Seriale

Haha. No własnie zapomniałem, że Narcos też oglądałem :>
To obejrzyj Leftovers . Co prawda dramat psychologiczny , ale zrobi Ci z mózgu sieczke. Tyle w temacie. Ja też uważałem , ze mi sie nie spodoba ... a sie spodobało :lol:

Albo Vikings ... o wikingach :lol: Ale jak wolisz współczesne to Fargo.

To obejrzyj Leftovers . Co prawda dramat psychologiczny , ale zrobi Ci z mózgu sieczke. Tyle w temacie. Ja też uważałem , ze mi sie nie spodoba ... a sie spodobało :lol:

Albo Vikings ... o wikingach :lol: Ale jak wolisz współczesne to Fargo.
No jeszcze zapomniałem, że Fargo i True Detective też oglądałem :D. Może sprawdzę "The Americans", dzięki Panowie.

Odpaliłem sobie nowy X-Files i przy muzyce z początkowych napisów przeszły mnie ciary :) mimo, że sam pilot wrażenia nie zrobił to warto było wrócić do młodości na tą chwile.

Szukam 2 odcinków serialu The 100 - the 100 S02E08 i the 100 S02E07 @VoRaNeK. Ma ktoś może jakieś linki ? na tt nie moge znaleźć.

Oglądał ktoś pilot Lucifera? @Gambit ?
4 miesiące temu pilot wypłynął. Zajebisty, dużo dobrego humoru, Lucyfer jako postać jest dobrze napisanym, świetna rola Ellisa, niewiele ma wspólnego z komiksem na którym go wzorowano. Minus jest taki, że wątki kryminalne w pilocie były bardzo słabe.

4 miesiące temu pilot wypłynął. Zajebisty, dużo dobrego humoru, Lucyfer jako postać jest dobrze napisanym, świetna rola Ellisa, niewiele ma wspólnego z komiksem na którym go wzorowano. Minus jest taki, że wątki kryminalne w pilocie były bardzo słabe.
Komiksem?? Tym w którym Jezus był upośledzony??

Serial fajnie sie zapowiada-ale rola, ba nawet trailer w chuj podobny do poprzedniego serialu tego aktora.

Komiksem?? Tym w którym Jezus był upośledzony??

Serial fajnie sie zapowiada-ale rola, ba nawet trailer w chuj podobny do poprzedniego serialu tego aktora.
Murzynem który został upośledzony po pałowaniu przez policjanta ? To Wormwood Gartha Ennisa.

nope i jakoś mnie do tego nie ciągnie.

Bates Motel czy The Fall? ... ostatecznie będą oba, ale który na pierwszy ogień?
The Fall dość szybko się psuje. Przerwałem oglądanie w połowie. Ważnym elementem serialu jest fakt, że postać grana przez Jamiego Dormana ma normalną pracę, dzieci i brzydką żonę. Dexter udawał normalność, a tu postać wydaje się być szczera, przynajmniej w odczuciach co do swoich dzieci. Jak braknie tego elementu życia codziennego to serial prezentuje niski poziom serialu pościgowego.

@Gambit a wg mnie Bates Motel trzyma poziom cały czas, aktorsko wymiata moim zdaniem, zwłaszcza Vera Farmiga i Freddy Highmore miażdżą. Reszta też jest ok. Klimat na propsie, fabuła również :) To czym ten serial wymiata, to patologicznymi relacjami pomiędzy bohaterami :D

Przypomniało mi się, że nie widziałem ostatniego sezonu Sons of Anarchy wiec nadrabiam. Jestem po 2 epizodach 7 sezonu i przypomnieć sobie nie mogę co się stało z
Clayem
?
Jak się skończył dla niego 6 sezon?

Przypomniało mi się, że nie widziałem ostatniego sezonu Sons of Anarchy wiec nadrabiam. Jestem po 2 epizodach 7 sezonu i przypomnieć sobie nie mogę co się stało z
Clayem
?
Jak się skończył dla niego 6 sezon?
Jax go zastrzelił

Orphan Black - zostały mi dwa odcinki do końca pierwszego sezonu, po których porzucam ten serial. Męcze się oglądając, nie podoba mi się brak tajemnicznosci, niezbyt interesująca fabuła, i nic poza fajna główną bohaterką mnie nie pociaga. Dziewczynom to może wydawać się fajne, jednak tej mojej koleżance powiem, że nie trafiła w mój gust, polecając to.

Back