Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O rodzince z Kalifornii, która para się rabunkami. Nie aż tak dobry jak Bosch, ale przyjemnie się ogląda i ma to do siebie, że niemal każdy bohater wkurwiacoś w tych klimatach?
Bo jeszcze widziałem Bosch Legacy z 2022r i też mam w kolejce
już sama morda tego Raynarda wkurwiała, dobór pojeba do roli bardzo dobryO rodzince z Kalifornii, która para się rabunkami. Nie aż tak dobry jak Bosch, ale przyjemnie się ogląda i ma to do siebie, że niemal każdy bohater wkurwia![]()
1 sezon Bosch, oby reszta sezonów była jeszcze lepsza
![]()
Od końcówki s01 jest spoko.Zacząłem oglądać Justified.
Po kilku odcinkach całkiem spoko,ale tylko spoko.
Rozkręca się to pózniej?
Klasyk, bardzo dobry serial.Zacząłem oglądać Justified.
Po kilku odcinkach całkiem spoko,ale tylko spoko.
Rozkręca się to pózniej?
Czyli klimat jak w starych filmach KurosawyDużo nudnych wypełniaczy w stylu: siedzenie nad morzem, patrzenie przed siebie, recytowanie wierszy i zastanawianie się o co w nich chodziło. Czy warto było?
View attachment 97710
Przecież to postać wzorowana na ŚlązakachNajlepsze było to cus z Bractwa i teksty "Chciało, przyszło, wzięło"![]()
Czyli klimat jak w starych filmach Kurosawy![]()
Dawno nie oglądałem tak dobrej serii jak Bosch
Kolejne jeszcze lepsze imho, a 4 w ogóle sztosRozkręca się po pierwszym sezonie ?
Prawda, Heisenberg przeżył i wraca.
O kurwaPrawda, Heisenberg przeżył i wraca.
Do dupy wygląda teraz cycuCycu bez brody, Stralight bez urody.
![]()
Prawda, Heisenberg przeżył i wraca.
O kurwa
Oby tego nie zjebali
Długo czekałem aż ktoś odrobi zadanie i sprawdzi czy piszę na poważnie.Nie róbcie fałszywej nadziei.
![]()
Viral Breaking Bad Sequel Poster Convinces Fans of Bryan Cranston's Return in "Heisenberg"
The internet has once again responded to an unexpected viral poster - this time for a Breaking Bad sequel, with the same disappointing outcome.movieweb.com
zx6cSF0O8dDJhs
Co to i na czym leci?ponoć miało być 5 sezonów
![]()
What We Do In The Shadows Season 6 Wraps Filming As Lead Star Pens Message On Show's End
Harvey Guillén reveals season 6 wrapped.screenrant.com