Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Koks chce się porównywać z normalsami? Ty się dobrze czujesz?
Znakomicie. Trzeba przeczytać kolejną bajkęKoks chce się porównywać z normalsami? Ty się dobrze czujesz?

W tej historii Ty jesteś "normalsem", a krzak koksem.Znakomicie. Trzeba przeczytać kolejną bajkę![]()

„Jebać sztangi i stanie na rękach.„Rok czy dwa planków i wyglądasz jak Hugh
Ja robię już takie wrażenie, że znajomi i krewni w szoku, że w takim wieku nadal można transformować, od roku już bez boostera testosteronu, bo na sucho zaczęło wjeżdżać od samego trenowania i bycia w sztosie ponownie„

„Rok czy dwa planków i wyglądasz jak Hugh
Ja robię już takie wrażenie, że znajomi i krewni w szoku, że w takim wieku nadal można transformować, od roku już bez boostera testosteronu, bo na sucho zaczęło wjeżdżać od samego trenowania i bycia w sztosie ponownie„
Tabletki na ketoJebać sztangi i stanie na rękach.
Planki skurwysyny planki!
![]()

Jesteś entuzjastycznie nastawiony do puchnięcia swojej głowy?Spodobało mi się stwierdzenie:
"Entuzjasta sterydów anabolicznych".
![]()

Głowa niech rośnie, bo już barki wielkości głowy przez te jebane hantleJesteś entuzjastycznie nastawiony do puchnięcia swojej głowy?
To przy tym wzroście (jak zeznają świadkowie z forum) to już całkiem będziesz wyglądał jak głowonóg![]()
![]()

bez ciezarów to sobie mozna bączki krecic na drążku...Bez ciężarów mógłby mieć lepsze, prawda?
... Prawda?![]()

na końcu jakiegoś kalekę![]()
Juz DDP byl rozkminiony w jednym temacie, fachowcy znaleźli filmik jak używa sztangi.Panowie wrzucacie tutaj jakieś pierdoły, a jest ważniejszy temat do rozkminienia. Dlaczego Dricus który używa kettli i progresywnej kalisteniki, a nie używa sztangi, przegrał z Chimaevem,który sztangi używa. Błąd w matrixie?
Jak nie, jak takJuz DDP byl rozkminiony w jednym temacie, fachowcy znaleźli filmik jak używa sztangi.
Więc było dwóch sztangistów i dlatego walka była taka chujowa
Teoria autorstwa @Brawler098 , wszystkie prawa i kettle zastrzeżone

Proszę o te filmiki bo ja słuchałem wywiadu przed walką z Cormier i tam Cormier zapytał go ile wyciska na prostej a DDP na to że w ogóle nie używa wyciskania, tylko robi 20 podciągnięć na drążku. Na potwierdzenie tego znalazłem takie o to nagrania:Juz DDP byl rozkminiony w jednym temacie, fachowcy znaleźli filmik jak używa sztangi.
Więc było dwóch sztangistów i dlatego walka była taka chujowa![]()
Teoria autorstwa @Brawler098 , wszystkie prawa i kettle zastrzeżone
Proszę o te filmiki bo ja słuchałem wywiadu przed walką z Cormier i tam Cormier zapytał go ile wyciska na prostej a DDP na to że w ogóle nie używa wyciskania, tylko robi 20 podciągnięć na drążku. Na potwierdzenie tego znalazłem takie o to nagrania:
Uuuu niedobrze niedobrze
No to i ja czekam na filmik.
Czyżby sztanga zwyciężyła ?
Kurwa zapatrzyłem się na te kettle i nie zauważyłem, ale przynajmniej nie wyciska w odróżnieniu od Khamzaata. Powinien wygrać, czuje się oszukanyEj ale na filmiku DDP używa sztangi do martwego, także już był przegrany na starcie
Proszę o te filmiki bo ja słuchałem wywiadu przed walką z Cormier i tam Cormier zapytał go ile wyciska na prostej a DDP na to że w ogóle nie używa wyciskania, tylko robi 20 podciągnięć na drążku. Na potwierdzenie tego znalazłem takie o to nagrania:
Robisz martwy? Będziesz martwy w walceEj ale na filmiku DDP używa sztangi do martwego, także już był przegrany na starcie
Kurwa zapatrzyłem się na te kettle i nie zauważyłem, ale przynajmniej nie wyciska w odróżnieniu od Khamzaata. Powinien wygrać, czuje się oszukany
to są poważne tematy zahaczające o wiele dziedzin. Pokonwersowałbym głębiej, ale robię eksperyment siłowy, jak skończę to się dopiero zesrasz ..... jajecznicą jak ten chłop pod Legnicą 
By nie popełnić wiecej błędów treningowych to pierdole te treningi i zostaje rasowym czipsozercą
Teraz nikt nie powie że źle ćwiczę!
Szach mat.