Masta
Vale Tudo Open
za odcinki 3ci i 7y 12/10, reszta 4,5/10Skończyło się już the last of us? Jak wrazenia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za odcinki 3ci i 7y 12/10, reszta 4,5/10Skończyło się już the last of us? Jak wrazenia?
Dla mnie tak jakbym czytał streszczenie dobrej książki. Niby wszystko w zasadzie zgodne, fabuła gry opowiedziana, ale brak w tym większej głębi.Skończyło się już the last of us? Jak wrazenia?
Jeszcze Ci tam głębi brakowało!?Dla mnie tak jakbym czytał streszczenie dobrej książki. Niby wszystko w zasadzie zgodne, fabuła gry opowiedziana, ale brak w tym większej głębi.
daje radęLeci ktos Mando? Jak trzeci sezon, bo czekam na caly.
Serial wspominam bardzo dobrze, tym że jestem fanem Elby. Ostatnio obejrzałem film Luther i to już ssało po całości.Jestem w trakcie oglądania 1 sezonu "Luther"
Jak ktoś nie widział to polecam. Nie wiem jak następne, ale 1 b. Dobry![]()
Luther (TV Series 2010–2019) - IMDb
Luther: Created by Neil Cross. With Idris Elba, Dermot Crowley, Michael Smiley, Warren Brown. DCI John Luther is a near-genius murder detective whose brilliant mind can't always save him from the dangerous violence of his passions.www.imdb.com
Stringer Belltym że jestem fanem Elby.
co ile odcinki mando wychodzą?
dobrze że mam gothica do skończeniaCo tydzień, w środę
Chronologicznie jest 1883, potem 1923 który będzie miał drugi sezon i potem Yellowstone z czasami współczesnymi.W jakiej kolejności oglądać Yellowstone i te odnogi?
Iwonka w swoim prime
Co to za promka? Ostatnio taka miałem dla PlayStation.Wczoraj wziąłem sobie Apple TV+ na 5 tygli za friko i... Severance![]()
Co to za promka? Ostatnio taka miałem dla PlayStation.
Polecam sprawdzić też Black Bird. Miniserial kryminalny oparty na prawdziwych wydarzeniach ze świetnym Taronem Egertonem w głównej roli. Był już tu chyba polecany kilka razy.Wczoraj wziąłem sobie Apple TV+ na 5 tygli za friko i... Severance![]()
W dodatku będzie 8, a nie 10 odcinków.Dopiero zaczeli zdjęcia do 2 sezonu rodu smoka... Podobno w kwietniu 2024 ma wyjść. Ale hujoza na maksa