Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

@Drzewo wrzuć fotę sztos formy!

:juanlaugh:
deska-sosnowa-klikstrom-2-1-x-7-x-183-cm~3663602949251_01c

„Rok czy dwa planków i wyglądasz jak Hugh :neildegrassewhoa:

Ja robię już takie wrażenie, że znajomi i krewni w szoku, że w takim wieku nadal można transformować, od roku już bez boostera testosteronu, bo na sucho zaczęło wjeżdżać od samego trenowania i bycia w sztosie ponownie :tysoncoffe:

Ja robię już takie wrażenie, że znajomi i krewni w szoku, że w takim wieku nadal można transformować, od roku już bez boostera testosteronu, bo na sucho zaczęło wjeżdżać od samego trenowania i bycia w sztosie ponownie :tysoncoffe:
Jebać sztangi i stanie na rękach.

Planki skurwysyny planki!

Jebać sztangi i stanie na rękach.

Planki skurwysyny planki!

Tabletki na keto :fjedzia:

Panowie wrzucacie tutaj jakieś pierdoły, a jest ważniejszy temat do rozkminienia. Dlaczego Dricus który używa kettli i progresywnej kalisteniki, a nie używa sztangi, przegrał z Chimaevem,który sztangi używa. Błąd w matrixie?
Juz DDP byl rozkminiony w jednym temacie, fachowcy znaleźli filmik jak używa sztangi.

Więc było dwóch sztangistów i dlatego walka była taka chujowa :fjedzia:

Teoria autorstwa @Brawler098 , wszystkie prawa i kettle zastrzeżone

Juz DDP byl rozkminiony w jednym temacie, fachowcy znaleźli filmik jak używa sztangi.

Więc było dwóch sztangistów i dlatego walka była taka chujowa :fjedzia:

Teoria autorstwa @Brawler098 , wszystkie prawa i kettle zastrzeżone
Proszę o te filmiki bo ja słuchałem wywiadu przed walką z Cormier i tam Cormier zapytał go ile wyciska na prostej a DDP na to że w ogóle nie używa wyciskania, tylko robi 20 podciągnięć na drążku. Na potwierdzenie tego znalazłem takie o to nagrania:

Proszę o te filmiki bo ja słuchałem wywiadu przed walką z Cormier i tam Cormier zapytał go ile wyciska na prostej a DDP na to że w ogóle nie używa wyciskania, tylko robi 20 podciągnięć na drążku. Na potwierdzenie tego znalazłem takie o to nagrania:

Uuuu niedobrze niedobrze :korwinlaugh:

No to i ja czekam na filmik.

Czyżby sztanga zwyciężyła ?

Ej ale na filmiku DDP używa sztangi do martwego, także już był przegrany na starcie
Kurwa zapatrzyłem się na te kettle i nie zauważyłem, ale przynajmniej nie wyciska w odróżnieniu od Khamzaata. Powinien wygrać, czuje się oszukany

No niestety używa.
Te filmiki mają 4 lata do tyłu. Wtedy wszystko wygrywał.
W ogóle pytanie zawodnika ile wyciska jest jakieś totalnie z dupy. Co to ma za znaczenie....
Ej ale na filmiku DDP używa sztangi do martwego, także już był przegrany na starcie
Robisz martwy? Będziesz martwy w walce

Kurwa zapatrzyłem się na te kettle i nie zauważyłem, ale przynajmniej nie wyciska w odróżnieniu od Khamzaata. Powinien wygrać, czuje się oszukany
:mamedwhat:to są poważne tematy zahaczające o wiele dziedzin. Pokonwersowałbym głębiej, ale robię eksperyment siłowy, jak skończę to się dopiero zesrasz ..... jajecznicą jak ten chłop pod Legnicą :happy dance:

Back