JanuszWanZant
WSOF Lightweight
NareszciePierwszy ep 3 sezonu From już na maxie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NareszciePierwszy ep 3 sezonu From już na maxie
wow, bardzo piękna kobieta
![]()
AnaProsty ze mnie facet, widzę Johna Wicka = jaram się
AnaProsty ze mnie facet, widzę Anę de Armas = jaram się
Chyba że mówimy o długiej lufieAna będzie zabijać seksapilem, przecież do niej nikt normalny nie mógłby strzelić z pistoletu
Chyba że mówimy o długiej lufie
Potężna lufa w spluwie, w gaciach prawie taka sama, pierwsza może zabić, druga serce może złamać ;)Chyba że mówimy o długiej lufie
Ja oglądam Californication, Dextera i Skins UK(5 sezon już jest kiepski). Głupio mi się przyznać ale oglądam również 90210 :D.

O kurwaaaaaaa. Moje stare konto! @defthomas jest jakaś szansa? A jak nie to można usunąć.kurła tyle lat temu się to oglądało że już zapomniałem
![]()
O kurwaaaaaaa. Moje stare konto! @defthomas jest jakaś szansa? A jak nie to można usunąć.
No to tak seriale:
Lost-zagubieni polecam od początku do końca!
Herosi
Kompania Braci mini serial wymiata genialny.
No to tak seriale:
Lost-zagubieni polecam od początku do końca!
Herosi
Kompania Braci mini serial wymiata genialny.
Lost, mega wciągające, jakby realizowała inna cywilizacja do 3 sezonu, sztos
Mam tak samo, miałem wysokie oczekiwania a tu za każdym razem epki dowożą z nadwyżka. W ogóle tak w chuj mocno Oswaldowi kibicuje, że nawet jego brzydką mordę i chujowe zachowania gdzieś tam w głowie usprawiedliwiam. Nawet młody emigrant mnie nie wkurwia, za co duży plus.Dla mnie Pingwin to objawienie serialowego roku. Wygląda to jak stare dobre HBO I każdy odcinek lepszy.
No i czuć klimat miasta Gotham. Triada, Makarony, Arkham...Mam tak samo, miałem wysokie oczekiwania a tu za każdym razem epki dowożą z nadwyżka. W ogóle tak w chuj mocno Oswaldowi kibicuje, że nawet jego brzydką mordę i chujowe zachowania gdzieś tam w głowie usprawiedliwiam. Nawet młody emigrant mnie nie wkurwia, za co duży plus.

Mi czasami się wydaje, że robią z niego spoko ziomka, któremu będziesz kibicował, a on powinien Cię wkurwiać. Krzywe akcje powinny być na porządku dziennym. Ale ogólnie serial spoko.Mam tak samo, miałem wysokie oczekiwania a tu za każdym razem epki dowożą z nadwyżka. W ogóle tak w chuj mocno Oswaldowi kibicuje, że nawet jego brzydką mordę i chujowe zachowania gdzieś tam w głowie usprawiedliwiam. Nawet młody emigrant mnie nie wkurwia, za co duży plus.
Dokładnie, ostatni tak dobry komiksowy serial to było Gotham z idealną rolą rudego z ShamelessNo i czuć klimat miasta Gotham. Triada, Makarony, Arkham...
![]()