Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie powinno się robić klatki dzień po barkach. Dla mnie te dwie grupy mocno kolidują. Ja potrzebowałbym minimum 2-3 dni przerwy zaleznie od obciązeń i intensywności.
Pewnie gdyby zrobic katkę dzień po barkach na cwiczeniach typu krzyżowanie linek rozpiętki i lekkie wyciskania to jakoś by przeszło. Na dłuzszą mete będzie to mocno faworyzowało barki kosztem klatki.Ten trening jest tak skonsutrowany, ze ciagle cos ze soba koliduje w pewien sposob, dlatego intensywnosc tez jest mniejsza w poszczegolne dni.
btw
Dobre promo na bulk powders - 1 kg bialka kolo 25 zl wychodzi.
Wklej fotoUwaga - 114kg. Wjeżdzam na redu!
Kolega to jadl i byl zadowolony, kg na sztandze i na wadze poszly w gore, minusem bylo to ze napompowany woda jak zaba. Niech mnie ktos poprawi jesli sie myle ale to jest jeden z mocniejszych sarmow, generalnie specyfik z ciemnej strony mocy, nie moja specjalizacja :) @ALRI z pewnoscia powie Ci cos wiecej
Kusisz!Tu pisalem o tym
http://cohones.mmarocks.pl/threads/trening-dieta-suplementacja-fightera.480/page-55
Przejrzyj. Ale radzę uważać, bo ostatnio robi się głośno na temat dosypek, jak w prohormonach. Także radzę sprawdzać wątróbke. Stosuje nadal tak jak pisałem najbardziej odczuwalne efekty, lepsza regeneracja, skóra jak dupa bobasa, włosy i pazury jak u dzika. No grzeszki dietetyczne lepiej przechodzą, lepsze ubicie miecha. Nie mam czasu się rozpisywać, masz jakieś pytania to pisz. Pozdro.
4 treningi pod w ciągu i 3 dni przerwy ? Zrób 2 dni treningu dzień przerwy, 2 dni treningu 2 dni przerwy. Możesz regulować (dodawać jeden dzień ) przerwy kiedy czujesz że brak ci regeneracjiChciałem przejść na Push/pull 4 razy w tyg..
Pon-push
Wt-pull
Sr off
Czw off
Piatek off
Sobota push
Niedziela pull
Czy mógłby ktoś trochę pomoc z ułożeniem jakiegoś sensownego planu? Bo co sobie plan próbowałem zawsze układać czy na split czy na fbw to okazywało się, ze jest za ciężki/za lekki dla osoby z nie dużym doświadczeniem.
Jak zaczynałem cwiczyć to robiłem identycznie So Nie Wtorek Środa tak miałem czas i najmniej ludzi było na siłowni w so i nie.Źle rozpisałem, poprawiam:
Pon - off
Wt - push
Sr - pull
Czw - off
Piatek - off
Sobota - push
Niedziela - pull
Coś mi się pomieszało, bo zaspany pisałem wcześniej. To moja jedyna opcja, bo tylko w te dni mam czas.
Do tego plus taki, że będę śmigał przed południem, wiec siłka powinna być na prawdę pusta :)Jak zaczynałem cwiczyć to robiłem identycznie So Nie Wtorek Środa tak miałem czas i najmniej ludzi było na siłowni w so i nie.
Bardzo dobry, polecam przygotowywuje fajnie ciało ;)Czytam tutaj temat dość często i widzę że jest parę osób co ma pojęcie więc mam kolejne pytanie:
FBW dla początkującej dziewczyny, jak polecacie ćwiczyć? I czy w ogóle FBW na początek to dobry pomysł?
Dobra, to to zmienię, a reszta okej?Po pierwsze przysiad nie podchodzi pod pull tylko pod push ;),
Dobra, to to zmienię, a reszta okej?
DziękiSlabe to. Nie ma ladu, ani skladu. Wez to co dorzucam do tego pliku - (c) mnbcc.com - to z tego forum od Pumy.
Jak jestes poczatkuajcy, to tam gdzie sa techniki specjalne zrob zwykla progresje.