Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Chodzi o mase byku. Szplin jest poteżnym slusznie wygladajacym dorodnym samcem.
No ja jestem słuszniejszy :cool:

waze 135 kg majac 178 czego ty sie spodziewasz
O to kolega się podobnie do mnie zapuścił i parametry prawie bliźniacze :lol:,
mi się udało już ze 132kg zejść na 117kg od nowego roku,
docelowo forma życia przy 80kg, teraz liczę na 90kg i będzie git.
Forma życia czyli pompki w kilku seriach po 100, podciąganie po 15 w serii i tak dalej (13 lat temu :lol:) bieganie 10km 2-3x w tygodniu
(choć bieganie raczej już sobie odpuszczę) raczej sprinty interwałowo, skakanka.

Jeszcze długa walka czeka, w końcu masa pozwoliła wrócić do robienia pompek a tak to głównie na czajnikach jadę,
dipów na razie nie robię, nie chcę sobie łokci wykończyć.

Co im trzeba przyznać, że ze wszystkich farmazonów fitnessu zrobili największą karierę
Ano w czasach gdzie inni "fitinfluencerzy" w Polsce zarabiali z reklamowania odżywek tutaj zastosowano model z zachodu z własnym brandem. Oczywiście między bajki można włożyć, że to chłopcy biznes zrobili. Oni byli tylko i aż twarzą, głównym organizatorem i załatwiającym wszystkie sprawy biznesowe był ojciec jednego z nich.

Ano w czasach gdzie inni "fitinfluencerzy" w Polsce zarabiali z reklamowania odżywek tutaj zastosowano model z zachodu z własnym brandem. Oczywiście między bajki można włożyć, że to chłopcy biznes zrobili. Oni byli tylko i aż twarzą, głównym organizatorem i załatwiającym wszystkie sprawy biznesowe był ojciec jednego z nich.
+ Przewalanie kontentu ze Stanów na nasze.

Za początki na pewno props, bo zrobili fajny ruch wśród młodych, ale im dalej tym gorzej.

Oczywiście między bajki można włożyć, że to chłopcy biznes zrobili. Oni byli tylko i aż twarzą, głównym organizatorem i załatwiającym wszystkie sprawy biznesowe był ojciec jednego z nich.
O proszę to ciekawe inside info. Ładnie się stary podpiął pod małolatów. Skurwysyny zarabiają parę baniek na tym energolach, dobrą markę rozkręcili.
+ Przewalanie kontentu ze Stanów na nasze.
+
Za początki na pewno props, bo zrobili fajny ruch wśród młodych, ale im dalej tym gorzej.
Aktywizowali do sportu, głośno o igle nie mówili, to lepiej niż reszta zjebanych jiutjuberków

Ja tam nie czaje hejtu na tych WK, robią biznes, robią jakiś gówno kontent obecnie ( kiedyś spoko merytorycznie nawet) zarabiają na tym i jest cacy.

Mam wrażenie że ten hejt jest przekładany na nich z wkurwienia na ludzi którzy ich oglądają i pierdola głupoty. :beczka:. A to że ludzie kupują ich produkty, energole czy inne ? No cóż, frajer jest po to by go doić. Każdy by chciał mieć takie sianko z 'marki osobistej'.

Aktywizowali do sportu, głośno o igle nie mówili, to lepiej niż reszta zjebanych jiutjuberków
No i za aktywizowanie do sportu propsuje, sam kiedyś oglądałem mimo, że już śledziłem kontent ze Stanów.

Fajnie, że robią kasę, bo włożyli w to dużo czasu i pracy. To szanuję.

Tylko nie trawie jak ktoś mi kłamie w oczy dlatego jak już oglądam coś "o siłowni" to tylko od bombowców, bo cenię szczerość.

No i za aktywizowanie do sportu propsuje, sam kiedyś oglądałem mimo, że już śledziłem kontent ze Stanów.

Fajnie, że robią kasę, bo włożyli w to dużo czasu i pracy. To szanuję.

