Seriale

Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:

Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium

Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?
The Wire, The Shield, Battlestar Galactica. Jak lubisz komedie to The Office US, a z polskich w tamtych latach dobry jest serial Glina. Tyle mi przychodzi do głowy, tak na szybko.

Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:

The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).

The Sopranos to dramat psychologiczny, psychologiczno-rodzinny. To nie jest serial typu Gomorra.

Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:

Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium

Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:

The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).

Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?
The wire
Najlepszy serial.

why-are-you-why-are-you-gay.gif

Trochę w nawiązaniu do tematu seriali, a bardziej filmów na YT o serialach - widzieliście drame z Drwalem Rębajło? Był w tym temacie wielokrotnie wrzucany, ja go dawno temu oglądałem jak wrzucal filmy o GoT czy Wiedźminie. Ale od dobrego roku wrzucal już gówno filmiki, potem wkurwil się na Netflixa który zablokował jego parodie wiedźmina, a teraz pozwał jakiegoś YouTubera który nagrał na niego film. Tak w skrócie. Stoczył się strasznie

Trochę w nawiązaniu do tematu seriali, a bardziej filmów na YT o serialach - widzieliście drame z Drwalem Rębajło? Był w tym temacie wielokrotnie wrzucany, ja go dawno temu oglądałem jak wrzucal filmy o GoT czy Wiedźminie. Ale od dobrego roku wrzucal już gówno filmiki, potem wkurwil się na Netflixa który zablokował jego parodie wiedźmina, a teraz pozwał jakiegoś YouTubera który nagrał na niego film. Tak w skrócie. Stoczył się strasznie

Kogo pozwal? Ogólnie cały rynek nawet fajnych youtuberów się spaczyl.

-Wszędzie w połowie filmu każdego youtubera teraz masz reklamę XTB nawet 3 razy. Ostatnio jeden nawet w swoje
recenzje zaczął wplątywać wątki XTB co jest już naprawdę niesmaczne.

-Patronite, gdzie z poważną miną goście mówią z 5 minut, że bez tego nie nagraliby filmu na YT.
:tysoncoffe:

Back