ninja
UFC Heavyweight
sędziwy wiek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A widziałeś BCS?Właśnie jestem w trakcie rewatcha BB.
Chyba ze dwa sezony ale przerwałem żeby zrobić jeszcze raz BB i wtedy BCS. Wszystko od początku do końca.A widziałeś BCS?
Minął równy rok od zakończenia BCS/BB i do tej pory nic nie oglądałem z seriali. Taki spełniony byłemChyba ze dwa sezony ale przerwałem żeby zrobić jeszcze raz BB i wtedy BCS. Wszystko od początku do końca.
Mordko poprawilem Ci gifaThe Bear sezon 2 obejrzany w dwa dni. I ta druga odsłona różni się od pierwszej, jeżeli chodzi o to co ukazuje i na co zwraca uwagę. Ale totalnie nie zmienia tego, że jest nakręcony doskonale, trzyma w napięciu, połączenie muzyki i kadrów sprawia że siedzisz i czekasz aż coś jebnie, a po chwili możesz odetchnąć bo zwalnia.
Jak pierwsza połowa tego sezonu nie zrobiła tak wielkiego bum i powoli się rozkręcała, budowała, tak od tego 6 odcinka (dla mnie coś niesamowitego) wszystko ruszało i działało tak, że nie chciałem robić żadnej przerwy w oglądaniu. Bardzo polecam, jest już (dopiero) na Disneyu.
grubas mu mało flagi nie wytracilwyciąłeś obciachowego szkodnika
![]()
O murzynach w Atlancie... I jest zajebista... Oprócz jednego sezonu ;)O czym jest Atlanta?
https://en.wikipedia.org/wiki/AtlantaO czym jest Atlanta?
Jak o smoluchach to nie mój klimatO murzynach w Atlancie... I jest zajebista... Oprócz jednego sezonu ;)
Jak o smoluchach to nie mój klimat![]()
Nie wiem czy było, ale ja nie wiedziałem, że się serial szykuje.
Ja właśnie zacząłem 11 sezon. Lubię całą ekipę, ale najbardziej chyba Dee i Maca. Wczoraj ogladalem odcinek gdzie gang idzie do familiady, czyste złoto.Nie wiem ile w tym prawdy, bo Filmweb, ale wyświetliło mi się i wrzucam. Disney pójdzie śladem Netflixa?
![]()
Walka ze współdzieleniem kont się opłaca? Disney+ pójdzie w ślady Netfliksa?
Netflix przetarł szlaki w kwestii dodatkowych opłat za współdzielenie konta. W maju tego roku streamingowy gigant poinformował swoich użytkowników, że z konta w serwisie można korzystać...www.filmweb.pl
Zacząłem wczoraj oglądać to U Nas W Filadelfii, jest sporo krindzu, jest uśmiech podczas oglądania, szybko idzie, po pierwszym sezonie najmniej lubianym przeze mnie bohaterem jest Charlie, a największą bekę mam z Maca