Seriale

Jestem w trakcie drugiego odcinka HOC, trochę lepszy niż pierwszy. Mam nadzieję, że serial nabierze szybkiego rytmu.

Zabrałem się znowu za Wikingów, obejrzałem dwa pierwsze odcinki trzeciego sezonu. Trzymają poziom, intrygują i pozostawiają pewien niedosyt. Jak zwykle do tej pory jestem zadowolony z oglądania tego serialu, nie zawiodłem się.

mi się podobał pierwszy odcinek Służb, czekam na więcej, jeżeli pójdzie śladami wcześniejszej produkcji Vegi to serial przeroście film

Claire Underwood to jest królowa mody w serialach. Zawsze zajebiście ubrana. :smile:

Panowie przypomnijcie mi o co chodziło z tym całym hakerem w HoC w drugim sezonie? Gavin czy jakoś tak? Od czego on był i z kim on współpracował? Bo oglądam teraz 3 odcinek 3 sezonu i cholera pustka w głowie.

Jadąc do pracy sluchalem audycji w ChiliZet (chuje jebane wylaczyly juz te stacje w Szn) z jakims krytykiem filmowym, ktory wypowiadajac sie na temat House of Cards wskazywal, ze amatorzy tych klimatow powinni zapoznac sie serialem Rząd produkcji szwedzkiej. Ja jeszcze z braku czasu nie widzialem, ale planuje w wolnej chwili zaczac, bo i tak czekam, az sezony moich seriali zostana wyemitowane w calosci.

@Tar-Ellendil co do The Walking Dead ta osada co są teraz w niej w serialu to jest hmmm "dobra?" Kurde słów mi zabrakło. Chodzi mi o to, że Ci to tam mieszkają to nie odpierdalają nic, to żadna podpucha, że ich zapraszają? Tak jak Ci kanibale?

I sorry za post pod postem, ale kto oglądał serialowe Służby Specjalne? Ma potencjał Pitbulla?

To ja tak moze ni w pizde ni w oko:wink: : Jakbyscie mieli wybrac jeden utwor z jakiegos serialu,ktory wywarl na Was najwieksze wrazenie(wpadl w ucho) to jaki bylby to utwor. (utwor,ktorego wczesniej nie znaliscie i uslyszeliscie wlasnie w serialu) Tu moj faworyt z serialu Skins
mistrzostwo swiata:heart:

Swego czasu strasznie jarałem się tymi dwoma, nie do końca w serialu bo było to w trailerach ale do serialu :) Lubię takie spokojne, czilałtowe klimaty:

i tutaj cała nuta:

oraz to:

i tutaj całe:

@Tar-Ellendil co do The Walking Dead ta osada co są teraz w niej w serialu to jest hmmm "dobra?" Kurde słów mi zabrakło. Chodzi mi o to, że Ci to tam mieszkają to nie odpierdalają nic, to żadna podpucha, że ich zapraszają? Tak jak Ci kanibale?

To jest dobra osada. Tylko jedna osoba robi tam kłopoty. Jest to jedna z 4 osad w okolicach Waszyngtonu. Jest to dom dla Ricka i spółki przez wiele czasu

No fajna ta osada. Choć wiadomo, że i między ludźmi zachodzą okoliczności różniste. Typ od fryzjerki pewnie się wkurwi i zazdrosny będzie, a ten Aiden będzie miał urazę do Glenna, choć ten dobrze zrobił. Po co oni w ogóle chcieli łapać tych szwendaczy, a nie ubijać? Gdzie w tym sens ;-)

@Scurvol
bardzo fajny temat, Skins to w ogóle kopalnia fenomenalnych utworów, do tego emocjonalnie trafiających w "dziesiątkę".

No i tu mistrz

To tak na szybko, może później coś wymyślę.

Tutaj też jest moc w wykorzystaniu klasyka :]

Last edited:
Ktoś już obejrzałem kilka nowych odcinków HoC ? Aż tak źle jak tu nie którzy piszą :( Aż boję się zaczynac w takim razie, bo to jeden z moich ulubionych seriali !

W kwestii ścieżek dzwiękowych polecam Misfits, kopalnia ciekawej muzy i zajebisty serial.

Odnośnie momentów z fajnymi podkładami muzycznymi mnie najbardziej wgniotło pojawienie się Śmierci w Supernatural. Ehhh.....szkoda, że serial tak obniżył loty, że nie chce mi się oglądać najnowszego sezonu.

Ktoś już obejrzałem kilka nowych odcinków HoC ? Aż tak źle jak tu nie którzy piszą :( Aż boję się zaczynac w takim razie, bo to jeden z moich ulubionych seriali !
smialo ogladaj ,jak podobaly Ci sie wczesniejsze sezony to ten tez Ci sie spodoba.Serial jest fikcja,mimo,ze niektore watki wydaja sie/moglyby byc a moze nawet sa prawdziwe,ktoz to wie co tam sie dzieje za kulisami swiatowej polityki? Ktos tu zarzucal propagande,owszem jest ale to chyba nie powinno dziwic w amerykanskich produkcjach.Nie ma co sie tu obruszac bo to standard (mnie tez troche irytuje ta anty-........ propaganda)
......-spoiler

Odnośnie momentów z fajnymi podkładami muzycznymi mnie najbardziej wgniotło pojawienie się Śmierci w Supernatural. Ehhh.....szkoda, że serial tak obniżył loty, że nie chce mi się oglądać najnowszego sezonu.

Ten serial trzeba oglądać bez przerw, o wiele lepiej wtedy wchodzi.

I sorry za post pod postem, ale kto oglądał serialowe Służby Specjalne? Ma potencjał Pitbulla?
Serial komediowy , coś w stylu "Swiat według Kiepskich" tak samo się ogląda i dobrze bawi ,wrażenie po 1 odcinku , tyle...

Last edited:
HOC ssie pałę w 3 sezonie ! Całkiem co innego niż 1 i 2 sezon. 1 i 2 sezon to najlepszy serial ever. 3 sezon to tandeta, tania propaganda antyputinowska i progejowska. Żenada. Te wątki są mega na siłę i mega sztuczne. Serial stracił na dynamice, robi się sztywniejszy i nudniejszy.

Na 11 odcinków 3 sezonu HOC tylko 1 dobry (11'nasty). Jutro wieczorem skoncze calosc, dam znac co i jak.

Back