Seriale

@klocuniek

Zero zaskoczenia, prawda?

:wink:

Liczyłem jeszcze że może Ruffalo zaadoptuje tego białego chłopczyka ale nie …

:childcry:

Ale ogólnie serial dobry, wątki rodzinne agenta mogłyby zniknąć, akcja nic by wielkiego nie straciła.
Serial dobry, nie był to czas stracony ale no kurwa człowiek się łudził...

Czy znowu zastosowali tam znaną przynętę na fanów marki i zrobili z Sama poboczną postać w jego serialu?

W sumie jest jakby główną postacią ale widać przejęcie pałeczki przez czarnuszkę,
serial jest dobry, warto zobaczyć, jedynie absurdy typu 60kg samica miota chłopami,
mimo wszystko z czystym sumieniem polecam. A to, że grałem we wszystkie części gry, to must see.
Końcówka nagradza to stężenie pałer łymyn.

Dark Wolf, naciągane 6/10 za role Hoopera i Kitsch'a. Nie ma na pewno nudy, thriller ze sporą dawką akcji, jak ktoś lubi takie klimaty. Natomiast bez podjazdu do pierwszego sezonu The Terminal List, za dużo bajek nawciskali. Jeszcze oczywiście ze wszystkich agencji świata, musieli wsadzić Mosad i ich przedstawić jako dobre mordy ratujące świat przed atomową zagładą :beczka:

Dark Wolf, naciągane 6/10 za role Hoopera i Kitsch'a. Nie ma na pewno nudy, thriller ze sporą dawką akcji, jak ktoś lubi takie klimaty. Natomiast bez podjazdu do pierwszego sezonu The Terminal List, za dużo bajek nawciskali. Jeszcze oczywiście ze wszystkich agencji świata, musieli wsadzić Mosad i ich przedstawić jako dobre mordy ratujące świat przed atomową zagładą :beczka:
Również terminal list bardziej mi się podobał ale dark wolf też ujdzie. No i plusik za Simple man w czołówce.

Dobra, na przekór tego co napisałem, miałem czas i nudziłem się trochę to i wymęczyłem wiedźmina sezon 4ty (część na przewijanym, szczególnie te jebane czarodziejki)
i o kurwa,
mogę wystawić temu sezonowi 6/10 gdzie wcześniejsze oceniałem jako 2/10, wiadomo poprzeczka była zawieszona baaardzo nisko więc może to dlatego tak mnie to zaskoczyło

podziękować można tym panom:

Leo Bonhart, (tu naprawdę majstersztyk, świetna postać, super odegrana, aktor klasa),
Niggis (świetnie odegrał Regisa jak w książce, świetnie, po prostu dobry aktor),
Cahir też rewelacyjnie zagrał, zresztą on się wyróżniał w poprzednich mega dennych sezonach

Odcinki 5 i 8 naprawdę bardzo dobre dałbym oddzielnie od całości 8/10.

Ale końcówka 8mego i to jak Leo patroszy pierdolone szczury to coś wspaniałego, piękna scena, bo szczurzyska lgbt+ kolorowe z białymi ząbkami jak z żurnala zasłużyły sobie wszystkim na taki los, wyglądem, zachowaniem i tak dalej
:antonio::antonio::antonio:

wątek czarodziejek do wyrzygania i samych szczurów mega wkurwiający
(ale ta końcówka i jak Leo odpiłowuje im łby wynagrodziło ból oglądania reprezentacji kolorowej lgbt+)

jestem okropnie zaskoczony, to co zrobił Leo w 8 i w każdym odcinku gdzie się pojawiał kradł szoł

Edit: dobra postać puszczyk Skellen, bo aktor też klasa sam Marek z Rzymu

a aktorka grająca Ciri to pierdolone drewno i nie zmienię zdania, jebane drewno nie da się jej oglądać jest tak niewiarygodna

Last edited:
Dobra, na przekór tego co napisałem, miałem czas i nudziłem się trochę to i wymęczyłem wiedźmina sezon 4ty (część na przewijanym, szczególnie te jebane czarodziejki)
i o kurwa,
mogę wystawić temu sezonowi 6/10 gdzie wcześniejsze oceniałem jako 2/10, wiadomo poprzeczka była zawieszona baaardzo nisko więc może to dlatego tak mnie to zaskoczyło

podziękować można tym panom:

Leo Bonhart, (tu naprawdę majstersztyk, świetna postać, super odegrana, aktor klasa),
Niggis (świetnie odegrał Regisa jak w książce, świetnie, po prostu dobry aktor),
Cahir też rewelacyjnie zagrał, zresztą on się wyróżniał w poprzednich mega dennych sezonach

Odcinki 5 i 8 naprawdę bardzo dobre dałbym oddzielnie od całości 8/10.

Ale końcówka 8mego i to jak Leo patroszy pierdolone szczury to coś wspaniałego, piękna scena, bo szczurzyska lgbt+ kolorowe z białymi ząbkami jak z żurnala zasłużyły sobie wszystkim na taki los, wyglądem, zachowaniem i tak dalej
:antonio::antonio::antonio:

wątek czarodziejek do wyrzygania i samych szczurów mega wkurwiający
(ale ta końcówka i jak Leo odpiłowuje im łby wynagrodziło ból oglądania reprezentacji kolorowej lgbt+)

jestem okropnie zaskoczony, to co zrobił Leo w 8 i w każdym odcinku gdzie się pojawiał kradł szoł

Edit: dobra postać puszczyk Skellen, bo aktor też klasa sam Marek z Rzymu

a aktorka grająca Ciri to pierdolone drewno i nie zmienię zdania, jebane drewno nie da się jej oglądać jest tak niewiarygodna
Bonhart rzeczywiście ciągnie to do góry choć mało czasu dostał. Patroszenie szczurów poezja dla oczu :goldi:
Niggis pomijając kolor skóry to tez jasny punkt.
Niestety magia i czarownice to wątek do wyjebania. Tyle magii a koniec końców lecą na siebie z nożami jak zwykła piechota:lol:

Dzisiaj patrzę, że 6 ep, który tak mi się podobał jest ostatnim, także trochę chujna :boystop:
No ja dzisiaj całość wciągnąłem, ostatni ep to bomba tak jak pisałeś, skończył się i patrzę, że to już całkowity koniec. Pomyślałem "kurwa" i jeszcze raz sprawdziłem czy to faktycznie koniec, po czym znowu pomyślałem "kurwa"

PLURIBUS !!!!!

Skończyłem pilota, takie samo zajebiste uczucie tajemnicy jak z pierwszego odcinka "Leftovers". Jestem pełen dobrych przeczuć co do nastepnych odcinków.

pluribus.jpg

Back