Seriale

Nie wiem skąd te marudzenie na TWD. Dla mnie odcinek git. Fajnych pare scen, których dotąd nie zauważyłem, slow motion.
Właśnie o to chodzi, że TWD ma być jednak serialem obyczajowym w tej atmosferze, a nie horrorem sc-fi na siłę czy komedię jak Z-Nation. To mamy tam, a tu jest inaczej i fajny był ten odcinek. Szkoda tego co zaszło.
A co do katany, nie widziałem by pękła co prawda, ale jebła nią w pręt, który zombiak miał wbity bodajże, więc nie "trafiła" go cięciem jak zamierzała.

A The 100, w kit, ale można się wkminić. Pomysł ogólnie na serial niezły, ale...Myślę, że aby oglądać drugi trzeba obejrzeć 1 sezon by rozumieć kto tu z kim i czemu ;-)

Mega zakończenie odcinka Shameless. Co prawda Debs mnie denerwuje, nie podoba mi się zbytnio aktualna sytuacja z Fioną i Gusem, to jednak te sezon jest dla mnie bardzo przyjemny i fajny.
Zaraz biorę się za TWD.

Kurde, najpierw piratebay pada, teraz kickass od 2 dni nie działa. Muszę wszystko z PT ściągać i tracić ratio ;( ?

Nie wiem skąd te marudzenie na TWD. Dla mnie odcinek git. Fajnych pare scen, których dotąd nie zauważyłem, slow motion.
Właśnie o to chodzi, że TWD ma być jednak serialem obyczajowym w tej atmosferze, a nie horrorem sc-fi na siłę czy komedię jak Z-Nation. To mamy tam, a tu jest inaczej i fajny był ten odcinek. Szkoda tego co zaszło.
A co do katany, nie widziałem by pękła co prawda, ale jebła nią w pręt, który zombiak miał wbity bodajże, więc nie "trafiła" go cięciem jak zamierzała.

A The 100, w kit, ale można się wkminić. Pomysł ogólnie na serial niezły, ale...Myślę, że aby oglądać drugi trzeba obejrzeć 1 sezon by rozumieć kto tu z kim i czemu ;-)

Wiem czym jest i czym chce byc ten serial, bo go ogladam. Jezeli GIGA SPILER!!!! (nie wiem jak sie tu spoilery wlacza)

smierc czarnego T nie jest dla Ciebie robiona na sile poprzez robienie z bohatera nagle jakies ofermy to nie mam pytan

@Grzechu, ogólnie używam, ale w tym wypadku nie sądziłem, wręcz uważałem by nie napisać nic co osoba nie widząca odcinka mogłaby jakoś źle odebrać :-) Mogłaby po odcinku napisać "O tym pewnie myślał pisząc to", ale nie wiedziałby co mam na myśli. No może po akcją z kataną, ale nie wydawała mi się istotna i mówiąca jak poszło w tej sytuacji ;-) No i slow motion raczej mógł zachęcić niż spoilować w przykry sposób :-) No, ale sorry :-D
Mat
No nie powiem by to mnie nie zaskoczyło, ale czułem, że to zdjęcie czarnych braci wstrząsnęło nim, z resztą od pewnego czasu wydawał się mieć problemy ze sobą. No i został zaskoczony. Tak czy inaczej jest to naciągnięcie ewentualnie, ani komedia, ani sci-fi. Widocznie musiał zginąć już :-D Z resztą chwilę wcześniej sobie myślałem, że zadziwiająca równość występuje, że mają aż czworo czarnych, dwie babki, młodego i Ty...No i szybko -1 ;-P

PB - https://thepiratebay.se/ thanks 2 Grzechu :D

Last edited:
No spoko, ale ja nie widziałem 4 ostatnich i nie chciałbym wiedzieć co tam się wydarzy w przyszłości :P

Grzechu przecież to był żart :-) Myślałem czy dopisać, ale sądziłem, że zrozumiesz tym bardziej przy aż 2 "minach" ;-)

Może mi ktoś podać link do fanpage'a serialu Kingdom na Facebooku?
Szukam i szukam, i szukam i za chuja nie mogę znaleźć. Nawet w moich "polubionych". Ehh...

Poza tym, Martin właśnie na FB wrzucił zdjęcie z Lebenem i rękawicami KSW :D

Jestem średnio zadowolony tym TWD. Oglądam to, bo oglądam. Nie ciągnie mnie, ale też nie wkurza (no moze momentami tak) tak mocno, iwęc nie porzucam serialu. Lutowy powrót słaby jak dla mnie.

No i tak jak Bornik pisał, młody czarnuch dołączył do grupy, to tego drugiego czarnucha musieli uśmiercić :D POdobnie było jak ksiądz dołączył, to tamtego innego czarnucha też zabili. Już mi się przy tym lampka zapaliła podczas oglądania. Druga sprawa, przez chwilę tez myślałem, że w tym serialu, to nie Rick straci rękę (jak to było w komiksie), tylko ten czarny. No ale go już nie ma, płakać nie bedę.

Sprawdzę sobie Better Call Saul, bo jestem mega ciekawy tego.

Jestem średnio zadowolony tym TWD. Oglądam to, bo oglądam. Nie ciągnie mnie, ale też nie wkurza (no moze momentami tak) tak mocno, iwęc nie porzucam serialu. Lutowy powrót słaby jak dla mnie.

No i tak jak Bornik pisał, młody czarnuch dołączył do grupy, to tego drugiego czarnucha musieli uśmiercić :D POdobnie było jak ksiądz dołączył, to tamtego innego czarnucha też zabili. Już mi się przy tym lampka zapaliła podczas oglądania. Druga sprawa, przez chwilę tez myślałem, że w tym serialu, to nie Rick straci rękę (jak to było w komiksie), tylko ten czarny. No ale go już nie ma, płakać nie bedę.

Sprawdzę sobie Better Call Saul, bo jestem mega ciekawy tego.
jak zaczął się odcinek to od razu pomyślałem kurna za dużo tych czarnych, zresztą to jest schemat pewien czarni zawsze giną jak jakiś nowy czarny jest w TWD XD Z Nation obejrz, o wiele więcej akcji, jeden odcinek Z Nation to jak cały sezon TWD

Back