Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Doczekają się :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
żal Theona? Tej żałosnej pizdy może być żal? Wszystko co go spotkało, to na to zasłużył.-nigdy mi nie było bardziej żal Theona bardziej niż wtedy gdymial Sansę przepraszać
o jeez, ale kombinacje. ale będzie kocurem przez to? :D
będzie oporowym koksem, ale będzie uwięziony gdzieś daleko na północy i już nigdy nie wstanie z tego fotela lulz
a jon snow jest trzecim targeryanem :D
żartujesz sobie, to kurwa co, jego matka to Targeryan???
edytowałem czempion swojego posta, wrzuciłem komentarz z filmwebu który jest dosyć mocarny.to to jest jeszcze w sferze dywagacji, ale na samym końcu ostatniej książki martina, w Jona wchodzi kilka mieczy i koniec książki jest, ale tam jest też taka opcja, że brat Daenerys przeżył i jedzie do niej, w końcu do niej dojeżdża i próbuje ujarzmić smoka dla siebie przy czym ginie jego przyjaciel, on też niemalże, albo i zginął, nie pamiętam już, ale tam są proroctwa, że smok ma trzy głowy i prawdopodobnie jon snow nie jest bękartem Neda, tylko Targerianem xD ale to jest w sumie tylko przypuszczenie na razie
gdybym tylko lubił kurwa czytać książki, eh! #zamałocierpliwościOglada ktos z was daredevil'a ponoc sztos?
gdybym tylko lubił kurwa czytać książki, eh! #zamałocierpliwości
Oglada ktos z was daredevil'a ponoc sztos?
polecam również, łyknąłem całego w dwa dni bodajże, mega!!! #nolife @m0nsterobejrzałem całość, zdecydowanie polecam
Ogląda, 6 odcinek za mną. Fajny, polecam.
Może złe książki do tej pory czytałeś?
na lapku, ale nie wiem czy odpalać, załatwię sobie chyba te buuksy i spróbuję. :)Nie no,ale bez przesady,wystarczyło go zabić ,nie mówię że go lubię bo go nie lubię.Jednak przyznanie się do tego czego nie zrobił i życie z tymżal Theona? Tej żałosnej pizdy może być żal? Wszystko co go spotkało, to na to zasłużył.
2 ostatnie sezony juz mnie strasznie meczyly. No moze po za 2 ostatnimi odcinkami ostatniego sezonuJakiś czas temu pisałem, że skończyłem 1 sezon SoA, to ktoś napisał, że szybko się znudzi bo wszystkie sezony takie same. Właśnie kończe 4 sezon i wciąż jestem wkręcony na maxa. Zdecydowanie top3 seriali dla mnie.
Ramseya lasencja zajebista, jedna z lepszych, które jeszcze żyją w GOT![]()
w pewnym momencie robi się żal postaci, której tak bardzo nienawidziliśmy. ludzie szybko zapominają. :) Ramsey psycho.Piesek nie zasłużył jeszcze na śmierć. Musi się trochę postarać, to może pan Ramsey będzie dobry i pozwoli Fetorowi umrzeć.
Masu fan komiksów? Nie wierzę. :D
q
Mort to też komiks dla ciebie. Dużo Boga i więżących ludzi. Nawet Papież czasem się pojawi. No i to serial o księdzu :)
Umiesz do cholery korzystać ze spoilerów? ! Jakbym tego odcinka nie oglądał to bym się wkurwił...Mogli Robaka zabić Albo Daario a nie Barristana.Barristan jedna z najbardziej epickich postaci w książce.Dobra do adaptacji,a oni co...
Daario może i jest dużo lepszy niż w książce ale i tak <Barristan ,a dla Daenerys śmierci znacząca nadal
Musieli mi takiego nerwa robić? Twin Peaks wraca !!!
http://welcometotwinpeaks.com/news/david-lynch-returns-to-twin-peaks-on-showtime/
Krótko i na temat: warto. :)Warto zabrać się za Fargo z 2014?