Seriale

Oglądał ktoś może jakiś materiał video z szybkim streszczeniem sezonu piątego TWD ? Przypomniałbym sobie na szybko poprzednie epizody.

Ktoś już po "Better Call Saul"?
no ja wlasnie obejrzalem. Sa to poczatki kariery Saula Goodmana.Juz w pierwszym odcinku spotykamy osoby znane z Breaking Bad. Nie chce spojlerowac,obejrzyj,warto. Jesli wogole mozna sie wypowiadac na temat serialu po jednym odcinku,wiadomo,ze to musi wszystko sie rozkrecic.

Panowie pytanko odnosnie Gotham City- yay or nay? Nie mam ostatnio pomyslu na serial, a do wyemitowania pelnych sezonów moich ulubionych seriali jeszcze troche czasu zostało.

no ja wlasnie obejrzalem. Sa to poczatki kariery Saula Goodmana.Juz w pierwszym odcinku spotykamy osoby znane z Breaking Bad. Nie chce spojlerowac,obejrzyj,warto. Jesli wogole mozna sie wypowiadac na temat serialu po jednym odcinku,wiadomo,ze to musi wszystko sie rozkrecic.

Pytałem się bo widziałem i sonduję wrażenia, nie musisz mi opowiadać o czym to jest :).

Jest lepiej niż się spodziewałem i kilka smaczków z BB było i na dodatek ta niespodzianka na koniec odcinka. Jestem optymistycznie nastawiony po pierwszym odcinku.

No format nie jest łatwy. Wszyscy znają i czekają na Saula z BB ale rozumiem, że twórcy chcą pokazać jego drogę od wymoczka do złotoustego prawnika. Wyzwanie polega na znalezieniu odpowiednich propocji między Jimmym i Saulem. Tak jak Walter już w pierwszym sezonie miał swoje Heisenberg-momenty.

ale gowniane wznowienie twd...
robia z tych bohaterow takie ciamajdy, ze szkoda ogladac

Oglądajcie Better Call Saul uważnie... może gdzieś będzie polski akcent. Serial kręcony w ABQ, New Mexico.... chyba nie muszę pisać który polak spędził tam trochę czasu na sparingach.

Aktorka, która grała matkę
Tuco
to ta sama aktorka, która grała matkę Tony Montany w Scarface takie kolejne nawiązanie do kultowego filmu.

Oglądajcie Better Call Saul uważnie... może gdzieś będzie polski akcent. Serial kręcony w ABQ, New Mexico.... chyba nie muszę pisać który polak spędził tam trochę czasu na sparingach.
Czyli mamy wypatrywać budek z kebabami?

ja juz dawno przestalem ogladac TWD, nuda w chuj.

zaczalem dzisiaj Mentaliste, pierwsze odcinki nawet faaajne - cos ma w sobie serial, bedzie sie rozkrecal? :smile:

czy tylko mi sie wydaje ze murzynce zlamala sie katana w pewnym momencie??eh myslalem ze tyreese sie ogarnal a tu zonk.mysle ze jeszcze w tym sezonie spotkaja ta ekipe co napada w nocy z maczetami :D

TWD znowu ta sama nuda> Z Nation to jest prawdziwy serial o zombie, a nie jakaś Moda na Sukces z mobie w tle
a oglądam The Knick jak ktoś szuka czegoś nowego, dobrego, dopiero trzy odcinki jest dość mocny

Back