AndJusticeForAll
Loża Szyderców
@respect wołajo CięKto ogląda pierwszą miłość?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@respect wołajo CięKto ogląda pierwszą miłość?
The Wire, The Shield, Battlestar Galactica. Jak lubisz komedie to The Office US, a z polskich w tamtych latach dobry jest serial Glina. Tyle mi przychodzi do głowy, tak na szybko.Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:
Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium
Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?
Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:
The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).
Kiedyś skakałem po programach i akurat leciało. Roztyła się Marysia, a dobra dupka była. Były pamięciówki za smarka, nie powiem, że nieKto ogląda pierwszą miłość?

Kto ogląda pierwszą miłość?
Kiedyś skakałem po programach i akurat leciało. Roztyła się Marysia, a dobra dupka była. Były pamięciówki za smarka, nie powiem, że nie![]()

Aktualnie schudła z 20kgKiedyś skakałem po programach i akurat leciało. Roztyła się Marysia, a dobra dupka była. Były pamięciówki za smarka, nie powiem, że nie![]()
The wireOstatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:
Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium
Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:
The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).
Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?
Heartstopper i lajk od Mmayhema mi wystarczą za komentarz...
Były pamięciówki za smarka, nie powiem, że nie
Nowy Sheridan, wygląda jak zrzynka Lioness, niech już spada ze Paramount bo widać, że gość tam się wypalił.
Nowy Sheridan, wygląda jak zrzynka Lioness, niech już spada z Paramount bo widać, że gość tam się wypalił.
Ja chętnie obejrzę, jeszcze nie zawiodłem się na żadnym jego serialu
Dokładnie. No i niemal pewne jest to, że nie będzie tam nachalnej poprawności politycznej.Ja podobnie, poza tym Kayce to fajna postać.
Ja chętnie obejrzę, jeszcze nie zawiodłem się na żadnym jego serialu![]()
Ja podobnie, poza tym Kayce to fajna postać.
Dokładnie. No i niemal pewne jest to, że nie będzie tam nachalnej poprawności politycznej.
Teraz lecę z Mayor of Kingstown

Trochę w nawiązaniu do tematu seriali, a bardziej filmów na YT o serialach - widzieliście drame z Drwalem Rębajło? Był w tym temacie wielokrotnie wrzucany, ja go dawno temu oglądałem jak wrzucal filmy o GoT czy Wiedźminie. Ale od dobrego roku wrzucal już gówno filmiki, potem wkurwil się na Netflixa który zablokował jego parodie wiedźmina, a teraz pozwał jakiegoś YouTubera który nagrał na niego film. Tak w skrócie. Stoczył się strasznie

Pierdole czekam, aż będzie cały sezon.Vecna...![]()
No ja niestety wczoraj się skusiłem i opierdole te cztery.Pierdole czekam, aż będzie cały sezon.