JanuszWanZant
WSOF Lightweight
Zniszczyłes moje życie na forum w 10s . Dobra ide popełnić samobójstwo.Poza tym Unię Europejską należy zniszczyć, a ekranizacja Preachera będzie ssała.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zniszczyłes moje życie na forum w 10s . Dobra ide popełnić samobójstwo.Poza tym Unię Europejską należy zniszczyć, a ekranizacja Preachera będzie ssała.
Don't let goZniszczyłes moje życie na forum w 10s . Dobra ide popełnić samobójstwo.
a ekranizacja Preachera będzie ssała.
Właśnie w Preacherze będą połykaćwypluj kurwa
Już niedługo.
Ciągle nucę te piosenke od poniedziałkuWpada w ucho
![]()

Wczoraj natomiast obejrzeliśmy 3 odcinek Archiwum X - mam nadzieję, że to jakiś żart i seria nie pójdzie w stronę pastiszu, bo to nie przystoi takiej legendzie...![]()
Fakt, ale jednak pod jednym tytułem :D Przyjaciele to też jakby inny serial, tu nastolatkowie jeszcze, a potem już dorośli ludzie, ale jednak całość i w każdym sezonie jest zajebista, z wyjątkami ewentualnie na bardziej zajebiste momenty :D@Born2kill a jaki jest sens porównywać wszystkie sezony TD jak każdy sezon tego serialu to tak jakby inny serial... Te częście nie mają przecież ze sobą nic wspólnego.
Jeśli dobrze pamiętam to w każdym sezonie robili co najmniej jeden taki odcinek, pełen smaczków i mrugnięć oka do widza. Mi osobiście bardzo podszedł i bawiłem się przednio.
Jednak jak już oceniać serial to po całości trzeba, czy to Prison Break, The Walking Dead, Breaking Bad czy True Detective ;) Przynajmniej jak dla mnie. Łatwo zrobić jeden sezon, co innego wielosezonowy wciąż solidny serial :) Zresztą nie z każdej fabuły i klimatu można to wyciągnąć tak samo...
Mój ranking:
1. House of Cards (pierwszy sezon urwał mi jajca, pozostałe też na bardzo wysokim poziomie)
2. Breaking Bad
3. Gra o Tron (byłaby na drugim miejscu, no ale ten chujowy piąty sezon..).

Mój ranking:
1. House of Cards (pierwszy sezon urwał mi jajca, pozostałe też na bardzo wysokim poziomie)
2. Breaking Bad
3. Gra o Tron (byłaby na drugim miejscu, no ale ten chujowy piąty sezon..).
HoC znowu miał słaby trzeci sezon, a BB nie miała żadnego sezonu słabego.
Twój ranking nikogo nie obchodzi bo nie podobało Ci się TD![]()

Ale BB nie miało też żadnego tak zajebistego sezonu jak pierwszy HoC.
Nie moja wina, że nie jara mnie to, że jakiś pokurw zrobił z dziwki Leszego![]()
A myślałem ze sam to ustrojstwo tutaj oglądamFinał i cały drugi sezon Galavanta - czapki z głów, beka totalna. Mam nadzieję, że serial przejmie jakaś inna stacja i s03 powstanie.