Prime Show MMA

A czym ta gala różniła się od ostatnich Primemma?

To już w koło Macieju 20 tych samych osób. Dlatego zrezygnowałem na dobre z tego działu bo nie chce mi się 100 razy pisać to samo.

Były by dobre sebki to by się pogadalo i konfach i gali, a tak będziemy pierdolić o Papjeżu czy Czarneckim? XD

PS- zabetowanie tak duże, że już brat rodzony Tanculi się wkręcił.

Jak ogłosili Taazy vs Tyburski też nie ruszyło bo już 778 razy ich widziałem. Nudy.

Niech lepiej dają 2 ognie do mainstramu kurwa.

Tancula w szoku że 70 tysięcy PPV.

Niech spyta swoją 80 letnia babcie czy nie wyłącza TV jak widzi 20 aktorów ciągle w tym samym pokoju w serialu od 8 lat.

Ja pierdole jakie to są głupie debile ci bossy. Freaków.

Podam wam już rozpiskę na Primemma 17

Ważka G- Kazik Kartel
Żurom- Ali
Jóźwiak - Muran 4
Tancula- Soroko
Wach vs 3
Porzucek vs Magicalówna
Laluna vs druga Porzucek

Już czekam na programy. Dobrze że ja te gale na suwaku robię w 20 minut. Szkoda strzepic ryja jak zabili FF w Polsce.

Last edited:
Tancula w szoku że 70 tysięcy PPV.

Niech spyta swoją 80 letnia babcie czy nie wyłącza TV jak widzi 20 aktorów ciągle w tym samym pokoju w serialu od 8 lat.

Ja pierdole jakie to są głupie debile ci bossy. Freaków.

Podam wam już rozpiskę na Primemma 17

Ważka G- Kazik Kartel
Żurom- Ali
Jóźwiak - Muran 4
Tancula- Soroko
Wach vs 3
Porzucek vs Magicalówna
Laluna vs druga Porzucek

Już czekam na programy. Dobrze że ja te gale na suwaku robię w 20 minut. Szkoda strzepic ryja jak zabili FF w Polsce.
ale kto cie kurwa pyta o zdanie, won stąd, idź sobie poogląać monetyzację bezdomnych

Nawet w PiS pałka się przegięła.
"Szanowni Państwo!

W poczuciu odpowiedzialności za Polskę i obóz patriotyczny, po rozmowie z kierownictwem Partii i Klubu, podjąłem decyzję o wystąpieniu z Klubu Parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość.
Podkreślam również, że członkiem partii Prawo i Sprawiedliwość nigdy nie byłem.
Nie pozwolę na to, aby przez moje obecne i przyszłe decyzje polityczne oraz te dotyczące działalności charytatywnej (które mogą być kontrowersyjne, ale służą wyższym celom) Klub był obiektem ataku ze strony prorządowych mediów.
Jednocześnie zapewniam o dalszym i lojalnym wsparciu polityki prowadzonej przez cały obóz patriotyczny.

Czołem Wielkiej Polsce!
Łukasz Mejza
1f1f5_1f1f1.png
"

Nie mieli jaj, żeby go wyjebać i zmusili go by sam odszedł. Tagifarsa ;-)

Mejza vs Muranski w negocjacjach.

To jest śmieć ze ścisłej topki. Większość patusów z uniwersum freak fightów to przy nim harcerze.
Druga kwestia to ok 10 tysięcy zjebów, mela na nich, które oddały na niego głos w lubuskim po tym jak wyszła już afera Vinci. Ubrał okulary z doczepionym nosem i wąsami i pyk kolejna kadencja.

To jest śmieć ze ścisłej topki. Większość patusów z uniwersum freak fightów to przy nim harcerze.
Druga kwestia to ok 10 tysięcy zjebów, mela na nich, które oddały na niego głos w lubuskim po tym jak wyszła już afera Vinci. Ubrał okulary z doczepionym nosem i wąsami i pyk kolejna kadencja.
tak to jest gdy ludzie głosują na partię a nie na ludzi

Aż tak wielki giga teatr, Wielka schizofrenia, a może po prostu brak szacunku do siebie i wyzywanie się od kurew, a i tak można do siebie wrócić?

Ktory punkt?

Back