Seriale

Ale drażniące jest to notoryczne kasowanie postów , wykasuja pare a pare zostawią i nie wiadomo o co chodzi. To jest forum tu każdy ma prawo wypowiedziec zdanie nie róbcie tutaj jakiejś mega cenzury bo jest to po prostu śmieszne.

Oglądał ktoś Merlina? Warto zaczynać?

troche sie wkrecam w The Wire. juz pierwszy sezon mi sie podoba, dalej tylko lepiej? :)

Shameless, Californication jedne z moich ulubionych serialy w typie dramedy, chyba przeczekam, az sie skoncza bierzace sezony by moc sie nimi nasycic ;D

Znacie może jakieś strony na których znajde te bardziej jak i te mniej popularne seriale bez limitu? Chciałem sie zabrać za Hung i Mad Mena ale na iitv same ostro limitowane hostingi.

@Satuk - http://kinolive.pl/seriale_online/ spróbuj tu. Kumpel oglądał Californication i niby limitów nie było. ja nic osobiście nie sprawdzałem więc nie wiem.

Ja ostatnio zmiażdżyłem wszystkie sezony Dextera, bo tyle razy słyszałem, że taki super serial, że musiałem sprawdzić. Nie zawiodłem się, rzeczywiście miazga, sezon z Trinity Killerem mnie po prostu wgniótł w fotel. Teraz w oczekiwaniu na Grę o tron i Grimm (coś jak Supernatural, całkiem niezłe, z żoną lubimy te klimaty hehe) oglądam Homeland - polecam każdemu, bardzo wciągająca fabuła, trzyma w napięciu, bardzo dobry aktorsko.

Ze starych seriali to naprawdę uwielbiam Star Trek - Deep Space 9, Next Generation i Voyager - właśnie w tej kolejności. Dla większości może się to wydać naiwne, ale często w niektórych odcinkach można znaleźć naprawdę poważne tematy, będące alegorią rzeczywistych problemów, jak np. prawo do własnych poglądów, rozważania na temat istnienia i tym podobne. Oprócz tego jest też sporo komediowych wątków. Możecie mnie nazywać trekkie, ale i tak zawsze przyznam, że Star Trek miażdży :)

Ja moge polecic serial Louie, nieco inny niz wszystkie bo ma autobiograficzny charakter. Producentem, scenarzysta i odworca glownej roli jest znany stand-up comedian Louis C.K.

Oglada ktos nowy serial z Jeremy Pivenem w roli glownej (Ari Gold z Entourage) pt. Mr. Selfridge?

The Killing - czekałem na oficjalne potwierdzenie, tym razem historia ma się wyjaśnić w jednym 12 odcinkowym sezonie. Mega wiadomość.

Myślę, że wszystkie produkcje HBO są godne polecenia. Ale z takich rzadziej wymienianych to w 100% polecam Generation Kill mini serial jeśli ktoś nie widział to oglądać w tej chwili - zajebisty.

Dzisiaj skończyłem poraz 6 lub 7 odświeżać sobie Entourage. Najlepszy serial jaki kiedykolwiek wyszedł :) I muszę się przyznać że przez Turtla zacząłem nosić kaszkiety, i teraz mam już sporą kolekcje w różnych kolorach i wzorach :)

Co do tego The Killing: tzn będą ci sami aktorzy, akcja też w Seattle?

Bo właśnie powodem dla którego lubiłem ten serial było to deszczowe Seattle.

Mojso

Mój człowiek :) Entourage jest super, jeśli jesteś fanem to spodoba ci się też How to make it in America które miało być następcą Ekipy jednak nie przyjeło się (głupi amerykanie :D) i skończyli po 2 sezonach. Inne środowiski ale podobny klimat

@defthomas mega szkoda how to make it :/ długo czekałem na 3 sezon i dopiero niedawno się dowiedziałem, że wycofali. No cóż trzeba czekać na film entourage.

Entourage podobno skończyli pisać już scenariusz, więc teraz tylko czekać na dalsze info :)

Entourage mialo ten klimat, lezka sie krecila w oku kiedy Ari odbieral ten telefon od Johna a tle przygrywalo Led Zeppelin- Going to California. Czekam na film bardzo, mam nadzieje, ze cala ekipa bedzie na pokladzie bo juz kiedys mial powstac film kinowy Friends i rozbilo sie o kase i brak checi Jennifer Aniston.

Z tego co czytałem gdzieś wywiad z Dougiem Ellinem, to własnie film ma być bardziej w stylu pierwszych sezonów, że chłopaki trzymają się razem, a nie w stylu ostatnich gdzie każdy powoli rusza w swoją stronę. I te promo miażdżą mnie do dzisiaj!

Co jest niby zajebistego w tych promo? Stoją i się głupio uśmiechają. Żadnych przebłysków z odcinkow nic a nic.

Johnny Drama jest do dzisiaj jednym z moich ulubionych serialowych bohaterów ever.

Ja ostatnio zacząłem oglądać Justified, jestem po dwóch odcinkach i jak na razie takie sobie, ale słyszałem, ze czym dalej tym lepiej.

Ja tam czekam na 4 sezon Eastbound & Down - Kenny Powers to wg mnie najlepsza postać jaka wyszła spod skrzydeł HBO, a teksty w tym serialu miażdżą wszystko co widziałem dotychczas

No i wraca Black Mirror.

Nie wiem co w nich jest, ale pamiętam że oglądając je strasznie czekałem na next sezon. Muza genialna.

BTW w tym serialu zajebiste jest, ze niektorzy naprawde grali siebie. Np. Kevin Dillon (serialowy Johnny Drama) po Entourage dostal swoj sitcom How to be a gentelman, w ktorym gral tak jak pokazywali w Entourage warsztat aktorski Johnnego. Oczywiscie serial zostal anulowany juz w trakcie pierwszego sezonu.

Panowie, omijajcie z daleka serialową wersję przygód Transportera, matko jaki shit ... ;/ Obejrzałem chyba z pół godziny pilotażowego odcinka i spasowałem, nie wiem jak następne ale ja się po pierwszym poddaje.

Back