Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ewidentnie miał otwartą rękę.
Jest propozycja. Parowiec wyzwany do walki z Naruszczka i Jóźwiakiem.

Nokaut na juwce to największy dramat dla juzwiaka bo chłop sobie nie zarobi jak nie będzie walki i lizingi pójdą się jebac
Golodupiec pierdolony
Ogólnie jest jakiś mit, że ciosy otwartą to takie niezbyt groźne. Przez to zresztą powstały te organizacje walki na liście i trochę było chętnych -tylko to są fabryki warzyw...Otwarta ale to był cios śródręczem co przy różnicy wagi mogło się skończyć źle.
Paweł Jóźwiak to potężny przedsiębiorca bawiący się we freaki tylko dla zabawy.Nokaut na juwce to największy dramat dla juzwiaka bo chłop sobie nie zarobi jak nie będzie walki i lizingi pójdą się jebac
Golodupiec pierdolony
Ciekawe kto w stójce byłby lepszy Gleba czy Miklasz.
Widać, że kolega Różala, były czy nie, ale podobny mental...
Naruszczka sam by zrobił Parowca w MMA.Kto faworytem walki Parobiec vs Jóźwiak i Naruszczka?
Naruszczka sam by zrobił Parowca w MMA.
typ chyba nie wie o co chodzi we freakach Waszka G potrafił grozić wywiezieniem do lasu i napierdalanie młotkiem w łeb i każdy się tylko śmiał
typ chyba nie wie o co chodzi we freakach Waszka G potrafił grozić wywiezieniem do lasu i napierdalanie młotkiem w łeb i każdy się tylko śmiał

Ty to się grosiu chyba zakochałeś, w co drugim poście o mnie pierdoliszTo teraz ‘dla contentu’ niech ktoś mu zajebie Młotkiem w pusty łeb albo @Wrestlerek niech mu zrobi slama na chodniku, oczywiście tylko dla contentu!

Taaa, za ‘gołębie serce i duszę artysty’Ty to się grosiu chyba zakochałeś, w co drugim poście o mnie pierdolisz![]()

Pogodziły się.
Na chuj Ty mnie oznaczasz w tym ścieku?
Pogodziły się.
A podobno groził ze mu dziecko zgwałci. PRAWILNA ZGODASzparagi u Niemca czy przeprosić Juwkę![]()

Raczej wrócić do bakalandu na 3 zmiany albo przeprosić miklaszaSzparagi u Niemca czy przeprosić Juwkę![]()

Są zasady , a hejtery dupa cicho, potem się przeprosi :-)