Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Ja teraz "prowadzę" , czy też po prostu trenuje z mną początkujący ziomek co bierze już 30kg na ławce, zaczynał od samego gryfu 7kg, ale pompki do tej pory tylko dwie zrobi. Ćwiczenie ćwiczeniu nie równe, niby tożsamy zakres ruchu i pracy mięśnia a jednak robią robotę detale. To co wcześniej robiłeś, jak na codzień pracujesz, jaki uchwyt, jaki rozstaw rąk etc.
Ale to zobaczymy jak to się rozwinie.
Zlapie troche siły na płaskiej potem zacznie robic pompki i bedzie tylko lepiej. Ewentualnie damskie na kolanach.

Zlapie troche siły na płaskiej potem zacznie robic pompki i bedzie tylko lepiej. Ewentualnie damskie na kolanach.
Regresja i progresja ćwiczeń jest najważniejsza,

Zaczyna się od leżenia na brzuchu i wyprostu ramion - biodra przyklejone do podłogi. Najłatwiejsza forma

Potem w klęku podpartym same pompki łopatkowe

Potem pół pompki na kolanach

Potem negatywy pełnej pompki na kolanach

Potem pełne po 3 sztuki w serii

Itd

A dla silnych kozaków jest analogicznie : jak już potrafi pompki z jednej ręki z obciążeniem to progresja na zasadzie grawitacji - nogi coraz wyżej, zwiększanie liczby powtórzeń, serii etc

Regresja i progresja ćwiczeń jest najważniejsza,

Zaczyna się od leżenia na brzuchu i wyprostu ramion - biodra przyklejone do podłogi. Najłatwiejsza forma

Potem w klęku podpartym same pompki łopatkowe

Potem pół pompki na kolanach

Potem negatywy pełnej pompki na kolanach

Potem pełne po 3 sztuki w serii

Itd

A dla silnych kozaków jest analogicznie : jak już potrafi pompki z jednej ręki z obciążeniem to progresja na zasadzie grawitacji - nogi coraz wyżej, zwiększanie liczby powtórzeń, serii etc
Ty to byś nawet weża nauczył pompki robic :boss:

No ta, pompki sa zajebiście ekscytujące :korwinlaugh: szczególnie paragwajskie albo afgańskie, ubaw po pachy :awesome:
Szczerze?
Ja robie z obciazeniem na podstawkach i jaram sie jak glupi kazdym treningiem. Jakbym mogł robiłbym kilka razy dziennie. Ale kiedys musze sie zregenerowac. Kocham pompeczki of course te podstawowe

No ta, pompki sa zajebiście ekscytujące :korwinlaugh: szczególnie paragwajskie albo afgańskie, ubaw po pachy :awesome:
Chlopie tego jest tyle rodzajów, że nie masz pojęcia
Nie nudzi się. Walczysz z pozycją ciała w przestrzeni nie z pozycją sztangi. Ćwiczysz równowagę itd

1000026156.jpg

Matko bosko co się stanęło.

Przestali pić kawę piernikową?

:juanlaugh:

View attachment 142444

Zaczęli trenować bieganie maratonów i pod wyskok ! :waldeklaugh:

Ćwiczą pod wyskok hejterze :mamed: no ale ten Robur formę miał idealną kiedyś, to trzeba mu przyznać.

Sylwetkowo i siłowo, wszystko na miejscu było

Sztuka jest trenować latami a nie iść w esktremum by potem wkręcać sobie wyskok jak wjedzie depresja posterydowa
Zawiść i zazdrość was zżera!
Nie każdy natural ma takie dobre geny
:jarolaugh:

View attachment 142444

Ostatnio o nich głośno bo stalowa monetyzacja zrobiła odcinek o Roburze.

A taki off top, prywata. Oglądałem w nocy wczoraj filmik jak ważyli się i mierzyli łapy w swoich sztosach.
Pamiętam też jak oglądałem ich filmiki sprzed i 10-13lat. Jako 60kilowy leszczyk, marzyłem o sylwetce, jak gąbka zasysałem wiedzę i te porady.
Łza kurwa poleciała pany...zdałem sobie sprawę że bez koksu dojechałem do ich wag i rozmiarów w łapie jakie mieli w primie :jon:
I było takie, O KURWA.
Każdemu życzę takiego uczucia spełnienia <3

Ten chłopaczek co mu suwnica nogi pomiazdzyla - złamanie 5 kości z przemieszczeniem, zerwane więzadło. Operacja, śruby .....cyk :fjedzia:
Zawsze mnie bawiło jak nakładał ktoś na suwnice talerzy ile się da a przysiadów nie umie robić. A co do chłopaczka lekko rok ma z górki.

Ćwiczą pod wyskok hejterze :mamed: no ale ten Robur formę miał idealną kiedyś, to trzeba mu przyznać.

Sylwetkowo i siłowo, wszystko na miejscu było
I to wszystko dzięki liczeniu kalorii z chipsów i coli!
Jedz jak chcesz wyglądają jak chcesz! Tylko makro się liczy!

Co im trzeba przyznać, że ze wszystkich farmazonów fitnessu zrobili największą karierę

Back