Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prime skasował po 1 sezonie Motyla i Odliczanie, może nie wybitne seriale ale oba oglądało się w miarę dobrze.
Prime skasował po 1 sezonie Motyla i Odliczanie, może nie wybitne seriale ale oba oglądało się w miarę dobrze.
Nie pytać tylko oglądać Banshee, Gambit dobrze opisał

Szkoda że go przerwali bo to był chyba najlepszy serial w tej tematyce.Skończyłem serial Potwory: Historia Eda Geina, od faktów odbiegał, ale całkiem dobry.
Teraz jak już jestem w transie tego typu tworów, to w końcu po latach zalegania na liście seriali do obejrzenia usiadłem do Mindhuntera.
Jak szukasz petardy na Netflixie to po zajebistym Mindhunter odpal Making a Murderer, a nie jakieś potwory z dupy.Skończyłem serial Potwory: Historia Eda Geina, od faktów odbiegał, ale całkiem dobry.
Teraz jak już jestem w transie tego typu tworów, to w końcu po latach zalegania na liście seriali do obejrzenia usiadłem do Mindhuntera.
Skończyłem serial Potwory: Historia Eda Geina, od faktów odbiegał, ale całkiem dobry.
W to wszystko wmieszani amisze i główny bohater który zostaje szeryfem w pierwszym. Czemu już nie robią takich pozytywnie papierniczonych seriali ?Kolega chyba przegapił spory okres na naszym forum, ten serial był na cohones bardzo popularny 10 lat temu. I w sumie dzięki cohones go wtedy obejrzałem. Ale potem zrobiło się o nim bardzo cicho, nawet jak Starr został gwiazdą The Boys.
Ale nigdy nie jest za późno, żeby poznać ̶J̶a̶n̶u̶s̶z̶a̶ ̶T̶r̶a̶c̶z̶a̶ Kaia Proctora![]()
Piękny to był serial. Ostatni sezon tylko trochę mnie zawiódł. Ale i tak topka. Właśnie takich seriali mi teraz brakujeW to wszystko wmieszani amisze i główny bohater który zostaje szeryfem w pierwszym. Czemu już nie robią takich pozytywnie papierniczonych seriali ?
Napisz w spoilerze coś więcej, co tam się wydarzyło, bo przestałem oglądać po którymś odcinku i niespecjalnie chce mi się wracać.Task sie kończy, końcówka rozczarowała strasznie
Dzięki Tobie właśnie skończyłem pierwszy odcinek, który swym klimatem i prostotą wyszedł naprzeciw moim dzisiejszym potrzebom. Polecam również (jeśli trawicie klimat horroru typu IT Kinga, choć tutaj groza dawkowana jest powoli i z lekkim przymrużeniem oka - nie powinien to być czas stracony). Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą przynajmniej na takim poziomie jak pierwszy ale oczekuję więcej.Na ten moment po pierwszym odcinku, polecam. Zobaczymy co będzie dalej, ogólnie tematyka na serial świetna i mam nadzieję, że tego nie spieprzą.
![]()
To: Witajcie w Derry | Serial | 2025
To: Witajcie w Derry (2025) It: Welcome to Derry - W miasteczku Derry zło nigdy nie znika - tylko czeka. Jest rok 1962. Społeczność żyje w cieniu dziwnych zaginięć, o których mówi się...www.filmweb.pl
Włączyłem wiedzmina tylko żeby zobaczyć Regisa
Jak te kurwy oszołomy mogły takiego samograja zerżnąć bez skrupułów... gejflix pierdolony

Błogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli.
nie wierzymy
![]()
no i namówiłeśBłogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli.
Także zaufajcie mi, nie ma co oglądać.

, Niggis to najlepszy aktor w tym serialu i robi robotę... reszta to gówno, dlatego podejmuję decyzję o braku kontynuowania
Zerżnąć Czy Zarżnąć, Oto Jest PytanieWłączyłem wiedzmina tylko żeby zobaczyć Regisa
Jak te kurwy oszołomy mogły takiego samograja zerżnąć bez skrupułów... gejflix pierdolony