Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mozesz podac, gdzie te napisy widziales? przeszukalem wszystkie portale, przejrzalem napi projekt i nie ma nic.Ktoś tu kiedyś pytał o
http://www.filmweb.pl/serial/El+Chapo-2017-795385
jest już z polskimi subami ... jeszcze przed premiera w polskim Netflixie
Ja właśnie oglądam Big Mouth - pojebane, że uj, ale beka niezła.
Chcesz wersje multi do pobrania?mozesz podac, gdzie te napisy widziales? przeszukalem wszystkie portale, przejrzalem napi projekt i nie ma nic.
no jak mozesz to wrzuc bo ciagne z torrenta, ale idzie jak krew z nosa:/Chcesz wersje multi do pobrania?
no jak mozesz to wrzuc bo ciagne z torrenta, ale idzie jak krew z nosa:/
mozesz podac, gdzie te napisy widziales? przeszukalem wszystkie portale, przejrzalem napi projekt i nie ma nic.
no ale to mowisz o wersji multi? nigdzie napisow osobno nie ma.polishsource
Dzisiaj nieprzespana nocka ze Stranger Things
no ale to mowisz o wersji multi? nigdzie napisow osobno nie ma.
Zgadza się, ale coś mnie w niej strasznie pociąga. Grała tez w ciekawym filmie krótkometrażowymstrasznie dziwna cholera:|
3 sezon Peaky był moim ulubionym, zwłaszcza końcówka była świetna z tego co pamiętam chyba, że pomyliłem sezony.Właśnie jak opinie o drugim sezonie Stranger Things? Mi zostało 1,5 odcinka Peaky Blinders do końca 3 serii, skończę i jakoś jutro/pojutrze zasiadam do Stranger Things 2. Do Peaky Blinders nie mogłem się jakoś zebrać od dawna, ale według mnie kozak serial. Muzyka, klimat, aktorzy. Thomas Shelby jest moim idolem. Tylko fakt, że trochę 3 sezon zaczął mnie lekko nudzić, ale i tak polecam jak ktoś nie oglądał
jeszcze zapomniałeś dopisać, że to dla siostry.
Dla mnie.jeszcze zapomniałeś dopisać, że to dla siostry.
3 sezon Peaky był moim ulubionym, zwłaszcza końcówka była świetna z tego co pamiętam chyba, że pomyliłem sezony.