Prime Show MMA

Dobra chuj, na tym zakończymy bo to zmierza do nikąd, jak zawsze zresztą.

Podziękuj zawodnikom MMA, że dziś są kompletnie przezroczyści i oprócz walk nie mają nic do zaoferowania.

Już nawet na X MMA chodzą żarty, że dziś w tym uniwersum najbarwniejszy jest Wojsław Rysiewski i Martin Lewandowski.

Podziękuj zawodnikom MMA, że dziś są kompletnie przezroczyści i oprócz walk nie mają nic do zaoferowania.

Już nawet na X MMA chodzą żarty, że dziś w tym uniwersum najbarwniejszy jest Wojsław Rysiewski i Martin Lewandowski.
Bo z Wojkiem to prawda.

A co do zawodników, zależy kto czego szuka, mnie zawodnik interesuje w momencie wejścia do klatki, przestaje mnie interesować w momencie opuszczenia oktagonu.

Bo z Wojkiem to prawda.

A co do zawodników, zależy kto czego szuka, mnie zawodnik interesuje w momencie wejścia do klatki, przestaje mnie interesować w momencie opuszczenia oktagonu.

No co po temat dlaczego nimi nie żyje. Ty sam zaczynasz jakiś temat bezsensownie, a potem piszesz, że poza klatką Cię nie obchodzą. To po co mi robisz z tego zarzuty. XD

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Czy ludzie są na haju po Primemma 15?

U mnie głosowało 179 osób i ta gale aż 60 procent uznało za świetną lub dobra. Tylko 9 procent, że była słaba.

A teraz jak ich pytam o najlepsza walkę na Fame 29 to piszą, że nie ma startu do Prime 15.

Przecież Prime 15 było okropne
:płacz:

Ale on lubi być porobiony za hajs ojca, samemu dupy nie ruszy żeby zarobić.
Chyba już mu ograniczył hajs. Pasowaliby do siebie z Rzeźniczakiem.

k...a ten jak sie obudził po 7 latach

To jest moda z USA. Jest taki koleś, który przyznał się do zabójstwa 19 ludzi. Miał swój program tv, jeszcze ma spory kanał na Yt.
W Polsce początkiem tej mody był ten serial ,,Alfabet mafii" czyli instrukcja jak nie powinno się kręcić seriali dokumentalnych...

Że też tym ludziom nie nudzi się żyć tymi samymi 15 osobami przez 8 lat.

Ja to już jak w sporcie przestałem odpalać jakiekolwiek wywiady z nimi.

Back