Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Chodzą plotki, że rywalem pilkarza ręcznego będzie...Ryta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Troglodyta Miklasz powinien za to odpowiedzieć karnie.
Niepotrzebnie.
Ale przecież Kacper się zmienił.
Liscia sie daje zeby upokorzyć, a nie zabic. Bydle nasterydowane prawie 2 razy wieksze od tamtego klauna, zwyczajnie sie nie kontroluje

ale to ty dzwonisz przyjebany stary capieW ogóle to rozwalają mnie te czasy gdzie chłopy 30-50 plus robią takie szopki. Tak jak Najman odwiedzający obcego 19 latka i śpiewający z nim kolędy czy tego typu programy. Ja serio sądziłem, że jak powstaną takie freaki to taki Tańcula czy nawet Murański, który wczoraj też tam był powiedzą- Panowie szanujmy się dla kogo to jest, a oni z FF zrobili jakieś Familiady, kuchenne rewolucje, po co się pytam?
Ten świat strasznie zdziecinniał przez internet gdzie chłopy 50 plus sobie jajka na wizji gotują. Gdzie my k...a jesteśmy.
To już poważniej bym się czuł wyzywając z takim Miklaszem na k...y 2 godziny i czuł mniejszy wstyd niż jakieś rysowanie rysunków jak to było na tych Famefamiliadach.
Dzisiaj żyjemy w czasach gdzie 50 latek odstawia rzeczy na poziomie 12 latka, chory świat. FF to mialo być poważne,dorosłe miejsce od dobrych kłótni, tyle i aż tyle.
I kto teraz dla Pawła Jóźwiaka, żeby sobie zarobił 150 tysięcy?

Anie Kokocinska ze względu na przelew po walce.Kogoś interesują walki Jóźwiaka?![]()

Troglodyta Miklasz powinien za to odpowiedzieć karnie.
Ciekawe kto w stójce byłby lepszy Gleba czy Miklasz.
Chłop ma 50 lat?
Jeszcze lepiej, brawo, dobrze że się nie przekręcił.
Moim zdaniem to nie był liść
Ile dawałeś lat Jówko, że jesteś w szoku, że ma 50 lat?
Akurat w polskim freaku to nic szokującego, bo po 50 w klatce byli Misiek z Nadarzyna, Muran, Szalony Reporter i Walduś Kiepski.