Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no ja wlasnie obejrzalem. Sa to poczatki kariery Saula Goodmana.Juz w pierwszym odcinku spotykamy osoby znane z Breaking Bad. Nie chce spojlerowac,obejrzyj,warto. Jesli wogole mozna sie wypowiadac na temat serialu po jednym odcinku,wiadomo,ze to musi wszystko sie rozkrecic.Ktoś już po "Better Call Saul"?
no ja wlasnie obejrzalem. Sa to poczatki kariery Saula Goodmana.Juz w pierwszym odcinku spotykamy osoby znane z Breaking Bad. Nie chce spojlerowac,obejrzyj,warto. Jesli wogole mozna sie wypowiadac na temat serialu po jednym odcinku,wiadomo,ze to musi wszystko sie rozkrecic.
The 100 sobie obejrzyj, ponoc od 2 sezonu sie rozkreca ;)

Masz opcję "spoiler" w komentarzu, więc śmiało.Nie chce spojlerowac
Podobnie jak w Arrow czy Flash, dla młodzieży raczej ale troche wciąga :PA warto oglądać pierwszy, czy od razu od drugiego jechać?
Online.Chcesz linki do pobrania całości czy interesuje Cie wersja online?
Ktoś już po "Better Call Saul"?
Jest lepiej niż się spodziewałem i kilka smaczków z BB było i na dodatek ta niespodzianka na koniec odcinka. Jestem optymistycznie nastawiony po pierwszym odcinku.
Czyli mamy wypatrywać budek z kebabami?Oglądajcie Better Call Saul uważnie... może gdzieś będzie polski akcent. Serial kręcony w ABQ, New Mexico.... chyba nie muszę pisać który polak spędził tam trochę czasu na sparingach.
Co tam chcecie... Swoją drogą serial nie dla mnie. Mój chujowy angielski nie pozwala mi na oglądanie tego. Czekam na wasze relacjeCzyli mamy wypatrywać budek z kebabami?
przeciez hataki tlumacza, juz jest 70% zrobioneMoże ktoś się zabierze za napisy PL bo na pewno będzie zapotrzebowanie.
przeciez hataki tlumacza, juz jest 70% zrobione