Grzechu tak :-) Najlepsze, że oglądałem to ze względu na tematykę, a tu patrzę ...Tito i w brecht. Jak z resztą w większości filmów z zombie, bo jednak zombie to śmieszne twory, tylko ostatnimi czasy robi się z nich mocne bestie często :) Pamiętam, że kiedyś sen miałem i biegały za mną, a ja się lekko dziwiłem jak one potrafią tak zapier**lać jak wszędzie są powolnymi trupami...No i wkrótce po tym wyszedł Świt żywych trupów, gdzie już były megaszybkie :D
Co sądzicie o Biblii? W sobotę na polsacie się zaczyna, ale sezon 10odcinkowy w Stanach zakończony. Pomijam tematykę, ale zapowiada się nieźle zrealizowany nawet. Jak usłyszałem o tym serialu to pomyślałem, że to jeden z niewielu, który wiemy jak się skończy i nawet joke komuś wczoraj zrobiłem. "Wiem jak się skończy serial Biblia!" "To nie mów!" "Jezus umrze"...Czarny humor, nie szydzę z religii, ale nbrutalny fakt zapewne podałem, było wesoło ;) Potem dodałem, że fajny będzie ten serial jak oglądający będzie wierzył, że głównemu bohaterowi się uda przeżyć ;)
PS: Ja ktoś nie widział filmu...