ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Jak już na siłę zrobili czarnych Targaryen w uniwersum GOT , to mogli inaczej zaplanować te fryzury, przecież ja ze śmiechu nie wyrobie przed tv ;)
Niezłe dredy.
Niezłe dredy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Będą czarni Targeryanowie?Jak już na siłę zrobili czarnych Targaryen w uniwersum GOT , to mogli inaczej zaplanować te fryzury, przecież ja ze śmiechu nie wyrobie przed tv ;)
Niezłe dredy.
View attachment 28263
Będą czarni Targeryanowie?
Ród Velaryon to nie Targeryenowie.Tak. Ich ród nosi białe dredy.
Cztery lata czekania
Dlatego 3 i 4 sezon kręcą jednocześnie żeby znowu tyle nie czekać .Myslalem, ze dali sobie spokoj...
no i oczywiście, że to czarny rucha białą a nie odwrotnie, ta poprawność zawsze w tą stronę działa o dziwo ;)Jak już na siłę zrobili czarnych Targaryen w uniwersum GOT , to mogli inaczej zaplanować te fryzury, przecież ja ze śmiechu nie wyrobie przed tv ;)
Niezłe dredy.
View attachment 28263
Obejrzałem 3 dostępne odcinki Arcane na Netflixie i to jest aż za dobre do tej pory. Nigdy w LOLa nie grałem wiec nie wiem jak to się ma do fabuły z gry
To się skuś Bastian. Obejrzysz coś dobrego w końcuja gram w lola nałogowo i nie chciało mi się tego oglądać, więc podziwiam
To się skuś Bastian. Obejrzysz coś dobrego w końcu
na profilowce ninja z "Amerykanskiego wojownika" z Dudikoff'em. Jaralem sie kiedys tym filmem, za malolata, w mrocznych czasach VHS-uSG ma hype przez to że jest to gra ludzi na śmierć i życie niż bardziej jakość serialu od co , choć szczerze ten serial też nie był dla mnie jakiś tragiczny. Ocenilbym go wyżej ale tak szczerze nie za bardzo podeszły mi ,,gry" Myślałem że będą bardziej wyrafinowane.oprócz szklanego mostu i strzelającej dziewczynki z oczu nic mi nie podeszło , dlatego AiB stawiam dużo wyżej pod kątem fabularnym i gier. Po prostu SG ma większy hype bo trailer ukazał szokująca koncepcję, w AIB tego zabrakło i dlatego nie ma dziś takiego hypu, ale tam wszystko jest 3 razy lepiej i szybciej
na profilowce ninja z "Amerykanskiego wojownika" z Dudikoff'em. Jaralem sie kiedys tym filmem, za malolata, w mrocznych czasach VHS-u
A pamiętasz złoty serial ?
Pamiętam jak straciłem jeden odcinek bo mi mama kazała iść do kościoła na próbę przed I komunią
Ja nie oglądałem żadnych trailerów i przy Pierwszej grze z dziewczynką byłem mocno zaskoczony. Kompletnie nie wiedziałem czego się spodziewać w serialu. Jakbym od początku mniej więcej wiedział o co chodzi to tak bez szału.Ależ te Squid Game jest przeciętne. Koncepcja fajna, ale samo wykonanie słabe. Nie wiem skąd te zachwyty całego świata.. Jestem po 5 odcinkach i póki co jestem mocno zawiedziony.
Niestety już lepiej nie będzieAleż te Squid Game jest przeciętne. Koncepcja fajna, ale samo wykonanie słabe. Nie wiem skąd te zachwyty całego świata.. Jestem po 5 odcinkach i póki co jestem mocno zawiedziony.
A pamiętasz złoty serial ?
Najlepsze co stworzyli Niemcy, zaraz po III RzeszyOgladal ktos serial Dark niemiecki? Caly
Obejrzalem swego czasu pierwszy sezon, mozesz co nieco powiedziec o drugim i trzecim bo juz w pierwszym byl tak zakrecony ze bania mala, ale final i ogolnie przeslanie bardzo mi sie podobalo...Najlepsze co stworzyli Niemcy, zaraz po III Rzeszy