Masu
UFC Middleweight
Warto dodać, że "Ranczo" zostało także, decyzją czytelników "Świata Seriali", Serialem Wszech Czasów.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Warto dodać, że "Ranczo" zostało także, decyzją czytelników "Świata Seriali", Serialem Wszech Czasów.

Po pierwszym odcinku pierwszego sezonu byłem zachwycony. Teraz po prostu stwierdziłem że jest spoko. Aktorzy są trochę słabsi.Mi sie pierwszy odcinek drugiej serii TD bardzo podobal. Jest klimat, mysle, ze bedzie tylko lepiej. Co do porownan z pierwsza edycja to ja osobiscie wstrzymam sie od takowych. Troche smieszne wg mnie jest porownywanie calego dziela z jednym odcinkiem. To samo co z BCS.
Co do Hannibala, @Gambit w koncu sie doczekal cancela, ktorego wrozyl od pierwszych odcinkow!
Czuje, ze Netflix to przejmie.
Przerysowania i zbytniej natacowatosci faktycznie mozna sie czepic, ale ciagle klimat jest utrzymany i zdjecia piekne.Muzyka okej, montaż gorszy, postacie mroczniejsze i z cięższymi życiorysami do tego stopnia, że mogłyby założyć najlepszy zespół black metalowy na świecie, przez co wpadają w autoparodię. Niestety, ale pilot drugiego TD mnie mocno zawiódł.
Zobaczymy, ale przy seansie czułem momentami irytację pomieszaną z rozweseleniem - a nie mam oczekiwań na rzecz dorównującą pierwszemu sezonowi, tylko dobrze zrealizowaną rzecz z niegłupią fabułą.Przerysowania i zbytniej natacowatosci faktycznie mozna sie czepic, ale ciagle klimat jest utrzymany i zdjecia piekne.
Ktoś z was może ogląda 'Humans'. Serial dopiero startuje ale zapowiada się całkiem ciekawie. Za produkcję odpowiada między innymi brytyjski Channel 4, który wypuścił świetną 'Utopię' (polecam) oraz 'Black Mirror' (też bardzo fajny).
Skończyłem właśnie 1 sezon "Lost". Póki co jest dobrze. Wciągnęło mnie od pierwszych odcinków. Słyszałem głosy, że z sezonu na sezon jest coraz gorzej. Zobaczę jak dalej będzie.
Marlo z The Wire jest dziwny. Wygląda, jakby miał jakoś zdeformowane barki, czy coś. Zawsze jak go widze, to zwracam uwagę na jego dziwną posturę ciała. Nie wiem jak to opisać, może też się Wam to w oczy rzuciło.
Przez pierwsze 3-4 sezony jest naprawdę spoko. Potem twórcy zaczynają się gubić we własnych pomysłach i zaczynają zjadać własny ogon w związku z czym rozpoczyna się równia pochyła. Ale ogólnie warto obejrzeć. Seria od której zacząłem swoją przygodę z serialami.Skończyłem właśnie 1 sezon "Lost". Póki co jest dobrze. Wciągnęło mnie od pierwszych odcinków. Słyszałem głosy, że z sezonu na sezon jest coraz gorzej. Zobaczę jak dalej będzie.
Ta fabula ma sens. Ja nie widze tam Twin Peaks w ogole, zwlaszcza, ze z czasem "mistyka" znika i wszystko zostaje racjonalnie wytlumaczone. Takie sci fi w sam raz na orbitrek ;)Wayward Pines: W serialu jest za dużo wszystkiego. Miało być nowe Twin Peaks a dostajemy połączenie Osady, Jestem Człowiekiem i chuj wie co jeszcze. Kogoś fantazja poniosła i nie miał na tyle dyscypliny żeby obciąć 90% i skupić się na czymś sensownym.
Czyli nic lepszego już nie znajdziesz xDNa liście są na pewno już The Shadow Line