Wrestlerek
ONE FC Heavyweight
Dzisiaj mi wyskoczył ten koleś, prawie 140kg wagi i też w zajebisty sposób trenuje. Ale jest filmik jak +/- 85kg judoka rzuca nim jak workiem ziemniaków i to też jest piękne i wiele wyjaśnia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak czym nim rzucił?View attachment 130000
Dzisiaj mi wyskoczył ten koleś, prawie 140kg wagi i też w zajebisty sposób trenuje. Ale jest filmik jak +/- 85kg judoka rzuca nim jak workiem ziemniaków i to też jest piękne i wiele wyjaśnia.
I co pisał?A ten mobility monster już się kiedyś pojawił na forum
napisał tylko jedno krótki zdanie "jebać żymian"I co pisał?
Kolejny nieokrzesany zalotniknapisał tylko jedno krótki zdanie "jebać żymian"

Uwaga nie dla wszystkich, na filmiku są martwe ciągi na trapbarze i wyciskanie półsztangi imitując cios prosty, wchodzicie na własne ryzyko !
Uwaga nie dla wszystkich, na filmiku są martwe ciągi na trapbarze i wyciskanie półsztangi imitując cios prosty, wchodzicie na własne ryzyko !
Przed chwilą przeglądałem Insta i zobaczyłem coś, co mnie zmartwiło
Mistrz olimpijski w zapasach nie dość, że używa sztangi, to jeszcze korzysta z maszyn. Skandal!

Homogenizowany!Ale chujowo robi więc kulturownik jebany do utylizacji!
![]()
Przed chwilą przeglądałem Insta i zobaczyłem coś, co mnie zmartwiło
Mistrz olimpijski w zapasach nie dość, że używa sztangi, to jeszcze korzysta z maszyn. Skandal!

Tak jak Ty się przyjebałeś do sztangiTo nie wiesz, że zawodowcy używają różnego sprzętu?
Się przyjebales do tych maszyn![]()
Tak jak Ty się przyjebałeś do sztangi
cale życie cwicze tylko sztangą, synu nie cpaj 
Musiałem pomylić użytkownikówcale życie cwicze tylko sztangą, synu nie cpaj
![]()
Nie ćwiczę sztangą to działa wszystko jak w zegareczkuI co nie działa?
![]()

Podciąganie Wojfera w domu i zwisy izometryczne 2 potężnych
Tutaj chyba wyjaśnienie czemu potężny Mateusz użytkuje tylko duże ciężary(z wyjątkiem swojego własnego)
cale życie cwicze tylko sztangą
Co ekspert to ekspert.Nie ćwiczę sztangą

Co ekspert to ekspert.
![]()
Nie pyskuj ptaszku, bo Cię oddam w ręce trenerki i inaczej będziesz ćwierkał !Co ekspert to ekspert.
![]()
Ale zajebiście rozbudowała kości miednicyNie pyskuj ptaszku, bo Cię oddam w ręce trenerki i inaczej będziesz ćwierkał ! View attachment 130054

Idealna trenerka dla brokułowych chłopcówNie pyskuj ptaszku, bo Cię oddam w ręce trenerki i inaczej będziesz ćwierkał ! View attachment 130054

„Ciało jak butelka coli”Nie pyskuj ptaszku, bo Cię oddam w ręce trenerki i inaczej będziesz ćwierkał ! View attachment 130054