Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
warto to ogladac? bo ogladalem do czasu jak tam ten wariat zaczal ich zabijac i pozniej z 5 odcinkow, ale taka nuda, ze nie dalem rady XDDTo co dziś TWD
Nie warto.warto to ogladac? bo ogladalem do czasu jak tam ten wariat zaczal ich zabijac i pozniej z 5 odcinkow, ale taka nuda, ze nie dalem rady XDD
nadal nuda w chuj?Nie warto.
Logika w tym serialu wyleciała przez okno, nie da się tego oglądać bez zwracania na to uwagi.nadal nuda w chuj?
a chociaz sie bija czy ciagle gadaja?Logika w tym serialu wyleciała przez okno, nie da się tego oglądać bez zwracania na to uwagi.
Smętne przemowy i nielogiczna akcja.a chociaz sie bija czy ciagle gadaja?
warto to ogladac? bo ogladalem do czasu jak tam ten wariat zaczal ich zabijac i pozniej z 5 odcinkow, ale taka nuda, ze nie dalem rady XDD
Ja mogę podsyłać linki, ale niech polecają inni specjaliści@Cactus mordeczko znasz jakis dobry film/serial zwiazany z wiezienniztwem? Pamietam,ze Prison Break bardzo mi sie podobal. polecisz cos?
https://xt7.pl/pobieraj/f7c0ec564f1...BPL.S01E01.1080p.NF.WEB.DL.DD5.1.x264.QOQ.rar@Cactus pomozesz? Ewolucja hip-hopu / Hip-Hop Evolution (2016)
Obejrzałem najnowszy odcinek TWD.
Miałem odpuścić po 6 sezonie, ale pojawił się Negan i tylko dla niego obejrzałem 7 sezon. Jednak widzę, że twórcy podtrzymują tendencję, że każdy wróg Ricka i spółki, gdy jego dni dobiegają końca, z kozaka i inteligentnego gościa staje się debilem. Tak było np. z Gubernatorem. Nie wiem kto był głupszy: Negan wystawiający się do odstrzału, czy ekipa Ricka, która nie wykorzystała okazji. Nie wiem gdzie się podziali wszyscy Zbawcy. Przecież mieli znaczną przewagę liczebną. Czy tymi śmiesznymi wybuchami ich wszystkich ujebali? Tego księżulka mogliby ujebać, bo jest wkurwiający, z resztą jak większość postaci. Mam nadzieję, że Negan ma jeszcze jakieś asa w rękawie, choć to pewnie złudna nadzieja. Najbardziej dziwi fakt, że serial zyskuje popularność, zamiast ją tracić wraz ze spadkiem poziomu.
Nie wiem jak logicznie wytłumaczyć co się odpierdoliło w tym odcinku, próba zastrzelenia Negana za tym kawałkiem metalu to już było przegięcie. Albo ksiądz, który wchodzi z automatem i jest obsrany bo widzi Negana z pałką.
serial? bardzo dobry, polecam!Snowfall
Oto zestawienie wszystkich premierowych odcinków TWD i ich oglądalności:
1x01 - 5,35 mln
2x01 - 7,26 mln
3x01 - 10,90 mln
4x01 - 16,11 mln
5x01 - 17,28 mln
6x01 - 14,63 mln
7x01 - 17,03 mln
8x01 - 11,40 mln
Ciężko będzie im odwrócić ten trend, kolejne odcinki będą jeszcze słabsze.
mam to samo, to jak syndrom sztokholmski, ogladam na przewijaniu, ale jednak ogladam kazdy odcinek heheCzytałem , że 1 odcinek 8 sezonu miał najchujowszy start od czasu S3E01. Dla AMC to i tak dobry wynik więc 9 sezon będzie bankowo.
W tym serialu nie ma co się doszukiwać logiki. Tak jak pisaem, sam oglądam od pierwszego sezonu i jakoś szkoda odpuścić.
