cruor
Bellator Middleweight
Obejrzałem drugi raz Breaking Bad i chciałbym zobaczyć kiedyś serial równie dobry.
obczaj meksykańską wersję :)
btw ciekawe jak wygląda ich saul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Obejrzałem drugi raz Breaking Bad i chciałbym zobaczyć kiedyś serial równie dobry.
Szczerze to cały odcinek był najlepszym momentem xD jednak jak już mam oglądać takie rzeczy to wolę opcje ^zamawiała pani hydraulika^ :D:D:D:D od serialu oczekuje bardziej fabuły niż cycków co 40s chociaż raz na parę minut mogą być xDPrzyznaj się że przewijałeś na najlepsze momenty a nie :D
Osobiście podobał mi się pierwszy sezon... chciałem wiedzieć jak on tam przeżył na wyspie i uciekał ochroniarzowi.. ogólnie główna fabuła podoba mi się bardzo aczkolwiek najmniej podobają mi sie ich ^normalne zajęcia^ czyli łapią zwykłych opryszków w tych swoich strojachPanowie czy ktoś oglądał Arrow? Jeśli tak, jak wrażenia?
Californication będzie serialem dla Ciebie ;)chociaż raz na parę minut mogą być xD
Kurde nie zachęcaj bo człowiek chce mieć jakieś życie poza serialami :D osobiście z dziewczyną zacząłem oglądać TWD jestem po pierwszym sezonie i bardzo mi się podoba. Sam oglądam też Arrowa i Transportera sobie pobrałem pierwszy sezon i kilka odcinków obejrzałem.Californication będzie serialem dla Ciebie ;)
http://www.kinoman.tv/detektyw/s01e01/the-long-bright-dark-eng
Z prawej strony menu z innymi odcinkami.

Gorzej jakbyś po the Shield obejrzał SoA i zobaczył jednego z bohaterów jako tranzola.The Shield spoko serial.Jedynem bledem jaki popelnilem to obejrzalem go od razu po The Wire i to troche umniejszylo jego"zajebistosc"![]()
napisy?chcesz to ci wysle, mam wszystkie.
Odcinki i napisy.napisy?
Łap :) http://tnttorrent.info/torrent/_ywe_trupy_-_The_Walking_Dead_S05E09_HDTV_Xvid-FUM_ENG__957349Co z TWD? Ani PB, ani Kickass nie działa, na pebie znaleźć nie mogę. Internet światowy padł czy co ;-D
Bo wrócił :Pto wygląda jak stary, dobry PB...
Bardzo dobry serial,jak najbardziej jest sens go ogladac.Oceniam go na 9/10 poszukaj na torrentachGdzie mogę obejrzeć serial Zaginiony (Missing) ten gdzie ginie parze syn we Francji? Oglądał ktoś? Bo zobaczyłem dwa odcinki i nie wiem gdzie i czy jest sens oglądać.
Chcesz linki do pobrania całości czy interesuje Cie wersja online?Gdzie mogę obejrzeć serial Zaginiony (Missing) ten gdzie ginie parze syn we Francji? Oglądał ktoś? Bo zobaczyłem dwa odcinki i nie wiem gdzie i czy jest sens oglądać.