Seriale

Ana :heart: Prosty ze mnie facet, widzę Johna Wicka = jaram się :antonio:

20240926_191448.jpg

:antonio:

Nie do końca mnie ten Pingwin przekonuje. Farel dobrze gra Deniro, ale jakbym oglądał kolejnego, zwykłego śliskiego gangusa. Jakoś ten od Devito, obleśny, niezrównoważony, wywołujący obrzydzenie i żałość bardziej do mnie przemawiał.

Dla mnie Pingwin to objawienie serialowego roku. Wygląda to jak stare dobre HBO I każdy odcinek lepszy.
Mam tak samo, miałem wysokie oczekiwania a tu za każdym razem epki dowożą z nadwyżka. W ogóle tak w chuj mocno Oswaldowi kibicuje, że nawet jego brzydką mordę i chujowe zachowania gdzieś tam w głowie usprawiedliwiam. Nawet młody emigrant mnie nie wkurwia, za co duży plus.

Mam tak samo, miałem wysokie oczekiwania a tu za każdym razem epki dowożą z nadwyżka. W ogóle tak w chuj mocno Oswaldowi kibicuje, że nawet jego brzydką mordę i chujowe zachowania gdzieś tam w głowie usprawiedliwiam. Nawet młody emigrant mnie nie wkurwia, za co duży plus.
No i czuć klimat miasta Gotham. Triada, Makarony, Arkham...
:antonio:

Mi czasami się wydaje, że robią z niego spoko ziomka, któremu będziesz kibicował, a on powinien Cię wkurwiać. Krzywe akcje powinny być na porządku dziennym. Ale ogólnie serial spoko.

Łyknąłem wczoraj 2 odcinki i zapowiada się ciekawie, dla osób które za dzieciaka oglądały wrestling co piątek o 21 na TNT :antonio:

Back