Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi jakoś nie podeszło, chociaż "branża" sie zachwyca.Terminator Zero, polecam, jak ktoś lubi Terminatora a do tego lubi anime, to
![]()
Jedyne co razi w oczy to brak logiki, gdyby to był serial fabularny, nie anime, znacznie obniżyłbym ocenę, a oceniam trochę jako mangę/anime.Mi jakoś nie podeszło, chociaż "branża" sie zachwyca.

dla mnie koncowka jest mocna i wyjasnia mase rzeczy, nie ukrywam ze polecieli strasznie z historia ale ma to jakis sens przynajmniej, bo bez tego to ani ladu ani skladu.Właśnie kończę 6 sezon Lostow (nigdy nie obejrzałem do końca) i największą tajemnicą tego serialu jest waga Hugo![]()
Fallout wyszło zaskakująco dobrze, polecam jako fan gier.U nas na tapetę wleciał serial Rozdzielenie. Póki co jesteśmy po dwóch odcinkach i zapowiada się nieźle
I jakieś opinie o Fallout? Bo fanem gier jestem od zawsze ale nie wiem czy warto ale wolę opinię bractwa Cohones niż wafli z filmwebu![]()
Właśnie kończę 6 sezon Lostow (nigdy nie obejrzałem do końca) i największą tajemnicą tego serialu jest waga Hugo![]()
Właśnie zacząłem oglądać.dla mnie koncowka jest mocna i wyjasnia mase rzeczy, nie ukrywam ze polecieli strasznie z historia ale ma to jakis sens przynajmniej, bo bez tego to ani ladu ani skladu.

I jakieś opinie o Fallout? Bo fanem gier jestem od zawsze ale nie wiem czy warto ale wolę opinię bractwa Cohones niż wafli z filmwebu![]()
Również polecam jako fan gier, scenografia i charakteryzacja robi wrażenie. Dużo jest drobnych szczegółów. Są krwawe jatki. Niestety nie obyło się bez politycznej poprawności i lpg ale nie jest też to aż tak drastycznie eksponowane jak w produkcjach netflixa.Fallout wyszło zaskakująco dobrze, polecam jako fan gier.
Również polecam, ale ja fanem gier nie jestemU nas na tapetę wleciał serial Rozdzielenie. Póki co jesteśmy po dwóch odcinkach i zapowiada się nieźle

Pierwsze sezony Losta na TVP 1 to był fenomen, miliony oglądały każdy odcinek. Tylko Gra o Tron była w stanie się do tego zbliżyć.Właśnie kończę 6 sezon Lostow (nigdy nie obejrzałem do końca) i największą tajemnicą tego serialu jest waga Hugo![]()
kurla jak sie oczekiwalo na kolejny odcinek...Pierwsze sezony Losta na TVP 1 to był fenomen, miliony oglądały każdy odcinek. Tylko Gra o Tron była w stanie się do tego zbliżyć.

Herosi też byli popularni, dzieciaki udawały Sylara.kurla jak sie oczekiwalo na kolejny odcinek...
drugim takim serialem u nas byl prison break
Herosi też byli popularni, dzieciaki udawały Sylara.
![]()

caly sezon? jak historia?Terminator Zero, polecam, jak ktoś lubi Terminatora a do tego lubi anime, to
![]()
zamknięta wg mniecaly sezon? jak historia?
I wszystko to w najlepszym formacie jaki stworzono ... RMVB![]()

najlepszy kodek everNie pierdol że leciałeś te xvidowe avi![]()

Pamiętam, filmy po 300 MBI wszystko to w najlepszym formacie jaki stworzono ... RMVB![]()

Seriale po ~100 MB, albo anime po 40 MB gdzie 20 minutowy odcinek oglądało się godzinę bo w trakcie kilkanaście razy trzeba było poprawić FPS i przesuwać napisy nie znając japońskiegoPamiętam, filmy po 300 MB![]()

Wez daj w spoiler jak to.sie generalnie skończyło, bo też nigdy nie skończyłem. 4 albo 5 sezon był moim ostatnim.dla mnie koncowka jest mocna i wyjasnia mase rzeczy, nie ukrywam ze polecieli strasznie z historia ale ma to jakis sens przynajmniej, bo bez tego to ani ladu ani skladu.
Wez daj w spoiler jak to.sie generalnie skończyło, bo też nigdy nie skończyłem. 4 albo 5 sezon był moim ostatnim.
Seriale po ~100 MB, albo anime po 40 MB gdzie 20 minutowy odcinek oglądało się godzinę bo w trakcie kilkanaście razy trzeba było poprawić FPS i przesuwać napisy nie znając japońskiego![]()
ja jebie...Jebany burżuj. Jak ściągałem 350 MB odcinek to zajmowało mi to 7-8 godzin, albo kompa musiałem na noc włączonego zostawiaćja jebie...

rachunki za prądJebany burżuj. Jak ściągałem 350 MB odcinek to zajmowało mi to 7-8 godzin, albo kompa musiałem na noc włączonego zostawiać![]()

Ja tym moim wypizdowie nawet kabla od telefonu nie miałem i pamiętam, że jakieś kombinacje były że starterem Heya czy jakoś tak i miało się net darmowy przez kilka dnirachunki za prąd
rachunki za net po modemie z tepsy![]()