Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
4 sezon Wikingów właśnie zapowiedziany.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Common LawPolecicie jakieś seriale, które miały jeden sezon (bez kontynuacji) i były dobre?
Flash Forward

O tak! Kiedyś pamiętam zacząłem to oglądać w TV ale z racji nieodpowiadającej mi pory nadawania zaprzestałem oglądania.
Kończę The Fall (btw. Zajebisty, nie wiem jeszcze jak to się skończy ale juz teraz mogę polecić) i dokończę to co kiedyś rozpocząłem. Myślałem niedawno o tym serialu ale nie pamiętałem tytułu. Thx @Grzechu za przypomnienie
Widzę, że jest aż 22 odcinki także miesiąc z głowy![]()
ja sobie dalem spokoj po pierwszym sezonie.Ja wam się dziwie, że dajecie rade jeszcze ogladać TWD ja skończylem na odcinku numer The Walking Dead S04E07 i dalej kurwa nie mogę. Zresztą nie będę sie powtarzał, bo już rozmawiałem o tym serialu w tym wątku z Bornem.
Sezon po sezonie, w pózniejszych sezonach niekiedy wspominali to, co robili wcześniej. Osobiście uwazam, ze od 8 sezonu TG jest najlepszy, poprawiono format, nowe studio itpPanowie mam pytanie odnośnie Top Gear czy warto to oglądać jak serial tzn sezonami ? jeśli tak to które Sezony były najlepsze:>
No chomiku są napewno, ja przed 3 laty pobierałem przez torrent niewiem czy jeszcze są dostepne poszukaj, jest jeszcze PL strona moze tam topgear.net.plyhym czyli zaczne od 8 tylko teraz jest problem czy w necie gdzieś te odcinki będą do ściągnięcia ?
Ty ,w ogóle to dlaczego Ragnar udusił tego typa co mu o o rzezi na tych co się osiedlili w Anglii powiedział??Bo jeżeli tamten chciał umrzeć to nie mógł mu szybszej śmierci dać?Kolejny odcinek Wikingów jeszcze lepszy od poprzedniego.
Dużo się działo.
cos w tym jestRozumiem, że nie bierzecie kompletnie tego co napisałem pod uwagę