Seriale

Polecicie jakieś seriale, które miały jeden sezon (bez kontynuacji) i były dobre?
Common Law
Crisis
Detroit 1-8-7
Five Daughters
Flash Forward
Hostages
The Event
The Honourable Woman !!!!!

ten miał wiele sezonów The Unit ale był zajebisty, chyba nikt o nim jeszcze nie pisał.

Flash Forward

O tak! Kiedyś pamiętam zacząłem to oglądać w TV ale z racji nieodpowiadającej mi pory nadawania zaprzestałem oglądania.
Kończę The Fall (btw. Zajebisty, nie wiem jeszcze jak to się skończy ale juz teraz mogę polecić) i dokończę to co kiedyś rozpocząłem. Myślałem niedawno o tym serialu ale nie pamiętałem tytułu. Thx @Grzechu za przypomnienie

Widzę, że jest aż 22 odcinki także miesiąc z głowy :lol:

Dzięki za odpowiedzi!:beer: "Band of Brothers" leżało na dysku i odpaliłem dziś, następne będzie Terriers, a potem "się zobaczy".

O tak! Kiedyś pamiętam zacząłem to oglądać w TV ale z racji nieodpowiadającej mi pory nadawania zaprzestałem oglądania.
Kończę The Fall (btw. Zajebisty, nie wiem jeszcze jak to się skończy ale juz teraz mogę polecić) i dokończę to co kiedyś rozpocząłem. Myślałem niedawno o tym serialu ale nie pamiętałem tytułu. Thx @Grzechu za przypomnienie

Widzę, że jest aż 22 odcinki także miesiąc z głowy :lol:

Flash Forward miał normalne zakończenie?

Dzisiejszy odcinek Americansow i scena w warsztacie naprawczym, to mistrzostwo, miazga - nie sadzilem, ze ten serial a moze jakikolwiek inny potrafi tak skutecznie przylozyc emocjonalnie.

Ja wam się dziwie, że dajecie rade jeszcze ogladać TWD ja skończylem na odcinku numer The Walking Dead S04E07 i dalej kurwa nie mogę. Zresztą nie będę sie powtarzał, bo już rozmawiałem o tym serialu w tym wątku z Bornem.
ja sobie dalem spokoj po pierwszym sezonie.

Oglądanie do końca uczy wytrwałości i lojalności :-D Ja tam nikogo nie zmuszam, ale nawet w życiu dzieją się rzecz z pozoru nie do zaistnienia. Także paradoksy w serialu tym bardziej dziwić nie powinny. No, ale też nie ma co za bardzo przywiązywać uwagi do produkcji filmowych. Ważne by coś nas interesowało, ale wiem, że są ludzie, którym nie sposób obejrzeć jeden serial w całości, a co dopiero ich dziesiątki. Każdy ma swój gust i dysponuje swoim czasem ;-)

Panowie mam pytanie odnośnie Top Gear czy warto to oglądać jak serial tzn sezonami ? jeśli tak to które Sezony były najlepsze:>

Panowie mam pytanie odnośnie Top Gear czy warto to oglądać jak serial tzn sezonami ? jeśli tak to które Sezony były najlepsze:>
Sezon po sezonie, w pózniejszych sezonach niekiedy wspominali to, co robili wcześniej. Osobiście uwazam, ze od 8 sezonu TG jest najlepszy, poprawiono format, nowe studio itp

07059711568425465118.jpg

yhym czyli zaczne od 8 tylko teraz jest problem czy w necie gdzieś te odcinki będą do ściągnięcia ?

yhym czyli zaczne od 8 tylko teraz jest problem czy w necie gdzieś te odcinki będą do ściągnięcia ?
No chomiku są napewno, ja przed 3 laty pobierałem przez torrent niewiem czy jeszcze są dostepne poszukaj, jest jeszcze PL strona moze tam topgear.net.pl
i najlepiej oglądać z napisami, lektor psuje całą zabawe + przekręca właściwe tłumaczenie przez prowadzących

Wszystko wskazuje na to, że Daryl ma zginąć w następnym odcinku. Ale może jednak nas twórcy czymś zaskoczą.

Michi nie spoileruj ludziom :P
Jak dla mnie to typowe ubicie posłańca złej wiadomości. Choć powinno się doceniać, że przekazał jednak ważną informację, a nie musiał...No, ale takie to czasy bywały ;-)

@michi972
Przecież wtedy wszystko poszłoby się jebać i całe przywództwo Ragnara okazało się, że jest hujowe. Bo zaufał chrześcijanom, wymyślił se farmy, naobiecywali mu, a tu zonk. Dlatego zabił typa, bo nie chciał żeby się rozeszło dalej.

@Scurvol

W sumie masz rację, nie pomyślałem. Z drugiej strony czytałem po necie teorie, że mimo wszystko Floki dalej "współpracuje" z Ragnarem po cichaczu, ale to jakoś słabo mi się osobiście to widzi.

@Mojso
no ja z poczatku myslalem podobnie do Ciebie lecz pozniej przypomnialem sobie,ze przeciez Floki byl przy tej rozmowie i tak naprawde to ja nie mam pojecia czym kierowal sie Ragnar zabijajac tego dziadka.

@Scurvol
No chyba, że można to tłumaczyć tak, że mimo tego, że Flokiemu nie podoba się ta współpraca i sojusze z Angolami, to jednak nie chcę, żeby wsztystko poszło w pizdu, bo jak Ragnar straci szacunek to będzie chaos ostry?? Tak można chyba tłumaczyć.

Rozumiem, że nie bierzecie kompletnie tego co napisałem pod uwagę i szukacie za wszelką cenę drugiego dna ;-)
Floki ma znaczenie dla Ragnara, w innym wypadku przejąłby się jednak bardziej śmiercią Athelstana, nie jedynie ją opłakując, a rozmawiając się z Flokim.

Back