Seriale

Logika streamingu:
1. zrób nowy serial i wydawaj odcinki co tydzień,
2. jedni czekają na komplet odcinków zanim zaczną oglądać serial,
3. drudzy czekają na komplet odcinków i info o tym czy historia jest zamknięta,
4. trzeci czekają na to czy historia jest zamknięta i czy będzie kontumacja zanim w ogóle podejdą do serialu.
5. Tymczasem producent: słabe wyniki oglądalności kasujemy serial :siara: Prime skasował po 1 sezonie Motyla i Odliczanie, może nie wybitne seriale ale oba oglądało się w miarę dobrze.

Motyla nie widziałem, z kolei Odliczanie odpaliłem głównie ze względu na Jensena Acklesa i wyłączyłem przed końcem pierwszego odcinka i już nie wróciłem (i pewnie nie wrócę)

Nie pytać tylko oglądać Banshee, Gambit dobrze opisał

Kolega chyba przegapił spory okres na naszym forum, ten serial był na cohones bardzo popularny 10 lat temu. I w sumie dzięki cohones go wtedy obejrzałem. Ale potem zrobiło się o nim bardzo cicho, nawet jak Starr został gwiazdą The Boys.

Ale nigdy nie jest za późno, żeby poznać ̶J̶a̶n̶u̶s̶z̶a̶ ̶T̶r̶a̶c̶z̶a̶ Kaia Proctora :beer:

Skończyłem serial Potwory: Historia Eda Geina, od faktów odbiegał, ale całkiem dobry.

Teraz jak już jestem w transie tego typu tworów, to w końcu po latach zalegania na liście seriali do obejrzenia usiadłem do Mindhuntera.

Skończyłem serial Potwory: Historia Eda Geina, od faktów odbiegał, ale całkiem dobry.

Teraz jak już jestem w transie tego typu tworów, to w końcu po latach zalegania na liście seriali do obejrzenia usiadłem do Mindhuntera.
Jak szukasz petardy na Netflixie to po zajebistym Mindhunter odpal Making a Murderer, a nie jakieś potwory z dupy.

Kolega chyba przegapił spory okres na naszym forum, ten serial był na cohones bardzo popularny 10 lat temu. I w sumie dzięki cohones go wtedy obejrzałem. Ale potem zrobiło się o nim bardzo cicho, nawet jak Starr został gwiazdą The Boys.

Ale nigdy nie jest za późno, żeby poznać ̶J̶a̶n̶u̶s̶z̶a̶ ̶T̶r̶a̶c̶z̶a̶ Kaia Proctora :beer:
W to wszystko wmieszani amisze i główny bohater który zostaje szeryfem w pierwszym. Czemu już nie robią takich pozytywnie papierniczonych seriali ?

W to wszystko wmieszani amisze i główny bohater który zostaje szeryfem w pierwszym. Czemu już nie robią takich pozytywnie papierniczonych seriali ?
Piękny to był serial. Ostatni sezon tylko trochę mnie zawiódł. Ale i tak topka. Właśnie takich seriali mi teraz brakuje

Task sie kończy, końcówka rozczarowała strasznie
Napisz w spoilerze coś więcej, co tam się wydarzyło, bo przestałem oglądać po którymś odcinku i niespecjalnie chce mi się wracać.

Ja z kolei teraz odświeżam kolejnego klasyka, jestem w połowie pierwszego sezonu Mentalisty. Idealny serial na czasy świetności telewizji, taki Dr House tylko w służbach policyjnych. Zastanawiam się czy wszystkie sezony wyglądają tak samo i z czasem może zmęczyć mnie powtarzający się schemat, czy coś się zmieni w późniejszym czasie.

ostatnia rubież, bardzo dobry, mega obsada aktorska

jak dotąd 4 odcinki

Jak ktoś lubi gierkę, to naprawdę polecam. Animacja, ale zdecydowanie nie dla dzieci, fajną kreska zrobiona coś ala stary Batman. + Fisher ukrywający się w chacie w Suwałkach i całkiem ciekawa fabuła! Bardzo dobra rzecz.

Na ten moment po pierwszym odcinku, polecam. Zobaczymy co będzie dalej, ogólnie tematyka na serial świetna i mam nadzieję, że tego nie spieprzą.
Dzięki Tobie właśnie skończyłem pierwszy odcinek, który swym klimatem i prostotą wyszedł naprzeciw moim dzisiejszym potrzebom. Polecam również (jeśli trawicie klimat horroru typu IT Kinga, choć tutaj groza dawkowana jest powoli i z lekkim przymrużeniem oka - nie powinien to być czas stracony). Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą przynajmniej na takim poziomie jak pierwszy ale oczekuję więcej.

Błogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli.
Także zaufajcie mi, nie ma co oglądać.
no i namówiłeś
:eddieconspiracy:

a tam mutha fuckin

niggis

the-witcher_cm8q7m-cropped.jpg

to co napiszę zaboli największych psychofanów netflixowskiego wiedźmina są tacy? :muttley: , Niggis to najlepszy aktor w tym serialu i robi robotę... reszta to gówno, dlatego podejmuję decyzję o braku kontynuowania
:beczka:

to nie Niggis jest problemem, a w sumie to jest jedyną świecącą gwiazdą tego gniota

Edit: mało tego to Niggis wyolbrzymił i przypomniał mi jakim to jest kurwa gniotem on tam wręcz nie pasuje, samą aurą biję resztę tych pajaców na łeb,
piszę to ja zadeklarowany rasista.

War Niggis!

Last edited:
Back