Miskatonic
Vale Tudo Championship
#metooKiedyś słuchałem
jak jeszcze nie dorosłem do rasizmu![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
#metooKiedyś słuchałem
jak jeszcze nie dorosłem do rasizmu![]()

Kurwa, ja myślałem, że to jeden sezon a po pierwszym paczam, że to 3 są!Tak żem se wczora z nudów rzucił sceptycznym okiem na tego Wu-Tanga i do 5 rano siedziałem i oglądałem.
Zdecydowanie, obie głupiutkie blondynki top w tym serialu
I Tomy załatwiający "ochronę" dla pola naftowego 
Ślepnąc od świateł to to nie jest ale z braku laku można obejrzeć. Kilka zwrotów akcji jest.Śleboda warty obejrzenia?
![]()
Åleboda | Serial | 2024
Åleboda (2024) - Anka, antropolożka kultury, wyjeżdża na Podhale, gdzie przypadkowo odkrywa zwÅoki i zostaje wplÄtana w Åledztwo dotyczÄce morderstwa. Jej losy splatajÄ siÄ z Bastianem, zuchwaÅym...www.filmweb.pl
Mam na liście, to jest już skończone?Ślepnąc od świateł to to nie jest ale z braku laku można obejrzeć. Kilka zwrotów akcji jest.
Śleboda jeszcze nie, a dzień szakala bardzo spoko tylko ta czarna policjantka mocno wkurwiająca.Mam na liście, to jest już skończone?
Na showtime jeszcze Dzień Szakala muszę ogarnąć.
Ogladales Senne?Kurwa, ja myślałem, że to jeden sezon a po pierwszym paczam, że to 3 są!
Dobra, dawać wu tang shaolin madafaka!
Nie, nie znam tego.Ogladales Senne?
Na netflixie jest i uwaga nie ma watkow lgbt. O Ayrtonie Sennie, Jak widzialem dokument chyba z 2011 to jakby kalka w kalke. Jak dla mnie dobrze zrobiony serial.Nie, nie znam tego.
Na netflixie jest i uwaga nie ma watkow lgbt. O Ayrtonie Sennie, Jak widzialem dokument chyba z 2011 to jakby kalka w kalke. Jak dla mnie dobrze zrobiony serial.
no dokument to bez kitu, to bylo cos.dokument z 2011 to było coś...
do tego serialu nie mogę się zabrać ani przekonać
dajta coś dobrego, wciagajacego z 2024
Mi to sie podobal the terminal list, ale on z 2023 z amazona.dajta coś dobrego, wciagajacego z 2024
dajta coś dobrego, wciagajacego z 2024
ktory najlepszy?![]()
SzÅgun | Serial | 2024
SzÅgun (2024) ShÅgun - Kiedy w 1600 roku w Japonii Lord Yoshii Toranaga walczy o życie ze sprzymierzonymi przeciwko niemu wrogami z Rady Regentów, w pobliskiej wiosce rybackiej odnaleziony...www.filmweb.pl
![]()
Uznany za niewinnego | Serial | 2024
Uznany za niewinnego (2024) Presumed Innocent - Szokujące zabójstwo stawia na nogi prokuraturę w Chicago, gdy podejrzana staje się jedna z pracujących tam osób, którą następnie...www.filmweb.pl
![]()
Ripley | Serial | 2024
Ripley (2024) - Oszust podejmuje niezwykłą pracę we Włoszech i dostaje się do świata bogactwa i przywilejów. Jednak aby w nim pozostać, musi utkać misterną sieć kłamstw.www.filmweb.pl
![]()
Sto lat samotnoÅci | Serial | 2024
Sto lat samotnoÅci (2024) Cien años de soledad - W ponadczasowym miasteczku Macondo siedem pokoleÅ rodziny Buendía szuka miÅoÅci i zapomnienia, bezskutecznie próbujÄc uciec od...www.filmweb.pl
![]()
Åowcy skór | Serial | 2024
Åowcy skór (2024) - Dokument "Åowcy skór" wraca do wstrzÄsajÄcych wydarzeÅ, które rozegraÅy siÄ w Åodzi w poÅowie lat dziewiÄÄdziesiÄtych. Pracownicy pogotowia...www.filmweb.pl
Wszystkie mam na liście "do obejrzenia", także wstawiłem z nadzieją, że jak kolega @tinc ma aktualnie trochę więcej czasu, to może wróci do nas z jakimiś odpowiedziami.ktory najlepszy?
A czym płaciłeś? Jak inna metodą płatności niż karta to jasne, że nie pójdzie automatemSubskrypcja na tego całego Sramazona to ona się automatycznie odnawiała czy trzeba to robić co rok ręcznie, bo nie pamiętam.
Włączam teraz i komunikat w kilku językach, że jakieś chwilowe problemy.
Niby napisane, że chwilowe a to chyba cały dzień trwa.
Moja mówi, że muszę odnowić i zapłacić a mi się wydawało, że to samo ściągało z konta i przedłużało.
Jak to jest?
Automatycznie. Od pol roku jakoś mam i samo sie przedłuża.Subskrypcja na tego całego Sramazona to ona się automatycznie odnawiała czy trzeba to robić co rok ręcznie, bo nie pamiętam.
Włączam teraz i komunikat w kilku językach, że jakieś chwilowe problemy.
Niby napisane, że chwilowe a to chyba cały dzień trwa.
Moja mówi, że muszę odnowić i zapłacić a mi się wydawało, że to samo ściągało z konta i przedłużało.
Jak to jest?
Kartą, teraz wynalazłem tego mail pierwszego i tam jest napisane, że 31 stycznia 2024 zostanie naliczona i tak było, tak mi się wydawało, jak zwykle mnie moja w błąd wprowadzaA czym płaciłeś? Jak inna metodą płatności niż karta to jasne, że nie pójdzie automatem

Działa działa, a co pewnie nowy odcineczek Beast Games na tapetę wjeżdża ?Kartą, teraz wynalazłem tego mail pierwszego i tam jest napisane, że 31 stycznia 2024 zostanie naliczona i tak było, tak mi się wydawało, jak zwykle mnie moja w błąd wprowadza
Więc 31 stycznia 2025 też powinni pobrać.
Działa u Was?
Nie wiem nawet co to jest.Działa działa, a co pewnie nowy odcineczek Beast Games na tapetę wjeżdża ?

Kupiłem głównie dla Fallout'a i teraz nie mam co oglądać wiec pewnie niedługo przejdę na coś innegoDziała działa, a co pewnie nowy odcineczek Beast Games na tapetę wjeżdża ?