Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Drugi sezon nawet bez gejów i lesbijek był już lichy, same durne wątki, pierwszy można obejrzeć i to wszystko. Skończyłem jakoś po 5-6 odcinkach 2s, to już nie było śmieszne tylko zaczynało się robić żenujące, brakowało tam tylko żeby wszyscy na Jednorożcach odjechali w stronę tęczy, takie kluchy w tym drugim sezonie, że ja pierdole.3s Teda Lasso i lesbijki, geje, uchodźcy. Szkoda że perełka (za którą uważałem ten serial po 1s) idzie w tą stronę.
PolecanoNie wiem czy polecano już:
View attachment 64353
![]()
Vinland Saga | Serial | 2019
Vinland Saga (2019) - Thorfinn, widząc śmierć ojca z rąk przywódcy najemników Askeladda, przysięga na nim zemstę.www.filmweb.pl

Ja czekam na finał i jadę!Nie wiem czy polecano już:
View attachment 64353
![]()
Vinland Saga | Serial | 2019
Vinland Saga (2019) - Thorfinn, widząc śmierć ojca z rąk przywódcy najemników Askeladda, przysięga na nim zemstę.www.filmweb.pl
Kto miesza? Jak zwykle lewackie tępe .... baby.![]()
Najwyższa Rada StarożytnoÅci: Kleopatra byÅa biaÅa. Netflix zaskoczony
Inba wokóÅ "Królowej Kleopatry", wyprodukowanego dla Netfliksa przez JadÄ Pinkett Smith fabularyzowanego dokumentu, trwa. Teraz gÅos w sprawie koloru skóry wÅadczyni...www.filmweb.pl
fictionhorizon.com
Bardziej ten fragment. Ekspert wyjasnil, że to nie wchodzi w grę, ale czarni jak zwykle mają swoje teorie, że jednak to oni są panami świata, a nie biali. Jak nie podziemne państwo kontrolujące świat to czarna Kleopatra. Tfu do podludzi.celem było odzwierciedlenie teorii dotyczących możliwego egipskiego pochodzenia Kleopatry i wielokulturowej natury starożytnego Egiptu."
Ciekawe czy netflix zrobiłby film oparty na biografii Martina Luthera Kinga z białym w roli głównej?Bardziej ten fragment. Ekspert wyjasnil, że to nie wchodzi w grę, ale czarni jak zwykle mają swoje teorie, że jednak to oni są panami świata, a nie biali. Jak nie podziemne państwo kontrolujące świat to czarna Kleopatra. Tfu do podludzi.

Nie wygłupiajmy się, sama myśl o tym to zbrodnia....Ciekawe czy netflix zrobiłby film oparty na biografii Martina Luthera Kinga z białym w roli głównej?![]()
W Polsce na HBO Max.Na czym jest? Musze to zaraz koniecznie obekrzeć bo nie wytrzymam hehe
Mam netflixa, disneya, amazoona. Ehhh.W Polsce na HBO Max.

Kierwa, juz jest drugi ep
From i Severance to moje top jeżeli chodzi o seriale ostatnich lat.

Do tego jakieś opinie na filmwebie, że to Miś naszych czasów. Jakieś przyrównania do Chłopaki nie płaczą. Wyjątkowej klasy padło. To już Office PL mi lepiej podszedł.
problem to te głupie babsko skajlar i ten smyk junior
możesz startowaćPanowie, czy BCS już jest zamknięte i zakończone i można startować z rewatchem BB i BCS w jednym cugu?