D
Deleted member s15431
Guest
Ja specjalnie zwlekalem az sie uzbiera kilka odcinkow ale czas juz chyba zaczac ogladanieGodzina Sukcesji na tydzień to za mało, 5 odcinek zajebisty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja specjalnie zwlekalem az sie uzbiera kilka odcinkow ale czas juz chyba zaczac ogladanieGodzina Sukcesji na tydzień to za mało, 5 odcinek zajebisty.
ja wogole zapomnialem jak sie skonczyl s02, dlatego poczekam az sie skonczy s03, przypomne sobie 2 i zapodam od razu trojke.Ja specjalnie zwlekalem az sie uzbiera kilka odcinkow ale czas juz chyba zaczac ogladanie
tez myslalem zeby powtorzyc drugi sezon bo jednak przy takich przerwach to czlowiek pamieta piate przez dziesiateja wogole zapomnialem jak sie skonczyl s02, dlatego poczekam az sie skonczy s03, przypomne sobie 2 i zapodam od razu trojke.
Chuj już z tą grą Seba. Nie męcz buływ lola to nie graja, ale Arcane sie zachwycaja
oczekiwaniaw lola to nie graja, ale Arcane sie zachwycaja
nie łączy mi się to z tym obrazkiemliczą się emocje !! rywalizacja !! i emocje !!!
W LOLa grają jeszcze gorsi sztokholmiarze niż w Overwatcha.a bo wyście do playstation przyzwyczajeni i myślicie że w grze będzie nie wiadomo co :D
liczą się emocje !! rywalizacja !! i emocje !!!
W LOLa grają jeszcze gorsi sztokholmiarze niż w Overwatcha.
O cię ch.. zajebisty zwiastun. Must watch.
Aktorka w ogóle nie podobna do Pam, także sporo szpachli tam musiało pójśćZakurwisty klimat i Pamela ma dobrze dobrana, konretne bimbaly
Oglądałem.A jak Dexter oglądał już ktoś? Zupełnie zapomniałem o premierze... Pierwsze sezony (chyba do momentu pojawienia się Lumen) zapamiętałem jako totalne sztosy, ale trochę już lat zleciało.
Caly sezon na HBO.Drugi sezon The Great
Beka na każdym kroku, a Nicholas Hoult rozwala w każdej scenie
Ja to zawsze czekam na cały sezon, wkurwia mnie takie oglądanie 1 odcinka na tydzień.A jak Dexter oglądał już ktoś? Zupełnie zapomniałem o premierze... Pierwsze sezony (chyba do momentu pojawienia się Lumen) zapamiętałem jako totalne sztosy, ale trochę już lat zleciało.
Jestem w trakcie drugiego, ale juz chyba dam se spokoj z braku czasu1 odcinek całkiem ciekawy, ciekawe jak będzie dalej
See | Serial | 2019
See (2019) - Dystopijna przyszłość, gdzie ludzkość utraciła zmysł wzroku i przystosowała się do nowych zasad przetrwania. Życie społeczeństwa ulega zmianie, gdy rodzą się zdolne do widzenia bliźnięta.www.filmweb.pl
Ta scena mnie rozwaliła :DJestem w trakcie drugiego, ale juz chyba dam se spokoj z braku czasu
Pierwszy byl spoko, po za masturbaciami przyjebanej krolowej i malymi mudzynami...
O widzisz, bo ja trafiałem w większości na opinie, że właśnie s02 jest zdecydowanie lepszy przez to, że w walkach maczali palce ludzie od Warriora.Jestem w trakcie drugiego, ale juz chyba dam se spokoj z braku czasu
Pierwszy byl spoko, po za masturbaciami przyjebanej krolowej i malymi mudzynami...
oryginal lepszy.Your Honor dobry serial dla fanów Ozark i Breaking Bad.
jemu chyba chodzi o s01e02.O widzisz, bo ja trafiałem w większości na opinie, że właśnie s02 jest zdecydowanie lepszy przez to, że w walkach maczali palce ludzie od Warriora.
Ja to zawsze czekam na cały sezon, wkurwia mnie takie oglądanie 1 odcinka na tydzień.
Cowboy Bebop nawet spoko wyszedł, dziś skończyłem oglądać. Jak dla mnie to dobrze zachowany klimat space opery, ale tutaj soundrack z anime robi swoje.
Muzyka złoto, smak dzieciństwa
Suabe.1 odcinek całkiem ciekawy, ciekawe jak będzie dalej
See | Serial | 2019
See (2019) - Dystopijna przyszłość, gdzie ludzkość utraciła zmysł wzroku i przystosowała się do nowych zasad przetrwania. Życie społeczeństwa ulega zmianie, gdy rodzą się zdolne do widzenia bliźnięta.www.filmweb.pl
Jedynie walki niewidomych spoko zrobione no i pomysl byl spoko - wykonanie w chuj gorsze, scenariuszowo lezy totalnie bo normalnie jak zaczynam sezon to i znajde czas zeby go skonczyc, a tutaj nie chce ogladac ratowania mudzynowDno, jeśli chodzi o wątki fabuły i zmiany, które w nich zaszły w stosunku do oryginału. Do tego standardowe LPG + wjebane na siłę. Wszystko troszkę za sterylne i sztuczne takie 5/10, troszkę zmarnowali potencjał.