Seriale

Obejrzeliśmy z żoną trzy odcinki Westworld i serial ryje beret mocno. Oby utrzymali poziom, bo uwielbiam takie mystery seriale. A Amerykanie niestety lubią spierdolić tajemnicę, ujawniają ją zbyt szybko (Wayward Pines, pomijając już totalny absurd fabuły) lub robią z niej jakąś groteskę (The Returned). Tutaj na szczęście obsada, HBO i te trzy odcinki rokują naprawdę świetnie.

Leftovers widziałeś?

Leftovers widziałeś?

Hehehe, już o tym kiedyś pisaliśmy. Tak, oglądaliśmy Leftovers i porzuciliśmy po ponad połowie pierwszego sezonu. Nie, żeby mi z żoną coś w aktorstwie czy fabule nie pasowało, ale ten serial odbieram za tak depresyjny, że aż dla mnie nie do zniesienia. Jakoś go nie postrzegam, żeby był to serial typu mystery.

Hehehe, już o tym kiedyś pisaliśmy. Tak, oglądaliśmy Leftovers i porzuciliśmy po ponad połowie pierwszego sezonu. Nie, żeby mi z żoną coś w aktorstwie czy fabule nie pasowało, ale ten serial odbieram za tak depresyjny, że aż dla mnie nie do zniesienia. Jakoś go nie postrzegam, żeby był to serial typu mystery.
Ja najpierw sie za ksiazke Perrotty zabralem, polecam.

A ja tam oglądam Scream Queens, kiedyś zobaczyłem pierwszy ep i wypierdzieliłem w pieruny, ale jakoś ostatnio obejrzałem na FOX dwa odcinki drugiego sezonu i mnie wciągnęło. Teraz oglądam pierwszy i jest tak pojebane, że aż zajebiste. Emma Roberts jest stworzona do tej roli :lizoremotmaly2:

Belfer to ostatnio jedyny serial na którego odcienek czekam cały tydzień z niecierpliwością. Zaskakuje pozytywnie, choć już poziom abstrakcji w 5-tym odcinku przerósł chyba reżyserów. Wraca Twin Peaks więc ta historia będzie niemal w ciągu, co da mi mocne porównanie, do tego co było te naście lat temu, co jest w Belferze i co będzie w najnowszej serii Twin.

designated survivor niezly Serial skupia się na Thomasie Kirkmanie, urzędniku gabinetu prezydenta niższego szczebla, który nieoczekiwanie zostaje prezydentem USA po katastrofie, w której ginie cała gabinet prezydencki wraz z głową państwa.

A ja tam oglądam Scream Queens, kiedyś zobaczyłem pierwszy ep i wypierdzieliłem w pieruny, ale jakoś ostatnio obejrzałem na FOX dwa odcinki drugiego sezonu i mnie wciągnęło. Teraz oglądam pierwszy i jest tak pojebane, że aż zajebiste. Emma Roberts jest stworzona do tej roli :lizoremotmaly2:
Pierwszy sezon lepszy od drugiego IMO. Serial bardzo specyficzny. Życiowa rola Ariany Grande.

Niezły skurwiel z Negana

Kurwa dobrali aktora pod postać rewelacyjnie. Nie pamiętam kiedy pierwszy odcinek kolejnego sezonu tak mi rozjebał system...
Przechuj odcinek, teraz trzeba siedzieć i czekać do niedzieli :jon:

Obejrzyjcie "Better things", niezapomniana Marcy Runkle z "Californication" w roli głównej daje radę ;)

CeGbLbi.jpg

Po prostu ten aktor robiący takie rzeczy lekko mi się gryzł, ale jest na plus, że znana mi morda się pojawiła :)

Odjebał tu taką robotę, że ciężko się przyczepić do czegoś. Dla mnie rola fenomenalna...

Skończyłem Goliatha wczoraj, dobry scenariusz i konkretne postacie + król Billy Bob Thornton w mega formie. Ponownie polecam :)

giphy.gif

Westworld’ Season 1 Finale Will Blow Your Mind - ERW (Dolores)
Westworld’ Season 1 Finale Will Blow Your MindI can tell you that the surprises will floor you. Certainly prepare for [Episodes] 9 and 10 to have your heart broken and your mind blown. And that’s really all I can say. I’m just over the moon about it.
Piąty ep też ma pozamiatać.

A tak poza tym córka Lei Organy rozwala system w Screem Queens :rofl:

Back