Seriale

Śleboda warty obejrzenia?

Śleboda warty obejrzenia?
Ślepnąc od świateł to to nie jest ale z braku laku można obejrzeć. Kilka zwrotów akcji jest.

Na netflixie jest i uwaga nie ma watkow lgbt. O Ayrtonie Sennie, Jak widzialem dokument chyba z 2011 to jakby kalka w kalke. Jak dla mnie dobrze zrobiony serial.

dokument z 2011 to było coś...
do tego serialu nie mogę się zabrać ani przekonać

dajta coś dobrego, wciagajacego z 2024

ktory najlepszy?

Subskrypcja na tego całego Sramazona to ona się automatycznie odnawiała czy trzeba to robić co rok ręcznie, bo nie pamiętam.

Włączam teraz i komunikat w kilku językach, że jakieś chwilowe problemy.
Niby napisane, że chwilowe a to chyba cały dzień trwa.
Moja mówi, że muszę odnowić i zapłacić a mi się wydawało, że to samo ściągało z konta i przedłużało.

Jak to jest?

Subskrypcja na tego całego Sramazona to ona się automatycznie odnawiała czy trzeba to robić co rok ręcznie, bo nie pamiętam.

Moja mówi, że muszę odnowić i zapłacić a mi się wydawało, że to samo ściągało z konta i przedłużało.

Jak to jest?
A czym płaciłeś? Jak inna metodą płatności niż karta to jasne, że nie pójdzie automatem

Jak to jest?
Automatycznie. Od pol roku jakoś mam i samo sie przedłuża.

A czym płaciłeś? Jak inna metodą płatności niż karta to jasne, że nie pójdzie automatem
Kartą, teraz wynalazłem tego mail pierwszego i tam jest napisane, że 31 stycznia 2024 zostanie naliczona i tak było, tak mi się wydawało, jak zwykle mnie moja w błąd wprowadza :lol:
Więc 31 stycznia 2025 też powinni pobrać.

Działa u Was?

Kartą, teraz wynalazłem tego mail pierwszego i tam jest napisane, że 31 stycznia 2024 zostanie naliczona i tak było, tak mi się wydawało, jak zwykle mnie moja w błąd wprowadza :lol:
Więc 31 stycznia 2025 też powinni pobrać.

Działa u Was?
Działa działa, a co pewnie nowy odcineczek Beast Games na tapetę wjeżdża ?

Działa działa, a co pewnie nowy odcineczek Beast Games na tapetę wjeżdża ?
Nie wiem nawet co to jest.
Chciałem zobaczyć czy jest tam ten serial Dune bo moja chce to zobaczyć.

Wyobrażacie sobie, że właśnie chciałem się zalogować i nie chciało wejść hasło a jak zresetowałem i chciałem ustawić to co myślałem, że było to mówiło, że hasło jest niedostępne :juanlaugh:

Musiałem wpisać to samo hasło z dodatkową literką na końcu i weszło.

To dlaczego mi nie działa to gówno na TV? :boystop:

Back