Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Przygody Myszki MikiPanowie, na Disney+ jakieś seriale, które warto obejrzeć?
Dzięki mordo, zajebiste!No i przede wszystkim The Bear.
Szkoda, że całkowicie olali jedną z trudniejszych przepraw z zarażonymi w całej grzeTLoU E08 w skrocie... Joel.
![]()
O kurwa, ale samozaoranie. Double standards, is normal„Jak powiedziała Bella, gdy zadebiutował odcinek 3: "Jeśli ci się nie podoba, nie oglądaj". Opowiadamy ważne historie. Opowiadamy historie o doświadczeniach ludzi, a to jest to, po co żyję. To właśnie robi dobry scenariusz, ponieważ opowiada historie ludzi, którzy są częścią tego świata”.
„Jest rok 2023. Jeśli martwisz się o to, kogo kocham, to musisz zweryfikować swoje priorytety. Jest tyle innych rzeczy, o które można się martwić w życiu. Dlaczego martwisz się, że ci młodzi ludzie - lub ktokolwiek - się kochają? Miłość jest piękna, a fakt, że ludzie mają coś do powiedzenia na ten temat, jest po prostu bez sensu”.
a ja to nie gralem w gre, moze kiedys... ale odcinek bardzo dobry w porownaniu do poprzednichSzkoda, że całkowicie olali jedną z trudniejszych przepraw z zarażonymi w całej grze
A daj spokój, w grze było to sensowniej pokazane.TLoU E08 w skrocie... Joel.
![]()
Nie mam odzwierciedlenia, odcinek fajny patrzac na dwa poprzednie.A daj spokój, w grze było to sensowniej pokazane.
Chociaż odcinek bardzo fajny, w scenach 1-1 do gry mogłem zacytować dialogi z pamięci, ale na końcu dostajemy Artura Barcisia i taką akcję![]()
Ta młoda jak strzeli to odrzut wyrzuci jej tę strzelbę pod prawą pachąA daj spokój, w grze było to sensowniej pokazane.
Chociaż odcinek bardzo fajny, w scenach 1-1 do gry mogłem zacytować dialogi z pamięci, ale na końcu dostajemy Artura Barcisia i taką akcję![]()
Skad wiesz ze sa wiarygodne?Dobrze, że przynajmniej w scenach analnych postarali się bardziej o wiarygodność![]()
Bo czytałem ogromne zachwyty niektórych kolegów tutajSkad wiesz ze sa wiarygodne?![]()
Andrzej po co tak klamac... chyba cos sie dzisiaj szykuje na dzien kobietBo czytałem ogromne zachwyty niektórych kolegów tutaj![]()
nie zacząłeś jeszcze?
Całe na disneju już jest?![]()
The Mandalorian (TV Series 2019– ) - IMDb
The Mandalorian: Created by Jon Favreau. With Pedro Pascal, Chris Bartlett, Katee Sackhoff, Carl Weathers. The travels of a lone bounty hunter in the outer reaches of the galaxy, far from the authority of the New Republic.www.imdb.com
Wlasnie wjechal 3 sezon Mando!![]()
2 odcinkiCałe na disneju już jest?
Tydzień temu już był pierwszy odcinek.![]()
The Mandalorian (TV Series 2019– ) - IMDb
The Mandalorian: Created by Jon Favreau. With Pedro Pascal, Chris Bartlett, Katee Sackhoff, Carl Weathers. The travels of a lone bounty hunter in the outer reaches of the galaxy, far from the authority of the New Republic.www.imdb.com
Wlasnie wjechal 3 sezon Mando!![]()
W 8 jest więcej akcjiWczoraj z braku laku odpaliłem TLoU i ledwo przebrnąłem przez 7 odcinek. Miała być miazga, wyszła ostra nuda...
W 8 jest więcej akcji![]()
Zasnąłem już na początku. Gdybym wiedział, że cały 7 nic nie wnosi to bym od razu na 8 przeskoczył.
cały czas czekałem aż ten zombiak się obudzi i je pogryzie i liczyłem, że wstawka będzie trwała max 15 minut, a wyszedł z tego cały odcinek
Pierwsze dwa odcinki kapitalne, kolejne dwa lecą mocno w dół. Czuję, że Sheridan to spierdoli bo to już chyba norma u niego.
Właśnie wszedłem w ten temat żeby nawiązać do mojego wcześniejszego posta odnośnie uniwersum Yellowstone, bo jestem po finale 1923. "Finale", bo totalnie nie ogarnąłem że 8 odcinek jest ostatni i że sezon się skończył, czekałem na dziewiąty. I jak do połowy zachwalałem ten serial, tak skończyło się jak przy 1883 - niewykorzystany potencjał, coś poszło nie tak i mocny zjazd im bliżej końca. Ciekawiło mnie czy względem Yellowstone, indiański wątek ma jakieś nawiązanie, ale jak na razie odbieram to jako taki trochę zapychacz. To jak pokazano na początku wątek Spencera i romans, bardzo do mnie trafiło, tak na koniec sezonu uważam że odklejają było to, w jaki sposób to poprowadzili i co tam zrobili.Czuję, że Sheridan to spierdoli bo to już chyba norma u niego.