yonigga
Weed Master
komedia o wampirach a leci na disneju i hboCo to i na czym leci?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
komedia o wampirach a leci na disneju i hboCo to i na czym leci?![]()
Bardzo dobre.komedia o wampirach a leci na disneju i hbo
Stalker stalkerowi s talkiemDokończył Reniferka. Całkiem spoko. Ta gruba świnia śni mi się teraz!!
Pytasz o pierwszy sezon Tulsy?To mi się pojawiło na kilku shortsach YT, warte poświęcenia czasu?
Ostatnio jakoś ciężko mi się wkręcić w coś co wymaga 10+ godzin.
To mi się pojawiło na kilku shortsach YT, warte poświęcenia czasu?
Ostatnio jakoś ciężko mi się wkręcić w coś co wymaga 10+ godzin.
Bardzo dobry. Stalone top forma.Pytasz o pierwszy sezon Tulsy?
Dobry.
Nie wybitny jakiś ale mi się dobrze oglądało.
Sylwek mega pasuje do roliBardzo dobry. Stalone top forma.
Na koniec pierwszego sezonu brakło budżetu na jedną z najważniejszy bitew w historii Japonii, może to zrobią w drugim sezonie.
Niestety najciekawsze już za nami, chyba że będą się cofać do czasów Ody.GoT też się wolno rozkręcał z budżetem.
Nie spierdolili. Jest dobrze do samego końca.Shogun to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat. Boje się że coś spierdolą...
Końcówka sezonu była przeciętna.Wg mnie spierdolili i to mocno ...
X-MENObejrzałem 1 sezon(2 już za kilkanaście dni) Moje przygody z Supermanem i zastanawiam się za co następnego się wziąć, macie propozycje?
![]()
Moje przygody z Supermanem | Serial | 2023
Moje przygody z Supermanem (2023) - Clark Kent, Lois Lane i Jimmy Olsen ratują swoje miasto przed siłami, które chcą je zniszczyć.www.filmweb.pl
A to jakiś czas temu powtarzałem wersję z dzieciństwaX-MEN
Z nowszych Harley Quinn.
Teraz na Disney jest x-men 97. Kontynuacja tego. Obejrzałem 8 odcinków i jestem zachwycony. Już się nie mogę doczekać następnych odcinków.A to jakiś czas temu powtarzałem wersję z dzieciństwa
![]()
X Men | Serial | 1992
X Men (1992) - Profesor Charles Xavier prowadzi szkołę dla osób posiadających nadnaturalne moce, w której mutanci uczą się kontrolować swoje zdolności.www.filmweb.pl
Finał sezonu w środę. Póki co złoto i finał czuję, że dowiezieTeraz na Disney jest x-men 97. Kontynuacja tego. Obejrzałem 8 odcinków i jestem zachwycony. Już się nie mogę doczekać następnych odcinków.
Powrót Króla, wraca długo wyczekiwana przez fanów superprodukcja.
![]()
Powrót Króla, wraca długo wyczekiwana przez fanów superprodukcja.
![]()