Tylko nie trawie jak ktoś mi kłamie w oczy dlatego jak już oglądam coś "o siłowni" to tylko od bombowców, bo cenię szczerość.
No na Polskiej scenie to mało kto przyznaję się do bomby

"Panie Januszu nieeeeee" :beczka:

No i teraz sie zacznie jak tylko zobaczy
..kolejne 5 stron zasypane o dżungarskich pompkach i o tym jak sztanga psuje ludzi :lesnarhappy: otworzyłeś puszkę pandory!
Mam na to wy...
Zapraszam do siebie - naprawię.

Nie chcę mi się już nic pisać

"Panie Januszu nieeeeee" :beczka:

No i teraz sie zacznie jak tylko zobaczy
..kolejne 5 stron zasypane o dżungarskich pompkach i o tym jak sztanga psuje ludzi :lesnarhappy: otworzyłeś puszkę pandory!
Kilka lat temu jak wrociłem do płaskiej bardzo szybko chcialem progresowac. Za duzo cwiczylem malo regeneracji i zaczeły sie problemy z przyczepem. Potem odpuscilem na rzecz pompek i przestalo boleć. Teraz czasami jak wroce do ciezkiego dzwigania to sie ten przyczep odzywa. Sam to sobie zrobilem, to nie wina sztangi tylko i wylacznie moja i tak zeznam w sądzie. W wielkiej wojnie kalistenicy vs kultorowniki stoje po stronie grubasów.

Ja to sie boje ze najpierw bys sie na mnie darł 3 godziny :o o: Ale jak kieyś zejde do 100 to chetnie bym odwiedził :) Pozdro
Nigdy na nikogo nie krzyczę:)
Żartuje i zawsze otwarcie dyskutuje czy to w gabinecie czy podczas treningu na siłowni. Ta retrospekcja i autorefleksja w wykonywaniu ćwiczeń jest cholernie potrzebna by zrozumieć w ogóle ruch swojego ciała

Kilka lat temu jak wrociłem do płaskiej bardzo szybko chcialem progresowac. Za duzo cwiczylem malo regeneracji i zaczeły sie problemy z przyczepem. Potem odpuscilem na rzecz pompek i przestalo boleć. Teraz czasami jak wroce do ciezkiego dzwigania to sie ten przyczep odzywa. Sam to sobie zrobilem, to nie wina sztangi tylko i wylacznie moja i tak zeznam w sądzie. W wielkiej wojnie kalistenicy vs kultorowniki stoje po stronie grubasów.
Wyciskanie tylko na hantlach. Ewentualnie Hammer. Reszta opcji do wyjebania.

Wyciskanie tylko na hantlach. Ewentualnie Hammer. Reszta opcji do wyjebania.
U mnie chodzi o kąt. Samo wyciąqanie sztangi juz mnie najbardziej rozpierdala trzymanie czy wyciskanie nie. Ławki sa płytkie i trzeba bardzo z za głowy brać. Do 100 nie ma problemu od 110 w gore zaczyna lekko kłuć. Nie przeszkadza mi przy niczym innym ale ten ból raz ze mnie blokuje psychicznie to dwa od razu mnie usztywnia i jest uj nie wyciskanie.

U mnie chodzi o kąt. Samo wyciąqanie sztangi juz mnie najbardziej rozpierdala trzymanie czy wyciskanie nie. Ławki sa płytkie i trzeba bardzo z za głowy brać. Do 100 nie ma problemu od 110 w gore zaczyna lekko kłuć. Nie przeszkadza mi przy niczym innym ale ten ból raz ze mnie blokuje psychicznie to dwa od razu mnie usztywnia i jest uj nie wyciskanie.
Daj sobie z tym spokój, szkoda zdrowia.
U mnie na siłowni jest klub trójboju - każdy tam rozpierdolony, jak nie barki to plecy, to kolana....okazy zdrowia ☠️☠️

Poszło 110 na 9 i dziesiate było do powalczenia :) Bólu zero ale tez były 4 dni łot po czyn ku :P jeszcze tydzien i zegnam sie z siłownia na kwartał.

Back