Prime Show MMA

Czy ja wiem, fame też ma ujebane zasięgi, to chyba poszło z automatu bo mieli na żywo jak zerkalem takie same liczby jak prime... Czyli około 30k live.
To, że jest mniejsza oglądalność z różnych powodów to jedno, ale ustawianie plus 18 dodatkowo zmniejsza zasięgi, nie jest to już tak promowane.

To, że jest mniejsza oglądalność z różnych powodów to jedno, ale ustawianie plus 18 dodatkowo zmniejsza zasięgi, nie jest to już tak promowane.
No wiem bo mówię że mieli mniejszy zasięg, ale to wjechało odgórnie na wszystkie federacje, a nie że nagle przez prime.

Nowy rok nowe zasady. Więc krrit nie dojebało się tylko do prime tylko ogólnie do wszystkich frików

No wiem bo mówię że mieli mniejszy zasięg, ale to wjechało odgórnie na wszystkie federacje, a nie że nagle przez prime.

Nowy rok nowe zasady. Więc krrit nie dojebało się tylko do prime tylko ogólnie do wszystkich frików
I prawidłowo. Niech ich dojeżdżają za sprzedawanie nieletnim treści dla dorosłych.
Chociaż aby uwalić te gale freakowe wystarczyłoby kilku prokuratorów absolutnie zgodnie z prawem utrudniającym prowadzenie firmy ,,do wyjaśnienia w rozwojowym śledztwie". Ujebać im płynność finansową.

Jakie cięcie zasiegow, jaka kontrola przecież oni się sami zabijają od dawna. Tu nawet niczego nie trzeba robić. Szczególnie w Fame. Oni serii jeszcze tego wraka Sarare odkopali na turniej K-1. A dużo by pisać jak zabito w FF w Polsce bez jakiejkolwiek pomocy władzy.

Jakie cięcie zasiegow, jaka kontrola przecież oni się sami zabijają od dawna. Tu nawet niczego nie trzeba robić. Szczególnie w Fame. Oni serii jeszcze tego wraka Sarare odkopali na turniej K-1. A dużo by pisać jak zabito w FF w Polsce bez jakiejkolwiek pomocy władzy.
Jaki masz Nick na wykopie?

nigdy nie miałem tam konta ja dzis jestem większy niz cały wykop.

Dudek , dawny redaktor bokser org sie odpalił.

I dostał tą glosówke z konta tego zjeba?
Jakoś dziwnie to brzmi, w miarę równe odstępy czasowe pomiędzy słowami, to nienaturalne.
Chociaż nie sądziłem, że będzie walka w której chciałbym aby Kapela wygrał, ale gdyby była jego walka z tym zjebem...

I dostał tą glosówke z konta tego zjeba?
Jakoś dziwnie to brzmi, w miarę równe odstępy czasowe pomiędzy słowami, to nienaturalne.
Chociaż nie sądziłem, że będzie walka w której chciałbym aby Kapela wygrał, ale gdyby była jego walka z tym zjebem...

Raczej prawdziwa ta głosówka. Ludzie zaczęli badać jego wpisy po tej akcji.

Tylko między innymi

- neguje holocaust na Polakach, to propaganda Żydów
- u Tańculi powiedział, że denerwuje go cenzura książki Mein Kampf i najlepiej to tylko czytać w przestrzeni publicznej, że Hitler był złym człowiekiem
- wpis - gardzę Wami hejterzy jak Hitler Żydami
- słynna wypowiedź o Kapeli
- zdjęcie od Czarneckiego

To naziol. Widać u niego tą fascynację Hitlerem. Za dużo tego.

Kolejny screen

1767866757019.png

Tak kojarzyłem go przed erą freaków. Powtarza kopiuj-wklej teorie spiskowe i teksty nawet te stare, których nawet Alex Jones by unikał, gdzie wystarczy minimalne IQ aby to wyśmiać.

Chociaż z ekipy Brauna i Krytyki politycznej to wcale Kapela i Korczarowski nie są największymi zjebami tylko nie są bystrzy tak jak inni i trzeba dorabiać tymi walkami.

A Torkowska to konserwatystka z CKM.

Tak kojarzyłem go przed erą freaków. Powtarza kopiuj-wklej teorie spiskowe i teksty nawet te stare, których nawet Alex Jones by unikał, gdzie wystarczy minimalne IQ aby to wyśmiać.

Chociaż z ekipy Brauna i Krytyki politycznej to wcale Kapela i Korczarowski nie są największymi zjebami tylko nie są bystrzy tak jak inni i trzeba dorabiać tymi walkami.

A Torkowska to konserwatystka z CKM.

No Korczarowski nie jest zbyt inteligentny nawet na freaki jeśli on tak często rzuca w mega dużej przestrzeni medialnej Hitlera i Żydów.
Jeszcze w tak gładkich czasach XXI wieku.

Jeśli nie wyleci za parę godzin za #Hitleragate to jestem ciekawy tej dzisiejszej konfrontacji z Kapelą.

Na X już odpisał Kapeli, że to manipulacja sztucznej inteligencji. :beczka:

Z historycznego punktu widzenia to korytarz / autostrada z Prus Wsch. do 3 Rzeszy miał być ekterytorialny co oznacza, że nie można było pobierać opłat przez Polskę. No chyba, że ktoś ma inne zapisy w umowie

Ale nudne te friki, ależ one go nie interesują.:antonio:

Czytam coś tam przeczytam, ale obecnie na przykład takiego Famemma programowo w ogóle nie oglądam. Wczoraj wbiłem tylko na 30 sekund zobaczyć kto jest w turnieju. Dla mnie to się niczym nie różni już od konf KSW i UFC i dlatego rzuciłem. O Prime pisałem, że oglądam tylko konfy i z F2F widziałem tylko Kapela vs Papjez. Sportem na galach FF, też się interesuje co już dawno pisałem. Niestety turniej K-1 kadrowo cienko wygląda, ale i tak jestem ciekawy ścieżki takiego Alberto albo przynajmniej walki Izu vs Kubiszyn itp.

Czytam coś tam przeczytam, ale obecnie na przykład takiego Famemma programowo w ogóle nie oglądam. Wczoraj wbiłem tylko na 30 sekund zobaczyć kto jest w turnieju. Dla mnie to się niczym nie różni już od konf KSW i UFC i dlatego rzuciłem. O Prime pisałem, że oglądam tylko konfy i z F2F widziałem tylko Kapela vs Papjez. Sportem na galach FF, też się interesuje co już dawno pisałem. Niestety turniej K-1 kadrowo cienko wygląda, ale i tak jestem ciekawy ścieżki takiego Alberto albo przynajmniej walki Izu vs Kubiszyn itp.
5533.jpg

Korczakowski usunięty za Hitlera więc wzięli Korwina? xD Ciekawe co u krula

To samo pomyślałem. Dlatego zabrali Kapelę, bo on jest nieprzewidywalny i poruszałby ten temat.

Swoją drogą, że Senyszyn legitymizuje freak fighty.

Już jeden z największych plot twistów 2026 roku znany.

Ciekawy jestem relacji JKM- Dżaga :beczka:

W ogóle JKM miał kiedys występ z transem?

Back