Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Ja mam bushido 30 kg i to trzeba byc szupakiem inaczej dusi i strasznie przeszkadza oraz ogranicza ruch. Na ziemi juz pompki nie zrobisz musza byc podstawki. Talerze lepsze ale chcialbym jakis stelaz

Szplin ile masz na budziku?

Złodziejstwo

Za gejoskie szelki 500zł
Tu masz domowe zastosowanie a nie płacić za takie gówna 5 stów. Ciężar również możesz dać co dusza zapragnie. Worek ziemniaków, cebuli, pies, węgiel itp.

Ja mam bushido 30 kg i to trzeba byc szupakiem inaczej dusi i strasznie przeszkadza oraz ogranicza ruch. Na ziemi juz pompki nie zrobisz musza byc podstawki. Talerze lepsze ale chcialbym jakis stelaz

Szplin ile masz na budziku?
To chuj do biegania jakaś 20-30kg tyle co ja biegam i ważę to wystarczy, do drążka i dipów pas z łańcuchem. Jakbym chciał zwiększyć trudność w moich kilku ćwiczeniach na kółkach gimnastycznych poza dipami i podciąganiem na nich to się przyda też ta kamizelka 30kg wystarczy na lata. Do zwykłych pompek będzie trzeba kombinować, bo tam najwiecej ciężaru można dojebać. Będzie trzeba dobre 1200zł szybko zajebać w robocie + starać się o dobre napiwki :)

To chuj do biegania jakaś 20-30kg tyle co ja biegam i ważę to wystarczy, do drążka i dipów pas z łańcuchem. Jakbym chciał zwiększyć trudność w moich kilku ćwiczeniach na kółkach gimnastycznych poza dipami i podciąganiem na nich to się przyda też ta kamizelka 30kg wystarczy na lata. Do zwykłych pompek będzie trzeba kombinować, bo tam najwiecej ciężaru można dojebać. Będzie trzeba dobre 1200 szybko zajebać w robocie :)
no ja jakbym mogl wygodnie 50 kilo zajebac to juz wiecej nie musze :) Pewnie na tych 50 bym skonczył

Tu masz domowe zastosowanie a nie płacić za takie gówna 5 stów. Ciężar również możesz dać co dusza zapragnie. Worek ziemniaków, cebuli, pies, węgiel itp.

Po tych pompkach z kanapa na barkach zmieniam zdanie. To debil co ma wiecej szcześcia niz rozumu, ale jak to w zyciu do czasu.

Czekam na kolegę Brawlera, aż nas powyjaśnia, że na chuj dokładać ciężar skoro trzeba opanować własną masę do perfekcji i robić wszystko na dwóch palcach :)

rsnmb9addrhe1.png

Dziwne zawsze myslałem ze pekły u nas 3 paki

Radzikowski ode mnie z małego miasta wypierdolił 270 na 2 razy. Dodajmy, że klata nie była mu prawie potrzebna w strongmanach i robił ją bardzo rzadko.

W tle mój zajebisty ziomek „Mariano”, wtedy do 1-2 gimnazjum chodziliśmy. Siłownia 2km od domu moich rodziców. A z autorem filmiku i właścicielem kanału jeszcze 6-7 lat temu latałem po automatach i waliłem towar nie raz, nie dwa…

Last edited:
Radzikowski ode mnie z małego miasta wypierdolił 270 na 2 razy.

W tle mój zajebisty ziomek „Mariano”, wtedy do 1-2 gimnazjum chodziliśmy. Siłownia 2km od domu moich rodziców. A z autorem filmiku i właścicielem kanału jeszcze 6-7 lat temu latałem po automatach i ćpałem nie raz :)

Szkoda ze krzysiek tego nie zrobil na zawodach.
Klugiewicz ma potencjał na 300 i zycze mu tego z całego serca

Znasz tego pana?
Najsilniejsza polska klatka

280 oderwane nogi :o o: Ten Klugiewicz chyba tez leg drajwa nie robi. No chyba ze ja nie widze.

Złodziejstwo

Za gejoskie szelki 500zł
Będziesz wyglądał jak power rangers z tą kamizelką

Back