Seriale

Mi jakoś nie podeszło, chociaż "branża" sie zachwyca.
Jedyne co razi w oczy to brak logiki, gdyby to był serial fabularny, nie anime, znacznie obniżyłbym ocenę, a oceniam trochę jako mangę/anime.
Przykładowo, ranna bohaterka wypycha 250kg bydlę stalowe do windy. Czy sam brak celności Terminatora, razi to w oczy,
ale oceniłem wysoko za klimat, bo ten jest świetny, rozterki AI wobec zachowania ludzkiego gatunku.
Edit: oglądającym polecam japoński podkład dźwiękowy.

Last edited:
Właśnie kończę 6 sezon Lostow (nigdy nie obejrzałem do końca) i największą tajemnicą tego serialu jest waga Hugo :roybelly:

U nas na tapetę wleciał serial Rozdzielenie. Póki co jesteśmy po dwóch odcinkach i zapowiada się nieźle :frankapprove:

I jakieś opinie o Fallout? Bo fanem gier jestem od zawsze ale nie wiem czy warto ale wolę opinię bractwa Cohones niż wafli z filmwebu :werdum:

I jakieś opinie o Fallout? Bo fanem gier jestem od zawsze ale nie wiem czy warto ale wolę opinię bractwa Cohones niż wafli z filmwebu :werdum:

Fallout wyszło zaskakująco dobrze, polecam jako fan gier.
Również polecam jako fan gier, scenografia i charakteryzacja robi wrażenie. Dużo jest drobnych szczegółów. Są krwawe jatki. Niestety nie obyło się bez politycznej poprawności i lpg ale nie jest też to aż tak drastycznie eksponowane jak w produkcjach netflixa.

kurla jak sie oczekiwalo na kolejny odcinek... :tellmemore:
drugim takim serialem u nas byl prison break
Herosi też byli popularni, dzieciaki udawały Sylara.

heroes-sylar_320-9ffa5ba1c4fd4c41be210a9127940260.jpg

dla mnie koncowka jest mocna i wyjasnia mase rzeczy, nie ukrywam ze polecieli strasznie z historia ale ma to jakis sens przynajmniej, bo bez tego to ani ladu ani skladu.
Wez daj w spoiler jak to.sie generalnie skończyło, bo też nigdy nie skończyłem. 4 albo 5 sezon był moim ostatnim.

Wez daj w spoiler jak to.sie generalnie skończyło, bo też nigdy nie skończyłem. 4 albo 5 sezon był moim ostatnim.
Łooo kurwa chlopie.. ciezko to opisac w calosci... historia zaczyna sie wieki temu.
Jest ten caly Jacob czyli dobry no i czlowiek w czerni brat Jacoba czyli ten czarny dym, potwór ktory moze przybierac postac zmarlych znajdujacych sie na wyspie.
tu na dole masz jak to bylo konkretnie.

rachunki za prąd
:arielcry:

rachunki za net po modemie z tepsy :childcry:
Ja tym moim wypizdowie nawet kabla od telefonu nie miałem i pamiętam, że jakieś kombinacje były że starterem Heya czy jakoś tak i miało się net darmowy przez kilka dni :awesome:

Back