Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

dziwny filmik, pokazali laski potem grubasów co nie chcą ćwiczyć a na końcu jakiegoś kalekę :korwinwhat:
Ale greckiego boga ciężarów to Ty szanuj koleżko!
1000006896.jpg

Ave sztanga lamusy!

Tak się kończą słabe stawy kolanowe, więzadła i ścięgna :(

Last edited:

Ave sztanga lamusy!

Pewnie test silowy robił po tych wszystkich cudach kalistenicznych.
Ścięgna, więzadła nie przyzwyczajone do prawdziwych treningów i tragedia gotowa.

Ave sztanga lamusy!

Co on tam odjebał? Skórka od banana leżała na podłodze w siłowni czy jaki chuj?

Edit: do tego zbiórka na leczenie dorosłego chłopa... Trochę siara.

Ave sztanga lamusy!

Właśnie miałem wrzucać. Paskudna kontuzja.

Oczywiście, że kalistenika to jest potęga.
Podciąganie wyrabia olbrzymie i silne łapska, tylko trzeba je sobie cały czas utrudniać

Mam nadzieję w niedalekiej przyszłości zaliczyć podciąganie jednorącz wisząc na linie! Póki co to australijskie jednorącz przy wyprostowanych nogach , zapierając się tylko samymi piętami co też jest przekurewsko trudne i ciężkie

Oczywiście, że kalistenika to jest potęga.
Podciąganie wyrabia olbrzymie i silne łapska, tylko trzeba je sobie cały czas utrudniać

Mam nadzieję w niedalekiej przyszłości zaliczyć podciąganie jednorącz wisząc na linie! Póki co to australijskie jednorącz przy wyprostowanych nogach , zapierając się tylko samymi piętami co też jest przekurewsko trudne i ciężkie
To akurat prawda, mam potwierdzenie na sobie. Nie robię łap od jakiś paru lat. Za to robie dużo podciągania, w rożnych formach, nachwytem, podchwytem, na kółkach, australijskie i zauważyłem że moje łapy są większe niż kiedyś, mimo że jak mówię nie robię żadnych uginań bicepsa ani tego typu ćwiczeń. Jedyne co robię na łapy to dipy i podciąganie

To akurat prawda, mam potwierdzenie na sobie. Nie robię łap od jakiś paru lat. Za to robie dużo podciągania, w rożnych formach, nachwytem, podchwytem, na kółkach, australijskie i zauważyłem że moje łapy są większe niż kiedyś, mimo że jak mówię nie robię żadnych uginań bicepsa ani tego typu ćwiczeń. Jedyne co robię na łapy to dipy i podciąganie
Same story here, łapy pełniejsze, barki, przedramiona. Na bicka robię tylko czasami na gumach uginanie jednorącz myoreps, a tak to Podciąganie głównie, Australijskie podchwyt itp

Same story here, łapy pełniejsze, barki, przedramiona. Na bicka robię tylko czasami na gumach uginanie jednorącz myoreps, a tak to Podciąganie głównie, Australijskie podchwyt
Bo nic więcej nie trzeba
Zawsze mnie to rozpierdala jak widzę tych trenerów co doradzają "teraz zrób uginanie z supinacją, potem wyciąg i na końcu modlitewnik" .....

Back