Dziwi to malkontentów :) A nie tych co się dalej interesują losami postaci i po prostu tym jak to się skończy z sezonu na sezon. Nie jest już to serial mocno o zombie, bo raczej ci co przetrwali wiedzą jak sobie radzić i walka jest między ludźmi bardziej zażarta. Można się czepiać, jak się komuś chce, ale po co, ktoś gdzieś płaci za tą krytykę? To się przyłączę może :)Obejrzałem najnowszy odcinek TWD.
Miałem odpuścić po 6 sezonie, ale pojawił się Negan i tylko dla niego obejrzałem 7 sezon. Jednak widzę, że twórcy podtrzymują tendencję, że każdy wróg Ricka i spółki, gdy jego dni dobiegają końca, z kozaka i inteligentnego gościa staje się debilem. Tak było np. z Gubernatorem. Nie wiem kto był głupszy: Negan wystawiający się do odstrzału, czy ekipa Ricka, która nie wykorzystała okazji. Nie wiem gdzie się podziali wszyscy Zbawcy. Przecież mieli znaczną przewagę liczebną. Czy tymi śmiesznymi wybuchami ich wszystkich ujebali? Tego księżulka mogliby ujebać, bo jest wkurwiający, z resztą jak większość postaci. Mam nadzieję, że Negan ma jeszcze jakieś asa w rękawie, choć to pewnie złudna nadzieja. Najbardziej dziwi fakt, że serial zyskuje popularność, zamiast ją tracić wraz ze spadkiem poziomu.
mam to samo, to jak syndrom sztokholmski, ogladam na przewijaniu, ale jednak ogladam kazdy odcinek hehe
za huj nie wiem o co ci chodzi? ty pracujesz w tym sklepie jako sprzedawca, czy tylko napierdalasz telewizory z polki na polke, bo nie wyobrazam sobie jak ty sie komunikujesz z klientem, chociaz w takich sklepach zagadac klienta, zeby sie pogubil to moze i premie dostaniesz, dla mnie jestes wyjatkowym przedstawicielem bycia ciezka istota lagodnie mowiac.Dziwi to malkontentów :) A nie tych co się dalej interesują losami postaci i po prostu tym jak to się skończy z sezonu na sezon. Nie jest już to serial mocno o zombie, bo raczej ci co przetrwali wiedzą jak sobie radzić i walka jest między ludźmi bardziej zażarta. Można się czepiać, jak się komuś chce, ale po co, ktoś gdzieś płaci za tą krytykę? To się przyłączę może :)
Co do odcinka, pewność siebie może zgubić, nie tylko w MMA, ale i w postapokaliptycznym świecie ;) Choć wydawać się to mogło niemożliwe z początku. To tak, żeby nie spoilerować i nie chować. Choć jak krytycy obejrzeli to i chyba każdy fan ma jużza sobą 1 odcinek 8 sezonu :) Jestem ciekaw co dalej, bo to dopiero początek walki.
Współczuję, że masz z tym taki problem. Pozdrawiam.za huj nie wiem o co ci chodzi? ty pracujesz w tym sklepie jako sprzedawca, czy tylko napierdalasz telewizory z polki na polke, bo nie wyobrazam sobie jak ty sie komunikujesz z klientem, chociaz w takich sklepach zagadac klienta, zeby sie pogubil to moze i premie dostaniesz, dla mnie jestes wyjatkowym przedstawicielem bycia ciezka istota lagodnie mowiac.
Dziwi to malkontentów :) A nie tych co się dalej interesują losami postaci i po prostu tym jak to się skończy z sezonu na sezon.
Nie jest już to serial mocno o zombie, bo raczej ci co przetrwali wiedzą jak sobie radzić i walka jest między ludźmi bardziej zażarta.
Można się czepiać, jak się komuś chce, ale po co, ktoś gdzieś płaci za tą krytykę?
Jestem ciekaw co dalej, bo to dopiero początek walki.
dzięki za spojler, kurwiuOby. Choć obawiam się, że zbliżamy się do końca Negana.
@Ludwiczek niektorzy, moga sie przyjebac, ze ostatnie zdanie nie dales w spoiler ;)
dzięki za spojler, kurwiu