VitoC
UFC Featherweight
Nie, jakoś mnie do współczesnych polskich dzieł nie ciągnieŚlepnąc od świateł z 2019r widział :D ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie, jakoś mnie do współczesnych polskich dzieł nie ciągnieŚlepnąc od świateł z 2019r widział :D ?
Nie, jakoś mnie do współczesnych polskich dzieł nie ciągnie
Panowie poleci ktoś coś z seriali tak 2020/2021? tematyka obojętna, najlepiej żeby "wciągało".
Ostatnio ktoś polecał Mare z Easttown, siadło nam z żoną mega i w 2dni ogarnęliśmy, niby spokojne wolne tempo, ale wciągnęło mega.
Jestem w plecy z serialami tak od końca 2019 roku, wcześniej ogarniałem wszystko w miarę na bieżąco, jest coś godnego polecenia co się ogląda "ciągiem" ?
Z góry dzięki za jakieś propozycje ;-)
Polecam:Panowie poleci ktoś coś z seriali tak 2020/2021?
Weź ty spierdalaj stąd z takimi poleceniamiKto Zabił Sarę na netflix
Weź ty spierdalaj stąd z takimi poleceniami
Jest chujowy.najpierw obejrzyj i odszczekaj to, nie oceniaj książki po okładce, bo serial jest bardzo dobry
serial jest bardzo dobry
Jest chujowy

Nowy Rojst zajebisty.
lutowałem kiedyś, kurła już nie pamiętam o co tam chodziło. Bedzie jakieś przypomnienie na początku sezonu?Nowy Rojst zajebisty.
lutowałem kiedyś, kurła już nie pamiętam o co tam chodziło.
Nie ma. Też oglądam 2 sezon i nie kojarzę wątkówlutowałem kiedyś, kurła już nie pamiętam o co tam chodziło. Bedzie jakieś przypomnienie na początku sezonu?
Kraków ??lata 90+ Kraków, prasa, policja, takie tam maczety
Wątków nie kojarzę ale miasto to by wypadało

Wypuszczają 2 sezon po 3 latach i nawet przypominania nie zrobili?Nie ma. Też oglądam 2 sezon i nie kojarzę wątków

Wypuszczają 2 sezon po 3 latach i nawet przypominania nie zrobili?![]()

![]()
Pierwszy kadr z Władcy Pierścieni.
aa, to pierwszy sezon był zakończony?Bo ci sami bohaterowie ale zbrodnia inna
![]()
to bedzie w formie serialu i na amazon prime ?
Takaa, to pierwszy sezon był zakończony?
to trzeba było tak od razu.

czy Lugasek mistrz będzie dodawał do premiones?to trzeba było tak od razu.![]()
juz mam na dyskuczy Lugasek mistrz będzie dodawał do premiones?

Lugasek mistrz

no ale ja nie mamjuz mam na dysku
![]()