GypsyKing
UFC Middleweight
ZarżnąćZerżnąć Czy Zarżnąć, Oto Jest Pytanie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ZarżnąćZerżnąć Czy Zarżnąć, Oto Jest Pytanie![]()

@klocuniek
Zero zaskoczenia, prawda?
Liczyłem jeszcze że może Ruffalo zaadoptuje tego białego chłopczyka ale nie …
Ale ogólnie serial dobry, wątki rodzinne agenta mogłyby zniknąć, akcja nic by wielkiego nie straciła.
Czy znowu zastosowali tam znaną przynętę na fanów marki i zrobili z Sama poboczną postać w jego serialu?Splinter Cell: Deathwatch
mocne stężenie pałer łymyn kurwa
Czy znowu zastosowali tam znaną przynętę na fanów marki i zrobili z Sama poboczną postać w jego serialu?

Również terminal list bardziej mi się podobał ale dark wolf też ujdzie. No i plusik za Simple man w czołówce.Dark Wolf, naciągane 6/10 za role Hoopera i Kitsch'a. Nie ma na pewno nudy, thriller ze sporą dawką akcji, jak ktoś lubi takie klimaty. Natomiast bez podjazdu do pierwszego sezonu The Terminal List, za dużo bajek nawciskali. Jeszcze oczywiście ze wszystkich agencji świata, musieli wsadzić Mosad i ich przedstawić jako dobre mordy ratujące świat przed atomową zagładą![]()
Muzykę w obu sezonach świetnie dobrali do czołówkiRównież terminal list bardziej mi się podobał ale dark wolf też ujdzie. No i plusik za Simple man w czołówce.

Bardzo dobrze wchodzi.![]()
Oglądał ktoś? Dobre?

Bonhart rzeczywiście ciągnie to do góry choć mało czasu dostał. Patroszenie szczurów poezja dla oczuDobra, na przekór tego co napisałem, miałem czas i nudziłem się trochę to i wymęczyłem wiedźmina sezon 4ty (część na przewijanym, szczególnie te jebane czarodziejki)
i o kurwa,
mogę wystawić temu sezonowi 6/10 gdzie wcześniejsze oceniałem jako 2/10, wiadomo poprzeczka była zawieszona baaardzo nisko więc może to dlatego tak mnie to zaskoczyło
podziękować można tym panom:
Leo Bonhart, (tu naprawdę majstersztyk, świetna postać, super odegrana, aktor klasa),
Niggis (świetnie odegrał Regisa jak w książce, świetnie, po prostu dobry aktor),
Cahir też rewelacyjnie zagrał, zresztą on się wyróżniał w poprzednich mega dennych sezonach
Odcinki 5 i 8 naprawdę bardzo dobre dałbym oddzielnie od całości 8/10.
Ale końcówka 8mego i to jak Leo patroszy pierdolone szczury to coś wspaniałego, piękna scena, bo szczurzyska lgbt+ kolorowe z białymi ząbkami jak z żurnala zasłużyły sobie wszystkim na taki los, wyglądem, zachowaniem i tak dalej
wątek czarodziejek do wyrzygania i samych szczurów mega wkurwiający
(ale ta końcówka i jak Leo odpiłowuje im łby wynagrodziło ból oglądania reprezentacji kolorowej lgbt+)
jestem okropnie zaskoczony, to co zrobił Leo w 8 i w każdym odcinku gdzie się pojawiał kradł szoł
Edit: dobra postać puszczyk Skellen, bo aktor też klasa sam Marek z Rzymu
a aktorka grająca Ciri to pierdolone drewno i nie zmienię zdania, jebane drewno nie da się jej oglądać jest tak niewiarygodna

PokaAle końcówka 8mego i to jak Leo patroszy pierdolone szczury to coś wspaniałego,
Poka
To jest jeden z najstraszniejszych epow X-Files. Możesz jej powiedzieć, że Eugene Tooms jeszcze wróciO kurka, po obejrzeniu S01E03 Archiwum X moja mlodsza chce dzis spac z nami XD

Dzięki za polecajkę, odpalam trzeci odcinek. Luzem i klimatem przypomina mi to Teda LassoChad Powers - bardzo dobrze mi się to ogląda, a ostatni ep to już w ogóle bomba.
Dzisiaj patrzę, że 6 ep, który tak mi się podobał jest ostatnim, także trochę chujnaDzięki za polecajkę, odpalam trzeci odcinek. Luzem i klimatem przypomina mi to Teda Lasso

No ja dzisiaj całość wciągnąłem, ostatni ep to bomba tak jak pisałeś, skończył się i patrzę, że to już całkowity koniec. Pomyślałem "kurwa" i jeszcze raz sprawdziłem czy to faktycznie koniec, po czym znowu pomyślałem "kurwa"Dzisiaj patrzę, że 6 ep, który tak mi się podobał jest ostatnim, także trochę chujna![]()

Czy to jest trochę dziwny serial z jakąś tajemnicą czy jednak coś bardziej konwencjonalnego?Pluribus
Z lekka pojebane, ale na razie spoko![]()
Pojebany z tajemnicąCzy to jest trochę dziwny serial z jakąś tajemnicą czy jednak coś bardziej konwencjonalnego?
Na początku myślałem że nazwę tego serialu to PlumbusGdzie leci ta nowość od twórcy BB i BCS?