VitoC
UFC Featherweight
im dalej tym gorzej, wszystko jest później tak pogmatwane i popierd*lone że łeb małyJa parę miesięcy temu odpadłem po 3-4 odcinkach. Nie dałem radę przebrnąć przez te idiotyzmy. Mimo, że chciałem skoro tak wszyscy chwalą...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
im dalej tym gorzej, wszystko jest później tak pogmatwane i popierd*lone że łeb małyJa parę miesięcy temu odpadłem po 3-4 odcinkach. Nie dałem radę przebrnąć przez te idiotyzmy. Mimo, że chciałem skoro tak wszyscy chwalą...
Ja parę miesięcy temu odpadłem po 3-4 odcinkach. Nie dałem radę przebrnąć przez te idiotyzmy. Mimo, że chciałem skoro tak wszyscy chwalą...

im dalej tym gorzej, wszystko jest później tak pogmatwane i popierd*lone że łeb mały

czego nie rozumiesz?
czemu nie śpisz?czego nie rozumiesz?
czekam na ufcczemu nie śpisz?
ile ten serial ma juz sezonow i w ktorym roku byl pierwszy ?

ostatnio dodali polski serial netflixowy Otwórz oczy 6-odcinkowy, a w produkcji już kolejny nowy serial reprezentujący nasz kraj.
tylko teraz zaśmierdzi transem, ale aktorzy są w trudnym okresie to biorą co mogą
View attachment 25565
![]()
Kolejny polski serial Netflixa "Królowa". Andrzej Seweryn jako drag queen
• Netflix rozpoczął zdjęcia do kolejnej polskiej produkcji - serialu "Królowa" • Andrzej Seweryn wcieli się w role Sylwestra i Loretty • Premiera w 2022 rokumedia2.pl

Na Prime już od dawna było z tego co pamiętam.

Tak, serial komediowy mówi się że jeden z najlepszychFajne to ?
Serial komediowy czy co to jest ?
Ale to nie dla bastka.Tak, serial komediowy mówi się że jeden z najlepszych
Ale to nie dla bastka.
ale to nie jest netflxa serial.no jedyna komedia ktora ogladalem z seriali to After Life i to bylo nawet fajne, reszty netflixowych nie widzialem bo ogladam same thrillery, ale czasem juz tu wychwalaliscie jakis mega serial po czym obejrzalem 1-2 odcinki i musialem rezygnowac
Najlepszy .... obok IASIP ;)Tak, serial komediowy mówi się że jeden z najlepszych
Ale to nie dla bastka.

Miejscami przypomina Wiedźmina netfliksowego, obym się mylił.