VitoC
UFC Featherweight
Kto wie czy z podtarciem dupy nie ma problemuŚmieszny ziomekPotrafisz np sam sobie plecy umyć albo skarpetki założyć?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto wie czy z podtarciem dupy nie ma problemuŚmieszny ziomekPotrafisz np sam sobie plecy umyć albo skarpetki założyć?
![]()

Śmieszny ziomekPotrafisz np sam sobie plecy umyć albo skarpetki założyć?
![]()
szczypiory zaskoczone że ktoś z dobrym lotniskiem jest sprawnyKto wie czy z podtarciem dupy nie ma problemu
![]()
Normalne plecy , good
Ale slama o chodnik zajebe, a silne plecy i nogi to podstawa
Jakbym miał takie plecy to bym sobie Bitwę pod Grunwaldem pierdolnął u tatuatoraNie, nie założę skarpetek, nie podrapie się po plecach i dupy też sobie nie wytręAle slama o chodnik zajebe, a silne plecy i nogi to podstawa
Trenuje głównie na drążku, kettlach i kółkach gimnastycznych, na sprawność nie narzekam.
@w4ar warto, też chce właśnie kupić lżejsze kettle do tego i robić w treningu PULL.

Nie mów że na brzuchu nie zmieściszJakbym miał takie plecy to bym sobie Bitwę pod Grunwaldem pierdolnął u tatuatora![]()
![]()

Pamiętaj, cierpliwy to i kamień ugotuje, powolutku jak ja to mówię robić swoje i do przodu, małą łyżeczką.Pompki 1x10
Plank 1x30 sek
To był dobry trening, ten rok jest mój![]()
Zapomniałem o spacerze, byłem przecież jeszcze na spacerze nad jeziorem. 2 treningi za mną, a za godzinę 2 burgery wjadąPamiętaj, cierpliwy to i kamień ugotuje, powolutku jak ja to mówię robić swoje i do przodu, małą łyżeczką.
View attachment 137131
View attachment 137132
Dzisiaj spacerek i trochę ćwiczeń w swojej miejscówce w lesie, blok 30kg kilka ćwiczeń, drążek, poręcze. Teraz trening push na kółkach, jutro morsowanie z rana.

To na drugiej połowie chyba panoramę racławicką se jebnęJakbym miał takie plecy to bym sobie Bitwę pod Grunwaldem pierdolnął u tatuatora![]()
![]()
W skali 1:1To na drugiej połowie chyba panoramę racławicką se jebnę

Badam co 2 lata znamiona, bo dużo w wakacje mam plaży i słońca, mieszkam w Helu ponad 5 miesięcy w roku od kilku lat. Dzięki za troskęAle to znamię do przebadania mordo.
Chyba że to tatuaż
![]()

Niestety "nowy rok nowy/nowa ja" na pełnej kurwie.
Tyle ludzi dzisiaj na siłowni najebało jakby conajmniej ktoś 3cytryny dawał darmo.
![]()
Ile zarobiłeś na sprzedaży?Na internetach napisali, że typ z bloku już nie jest typem z bloku,że się sprzedał i 70% udziałów w towarze wymerdanym w betoniarce ma sfd![]()

Tyle ile dałeś księdzu po kolędzieIle zarobiłeś na sprzedaży?![]()
Hmm, niewieleTyle ile dałeś księdzu po kolędzie
w sobotę widzę Cię w synagodze to pouczymy sie biznesuOkap będziecie zakładać?Hmm, niewielew sobotę widzę Cię w synagodze to pouczymy sie biznesu
Może, może...za to kwiatuszkowe leginsy zgoła odwrotnieOkap będziecie zakładać?
Hmm, niewielew sobotę widzę Cię w synagodze to pouczymy sie biznesu
A jednak! Trzymałem za Was kciukiMoże, może...za to kwiatuszkowe leginsy zgoła odwrotnie

Może, może...za to kwiatuszkowe leginsy zgoła odwrotnie
bedziesz świdrował w okrężnicy veganina ? Krejzi !Po hummusie pójdzie gładko.![]()
![]()
bedziesz świdrował w okrężnicy veganina ? Krejzi !
Trawy będzie dużo

Kilka dni temu zamówiłem ostatnia partię, 5kg białeczka.Na internetach napisali, że typ z bloku już nie jest typem z bloku,że się sprzedał i 70% udziałów w towarze wymerdanym w betoniarce ma sfd![]()

+1Nic mnie nie wkurwia na siłowniach zwłaszcza teraz jak brokułowe glowy. Jebac! To juz nawet lambardziary trenujace tylko i wyłącznie srakę w leginsach o 2 rozmiary za male, tak mnie nie irytują.
Ale kurva te brokuły to okropne są. Czemu to nie wypierdala do szkol rano tylko blokuje przestrzeń i sprzet stalym bywalcom…