Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Frajerzy na zawodach w koszulkach do wyciskania a tu POTĘŻNY Wojfer narzuca na siebie ceratę i łamie gryfy![]()

Frajerzy na zawodach w koszulkach do wyciskania a tu POTĘŻNY Wojfer narzuca na siebie ceratę i łamie gryfy![]()
To nie odwaga.Rozpierdala mnie jego odwaga
To nie odwaga.
Sztanga robi nieodwracalne zmiany w mózgu.
To ten co wpierdolił Obamie, a później znaleźli go w jakimś stawie twarzą w dół?

Nie.To ten co wpierdolił Obamie, a później znaleźli go w jakimś stawie twarzą w dół?![]()
Raczej nie, bo pyskujesz i się narażasz jakimś przepoteznym użytkownikom 60kg żywej wagi!Jak dożyje tego wieku w co wątpię to też tak chce!!!!
Tylko kulturystyka!
Oni to tam wszyscy męczennicy, prawie każdego kulturysty jak się posłuchało, to same przeciwności losu z którymi oni dzielnie walczą. Nikt inny to przecież nie trenuję tak ciężko, nie robi tak ciężkiej diety, nie ma takich problemów jak oni.I w komentarzu ten tandetny frazes "no pain no gain", chociaż tu może został napisany z aluzją. To hasełko od dawna kojarzy mi się z bumami kulturystycznymi.
Tylko kulturystyka!
I gadają o szczelinie odbytu, waleniu w dupala w tym podcaście i że dla nich to ryzyko zawodowe szczelina na dupie …Oni to tam wszyscy męczennicy, prawie każdego kulturysty jak się posłuchało, to same przeciwności losu z którymi oni dzielnie walczą. Nikt inny to przecież nie trenuję tak ciężko, nie robi tak ciężkiej diety, nie ma takich problemów jak oni.
,, prosty i skuteczny trening dla zawodnika mma"View attachment 130343takie tam z treningu dzisiaj
No i chuj, tą sztangą pogrzebałes wszystkoView attachment 130343takie tam z treningu dzisiaj
No posłuchaj, posłuchaj jak ciężarami sobie robią szczelinę w odbycie, jak nie mają innej wiedzy poza progresją i gadania w kółko o mięśniachObejrze to się odniosę do twoich gorzkich żali.
![]()
View attachment 130343takie tam z treningu dzisiaj
Ja siedzę na fortepianieFajna koszulka w paski, trening Ci służy.
No to fajna kiecka.![]()