Siedem
NoLife FC
Tak, ale przyszli tutaj z powodu MMA. Widzisz różnicę?A wiesz, że cohones ma masę userów których nie obchodzi wątek MMA?
I siedzą tylko w innych tematach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ale przyszli tutaj z powodu MMA. Widzisz różnicę?A wiesz, że cohones ma masę userów których nie obchodzi wątek MMA?
I siedzą tylko w innych tematach.
Tak, ale przyszli tutaj z powodu MMA. Widzisz różnicę?
Dobra chuj, na tym zakończymy bo to zmierza do nikąd, jak zawsze zresztą.Ojej. Przepraszam, że obecnie nie oglądam zawodowego MMA. Tak samo temat Gromdy, też świeci pustkami.
Nie moja wina, że świat szerzej żyje tylko frikami.
Dobra chuj, na tym zakończymy bo to zmierza do nikąd, jak zawsze zresztą.
Bo z Wojkiem to prawda.Podziękuj zawodnikom MMA, że dziś są kompletnie przezroczyści i oprócz walk nie mają nic do zaoferowania.
Już nawet na X MMA chodzą żarty, że dziś w tym uniwersum najbarwniejszy jest Wojsław Rysiewski i Martin Lewandowski.
Bo z Wojkiem to prawda.
A co do zawodników, zależy kto czego szuka, mnie zawodnik interesuje w momencie wejścia do klatki, przestaje mnie interesować w momencie opuszczenia oktagonu.
Ale ty kompletnie nic nie rozumiesz :/No co po temat dlaczego nimi nie żyje. Ty sam zaczynasz jakiś temat bezsensownie, a potem piszesz, że poza klatką Cię nie obchodzą. To po co mi robisz z tego zarzuty. XD

Chyba już mu ograniczył hajs. Pasowaliby do siebie z Rzeźniczakiem.Ale on lubi być porobiony za hajs ojca, samemu dupy nie ruszy żeby zarobić.
k...a ten jak sie obudził po 7 latach
Znów dają szansę Soroko na tej ich mniejszej gali.
Z 2-3 też nie pamiętam dokładnie. Poza tym miał być freakiem, a po 1 konferencji zaczął udawać sportowca.ile razy już ich wychujał? dobrze pamiętam że 2?
Przecież on na jakiejś lokalnej gali się zawinął z oktagonu ostatnioZ 2-3 też nie pamiętam dokładnie. Poza tym miał być freakiem, a po 1 konferencji zaczął udawać sportowca.
Chce walki.