Grubas
UFC Middleweight
Do
no pewnie ze na brzuchu mi sie tez troche odklada ale wlasnie na silce chce robic jak najwiecej cardio i stacje pod SW a tak silka sama w sobie mnie nigdy nie krecila dlatego nie chodzilem. A do tej pory to fajnych silek pod tym katem w BDG nie bylo. Ty przeze mnie bana? Chyba mnie z kims mylisz ziom!
1.77 mam ale zalezy kto mierzyJa przeszlo 130 zl place za full opcje zazdroszcze i moja otwarta tylko do 21 a weekendy jeszcze krocej.
Ile wzrostu masz 1,7 m z hakiem pewnie ? Waga zalezy nie tylko od wielkosci miesni. Ja np moge wazyc 110 przy wzroscie 1,8 z hakiem i nikt mi nie powie ze tyle waze a kumpel przy 2 metrach prawie bedzie juz grubszy .Wszystko zalezy czy masz predyspozycje to tycia miejscowego np tyłek uda brzuch czy rownomiernie jestes zbudowany.Jakie masz grube gosci nawet głupia czaszka umie zrobic roznice 1/2 kg :P porownaj sobie głowe Lesnara do Struve :D
A nick Grubas i lombard w avku to przypadek? Pewnie po czesci jest jakims wzorem w sylwetce do ktorej zmierzasz ?Pamietasz jak bana dostalem przez ciebie prowokatorze :P